OD 50€ dnevno


Iskustva
0

Napa Prince Hotel Apartments se nalazi na pešačkoj udaljenosti od noćnog života i restorana u Aja Napi, i na 700 m od najbliže plaže. Nudi udobne apartmane za samostalan boravak i bazene u opuštenom okruženju. Plaža Sandy Bay udaljena je 1 km.

Gosti mogu da se opuste… Opširnije

www.grckainfo.com
Tefkrou Anthia 65, 5330 Ayia Napa, Cyprus
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Tefkrou Anthia 65, 5330 Ayia Napa, Cyprus


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Napa Prince Hotel Apartments se nalazi na pešačkoj udaljenosti od noćnog života i restorana u Aja Napi, i na 700 m od najbliže plaže. Nudi udobne apartmane za samostalan boravak i bazene u opuštenom okruženju. Plaža Sandy Bay udaljena je 1 km.

Gosti mogu da se opuste u udobnim ležaljkama pod mediteranskim suncem, ili da se druže uz bilijar sa prijateljima i porodicom. U obližnjem supermarketu mogu se nabaviti namirnice i pripremiti obroci u sopstvenom apartmanu.

U blizini hotela nalazi se i mnoštvo lokalnih restorana i prodavnica. Luka Limanaki i plaža Nissi udaljene su 1,5 km, dok je međunarodni aerodrom Larnaka udaljen 45 km od objekta.

Smeštaj

Studio (dva odvojena kreveta i kauč) - Sve standardne studijske sobe su prostrane i uključuju odvojene krevete sa privatnim kupatilom, trpezarijski sto, stočić sa foteljama ili sofom, čajnu kuhinju sa potpuno opremljenim uređajima za kuvanje, frižider, opremu za pripremu čaja i kafe, pojedinačno kontrolisan klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef, TV sa satelitskom televizijom i balkon / terasu sa stolom i stolicama. Može da primi do 3 osobe.

Apartman sa jednom spavaćom sobom (dva odvojena kreveta i sofa) - Svi standardni jednosobni apartmani su prostrani i uključuju dva odvojena kreveta, kupatilo, trpezarijski sto, stočić sa foteljama ili sofom, čajnu kuhinju sa kompletnim uređajima za kuvanje, frižider, opremu za pripremu čaja i kafe, klima uređaj sa individualnom kontrolom, spavaću soba i dnevnu sobu, direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV, sef i balkon / terasu sa stolom i stolicama. Može da primi do 4 osobe.

Studio sa pogledom na bazen (dva odvojena kreveta i kauč) - Sve standardni studiji su prostrani i uključuju odvojene krevete, privatno kupatilo, trpezarijski sto, stočić sa foteljama ili sofom, čajnu kuhinju sa potpuno opremljenim uređajima za kuvanje, frižider, opremu za pripremu čaja i kafe, pojedinačno kontrolisan klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef, TV sa satelitskom televizijom i balkon / terasu sa stolom i stolicama. Može da primi do 3 osobe.

Apartman sa jednom spavaćom sobom s pogledom na bazen - (dva odvojena kreveta i sofa) - Svi standardni jednosobni apartmani su prostrani i uključuju dva odvojena kreveta, kupatilo, trpezarijski sto, stočić sa foteljama ili sofom, čajnu kuhinju sa kompletnim uređajima za kuvanje, frižider, opremu za pripremu čaja i kafe, klima uređaj sa individualnom kontrolom, spavaću soba i dnevnu sobu, direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV, sef i balkon / terasu sa stolom i stolicama. Može da primi do 4 osobe.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj (uz doplatu), grejanje
• Kupatilo
• TV, WiFi internet
• Čajna kuhinja, frižider, kuvalo, šporet, rerna
• Recepcija, usluga pranja veša (uz doplatu), sef (uz doplatu), bar, hol / TV sala, transfer od/do aerodroma (uz doplatu), čišćenje 5 puta nedeljno i promena posteljine 2 puta nedeljno
• Terasa, vrt, 2 bazena, ležaljke i suncobrani, pogled na more
• Parking

Aja Napa - Kipar

Aja Napa se nalazi na istočnoj obali Kipra, veoma blizu grada Famagusta. Ovaj grad je čuven po svojim prirodnim lepotama – zlatnim peščanim plažama sa prelamajućim nijansama kristalno čistog morskog plavetnila. Ukoliko se nađete u ovom čarobnom gradiću, nemojte zaboraviti da posetite manastir, kao i staru i novu crkvu koje se nalaze u istom kompleksu posvećenom Bogorodici.

Na listi mesta koje treba posetiti nalazi se i živopisna luka, gradski muzej Thalassa, Arheološke grobnice Makronisos, mletački akvadukt, stare crkve i kapele raspoređene po celom gradu i Park skulptura, Most Ljubavi, Ulica zvezda, kao i skulptura "Ja volim Aja Napu" na glavnom trgu koja je nezaobilazno mesto za fotografisanje, као и рт Cape Greco.
Uživajte istraživajući najlepše zlatne plaže Aja Nape sa kristalno čistom vodom, od kojih su sve nosioci Plave Zastavice.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Transfer od/do aerodroma
Bar
Električni čajnik
Vrt
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Usluga pranja veša
Lobi/TV sala
Rerna
Parking
Kupatilo
Recepcija
Sef
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva