OD 25€ dnevno


Komentara
0

Monopetro je lepa osamljena plaža, udaljena 3km od mesta Metamorfosis. Na plaži Monopetro izgrađena je grupa luksuznih apartmana Monopetro Suites. Kompleks je udaljen 30 metara od plaže i obuhvata 6 apartmana od 35m2 koji sadrže: klima uređaj, satelitsku TV i DVD, hidromasažer i potpuno opremljen kuhinjski deo. Kompleks je izgrađen… Opširnije

www.monopetro-apartments.gr
+30 23710 98290
Metamorfosis - Sithonia 63078 Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.monopetro-apartments.gr +30 23710 98290
Pošalji upit za dostupnost
Metamorfosis - Sithonia 63078 Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Monopetro je lepa osamljena plaža, udaljena 3km od mesta Metamorfosis. Na plaži Monopetro izgrađena je grupa luksuznih apartmana Monopetro Suites. Kompleks je udaljen 30 metara od plaže i obuhvata 6 apartmana od 35m2 koji sadrže: klima uređaj, satelitsku TV i DVD, hidromasažer i potpuno opremljen kuhinjski deo. Kompleks je izgrađen na zemljištu površine 4500 kvadratnih metara, a svaka soba ima izuzetan pogled na more i 250m organizovane plaže.

Svi gosti mogu besplatno koristiti roštilj, parking, sportske aktivnosti i igrališta. Dostupne su i bicikle za sve goste besplatno.

Kompleks sa okolnim prelepim pejzažom i toplim gostoprimstvom pruža idealan i nezaboravan odmor. Otvoren je tokom cele godine.

Sve sobe su opremljene:

• Klima uređaj
• Satelitska TV
• DVD plejer
• Mini Bar
• Hidro-masaža

Sadržaji kompleksa:

• Parking
• Wi-Fi Internet
• Roštilj
• Igralište
• Sportske aktivnosti

Metamorfosis

Mesto Metamorfosis nalazi se na početku poluostrva Sitonija, na udaljenosti 90km od Soluna.

Izgrađeno je 1992. godine od strane doseljenika iz Male Azije. Mikro klima u tom delu severne Grčke ima najbolje karakteristike. Zbog idealne klime, Grčka je 1954. godine izabrala da tu osnuje prvi državni dečiji kamp.

Danas je Metamorfosis turistička destinacija koja pruža sve što je potrebno za nezaboravan odmor. Pogled na šume u kombinaciji sa morem kreira pejzaž od kog zastaje dah. Barovi i konobe vam obećavaju uzbudljive, duge i lepe noći. Ako su Halkidiki izabrali bogovi, onda je Metamorfosis njihov poklon za vas.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Roštilj
DVD player
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare