OD 27€ dnevno


Komentara
0

Maria Christina Apartments se nalaze na prelepoj lokaciji pored mora u mestu Nea Skioni, na Halkidikiju. Kompleks se sastoji od dve zgrade izgrađene 2010. godine.

Prva zgrada je smeštena pored priobalnog puta koji vodi prema centru mesta i glavnom trgu gde se nalaze kafići, barovi, restorani i picerije. Na svakom spratu… Opširnije

+30 6939741200
Nea Skioni Kassandra 63085 Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost +30 6939741200
Nea Skioni Kassandra 63085 Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Maria Christina Apartments se nalaze na prelepoj lokaciji pored mora u mestu Nea Skioni, na Halkidikiju. Kompleks se sastoji od dve zgrade izgrađene 2010. godine.

Prva zgrada je smeštena pored priobalnog puta koji vodi prema centru mesta i glavnom trgu gde se nalaze kafići, barovi, restorani i picerije. Na svakom spratu prve zgrade se nalaze po dva potpuno opremljena studija. Studija u svom sklopu imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevnu sobu sa kuhinjom, sofu na razvlačenje za dve osobe i kupatilo.

Druga zgrada je smeštena pored mora i udaljena je 4 metara od prve zgrade. Ovaj objekat se sastoji od prostranih apartmana - suites (70m2) koji u svom sklopu imaju: dnevnu sobu sa kuhinjom, dve spavaće sobe i kupatilo. Gosti mogu da se opuste i uživaju na terasi sa prelepim pogledom na Egejsko more i zalaske sunca.

Pogodnosti kompleksa

• Klima uređaj
• Kupatilo
• Fen za kosu
• Potpuno opremljena kuhinja
• Frižider
• TV
• Wi-Fi internet
• Pogled na more
• Vrt
• Parking

Nea Skioni - Kasandra

Nea Skioni se nalazi na jugozapadnoj obali prvog prsta Kasandre na udaljenosti od 120km od Soluna, i ima 950 stanovnika. Nea Skioni je 5 km udaljen od termalnih izvora Loutra - Agia Paraskevi, 5 km od mesta Hanioti, oko 14 km od mesta Possidi i 14 km od mesta Paliouri.

Mesto ima najveću luku na Kasandri u kojoj se nalazi veliki broj ribarskih brodića koji svakog jutra isplovljavaju po svežu ribu. Nekoliko taverni i restorana čine ovo mesto vrlo privlačnim. Mesto ima široku peščanu plažu nagrađenu Plavom zastavom.

Prvi vikend u avgustu je rezervisan za tradicionalni Festival sardine koji se održava u luci. Festival traje tri dana, a poslednjeg dana svi posetioci su počašćeni besplatnim obrocima sveže sardine i vinom kao i bogatim kulturnim programom. Tog dana ovde dolaze ljudi iz okolnih mesta.

Termalni izvori se nalaze u mestu Agia Paraskevi na Halkidikiju, na udaljenosti od 4km od mesta Nea Skioni. Mesto Agia Paraskevi skladno kombinuje zelene borove šume sa zlatnom plažom i plavom bojom Egejskog mora.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Klima uređaj
Vrt
Pogled na more
TV
Fen za kosu
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare