OD 50€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Napa Prince Hotel Apartments se nalazi na pešačkoj udaljenosti od noćnog života i restorana u Aja Napi, i na 700 m od najbliže plaže. Nudi udobne apartmane za samostalan boravak i bazene u opuštenom okruženju. Plaža Sandy Bay udaljena je 1 km.

Gosti mogu da se opuste u udobnim ležaljkama pod mediteranskim suncem, ili da se druže uz bilijar sa prijateljima i porodicom. U obližnjem supermarketu mogu se nabaviti namirnice i pripremiti obroci u sopstvenom apartmanu.

U blizini hotela nalazi se i mnoštvo lokalnih restorana i prodavnica. Luka Limanaki i plaža Nissi udaljene su 1,5 km, dok je međunarodni aerodrom Larnaka udaljen 45 km od objekta.

Smeštaj

Studio (dva odvojena kreveta i kauč) - Sve standardne studijske sobe su prostrane i uključuju odvojene krevete sa privatnim kupatilom, trpezarijski sto, stočić sa foteljama ili sofom, čajnu kuhinju sa potpuno opremljenim uređajima za kuvanje, frižider, opremu za pripremu čaja i kafe, pojedinačno kontrolisan klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef, TV sa satelitskom televizijom i balkon / terasu sa stolom i stolicama. Može da primi do 3 osobe.

Apartman sa jednom spavaćom sobom (dva odvojena kreveta i sofa) - Svi standardni jednosobni apartmani su prostrani i uključuju dva odvojena kreveta, kupatilo, trpezarijski sto, stočić sa foteljama ili sofom, čajnu kuhinju sa kompletnim uređajima za kuvanje, frižider, opremu za pripremu čaja i kafe, klima uređaj sa individualnom kontrolom, spavaću soba i dnevnu sobu, direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV, sef i balkon / terasu sa stolom i stolicama. Može da primi do 4 osobe.

Studio sa pogledom na bazen (dva odvojena kreveta i kauč) - Sve standardni studiji su prostrani i uključuju odvojene krevete, privatno kupatilo, trpezarijski sto, stočić sa foteljama ili sofom, čajnu kuhinju sa potpuno opremljenim uređajima za kuvanje, frižider, opremu za pripremu čaja i kafe, pojedinačno kontrolisan klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef, TV sa satelitskom televizijom i balkon / terasu sa stolom i stolicama. Može da primi do 3 osobe.

Apartman sa jednom spavaćom sobom s pogledom na bazen - (dva odvojena kreveta i sofa) - Svi standardni jednosobni apartmani su prostrani i uključuju dva odvojena kreveta, kupatilo, trpezarijski sto, stočić sa foteljama ili sofom, čajnu kuhinju sa kompletnim uređajima za kuvanje, frižider, opremu za pripremu čaja i kafe, klima uređaj sa individualnom kontrolom, spavaću soba i dnevnu sobu, direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV, sef i balkon / terasu sa stolom i stolicama. Može da primi do 4 osobe.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj (uz doplatu), grejanje
• Kupatilo
• TV, WiFi internet
• Čajna kuhinja, frižider, kuvalo, šporet, rerna
• Recepcija, usluga pranja veša (uz doplatu), sef (uz doplatu), bar, hol / TV sala, transfer od/do aerodroma (uz doplatu), čišćenje 5 puta nedeljno i promena posteljine 2 puta nedeljno
• Terasa, vrt, 2 bazena, ležaljke i suncobrani, pogled na more
• Parking

Aja Napa - Kipar

Aja Napa se nalazi na istočnoj obali Kipra, veoma blizu grada Famagusta. Ovaj grad je čuven po svojim prirodnim lepotama – zlatnim peščanim plažama sa prelamajućim nijansama kristalno čistog morskog plavetnila. Ukoliko se nađete u ovom čarobnom gradiću, nemojte zaboraviti da posetite manastir, kao i staru i novu crkvu koje se nalaze u istom kompleksu posvećenom Bogorodici.

Na listi mesta koje treba posetiti nalazi se i živopisna luka, gradski muzej Thalassa, Arheološke grobnice Makronisos, mletački akvadukt, stare crkve i kapele raspoređene po celom gradu i Park skulptura, Most Ljubavi, Ulica zvezda, kao i skulptura "Ja volim Aja Napu" na glavnom trgu koja je nezaobilazno mesto za fotografisanje, као и рт Cape Greco.
Uživajte istraživajući najlepše zlatne plaže Aja Nape sa kristalno čistom vodom, od kojih su sve nosioci Plave Zastavice.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Transfer od/do aerodroma
Bar
Električni čajnik
Vrt
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Usluga pranja veša
Lobi/TV sala
Rerna
Parking
Kupatilo
Recepcija
Sef
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre popunjavanja


Napa Prince Hotel Apartments (Aja Napa, Kipar) iskustva