OD 26€ dnevno


Iskustva
3

Mike’s Apartments se nalazi u mestu Nei Pori, na udaljenosti od samo 40 metara od plaže i nudi kvalitetan smeštaj u kombinaciji sa pristupačnim cenama.

Kompleks se sastoji od prostranih studija i apartmana sa dve i tri sobe od kojih pojedini imaju lep pogled na more.

Smeštajne… Opširnije

www.mikesapartments.gr
(+30) 23520 44034
(+30) 6974967445
83 Olympus Str., Nei Pori 60065 Pieria
Pošalji upit za dostupnost
www.mikesapartments.gr (+30) 23520 44034
Pošalji upit za dostupnost (+30) 6974967445
83 Olympus Str., Nei Pori 60065 Pieria


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Mike’s Apartments se nalazi u mestu Nei Pori, na udaljenosti od samo 40 metara od plaže i nudi kvalitetan smeštaj u kombinaciji sa pristupačnim cenama.

Kompleks se sastoji od prostranih studija i apartmana sa dve i tri sobe od kojih pojedini imaju lep pogled na more.

Smeštajne jedinice u svom sklopu sadrže:

• Kupatilo
• Potpuno opremljenu kuhinju
• Frižider
• Televizor
• Klima uređaj 
• Besplatan bežični internet

Prijateljska atmosfera, kvalitetan servis, čiste smeštajne jedinice i niske cene pružiće svim gostima nezaboravan odmor u mestu Nei Pori.

Nei Pori

Mike’s Apartments se nalazi u priobalnom mestu Nei Pori, na zapadnoj obali Egejskog mora u podnožju planine Olimp, nedaleko od mesta Platamon i Leptokarija.

Nei Pori je letovalište izgrađeno krajem sedamdesetih godina na zemljištu koje je pripadalo planinskom selu Pori ili Pourlia, na 10 km od današnjeg Nei Poria u delti reke Pinios. Danas je to tipičan turistički gradić nastao isušivanjem močvarnog zemljišta, leži južno 36 km od grada Katerini koji je glavni centar oblasti Pieria čuvenoj po 70 km dugoj obali i podno samog Olimpa, što mu daje posebnu svežinu, naročito u večernjim satima.

Nekada malo ribarsko mesto, danas je novoizgrađena i modernizovana destinacija koja nudi idealnu kombinaciju između tradicije i sadašnjosti, između mitova i stvarnosti. Egzotična mediteranska vegetacija, fascinantan pogled na planinu čiji vrh je obavijen gustim oblacima, kristalno čisto more, sve ovo čini Nei Pori mestom kao iz bajke. Divno uređenu peščanu obalu zapljuskuje smaragdna, topla i bistra voda severnog Egeja. Poznato je stoga da je Nei Pori prepoznatljiv je po zrnastom zlatnožutom pesku i dugoj peščanoj plaži. Nei Pori čine stari i novi deo, a razdvaja ih crkva. Šetalište uz gradsku plažu “načičkano” je tavernama, kafe-barovima, prodavnicama i poslastičarnicama, a tu je i zlatara i prodavnica kože i krzna.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Vrt
Kuhinja
Kupatilo
Frižider
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva

3208 Irena   15/02/2022
Pre 3 godine sam imala prilike da budem u ovom smeštaju. Vidim da su ga renovirali. Dobar je, drugi red kuća od mora, vlasnici su mladi bračni par sa devojčicom. Najboljii internet sam imala tu otkako letujem u Grčkoj.
3405 Kristina Spasić   11/07/2022
Smeštaj je odličan,blizu mora,prostor da parkirate auto.U apartmanu imate sve sto vam je potrebno za boravak.Čisto je i uredno.Gazda je super,spreman da pomogne za bilo šta.Klima i peškiri su uključeni u cenu.Sve pohvale
3720 Stasa   13/09/2022
Smeštaj je odličan. Suprug, sin i ja smo smešteni u studiju na prvom spratu, koji je dovoljno komforan i čist. Terasa je divna, velika, prostrana sa stolom i stolicama i ima jednim delom pogled na more. Na vratima od terase je komarnik. Kupatilo je malo. Kuhinjica pristojno opremljena. Wi-fi je odličan. Blizu je plaže. Preko puta je prodavnica. Vlasnik je ljubazak i uslužan.