OD 30€ dnevno


Komentara
0

Odysseia Apartments se nalaze u malom slikovitom mestu Nikiana, na istočnoj obali ostrva Lefkada, na udaljenosti od 10 km od glavnog grada Lefkasa i samo 6 km od čuvenog letovališta Nidri. Kompleks je lociran 100 metara od predivne peščane plaže, a u okruženju postoji dobar broj prodavnica, marketa i svih drugih objekata.… Opširnije

Nikiana 31100 Lefkada, Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Nikiana 31100 Lefkada, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Odysseia Apartments se nalaze u malom slikovitom mestu Nikiana, na istočnoj obali ostrva Lefkada, na udaljenosti od 10 km od glavnog grada Lefkasa i samo 6 km od čuvenog letovališta Nidri. Kompleks je lociran 100 metara od predivne peščane plaže, a u okruženju postoji dobar broj prodavnica, marketa i svih drugih objekata. Nikiana je idealna startna baza za obilazak čitavog ostrva.

Kompleks Odysseia Apartments u svom sklopu ima prelep vrt, sa predviđenim mestom za roštilj gde gosti mogu da pripremaju obroke i uživaju u zabavi sa porodicom, prijateljima, ali i drugim gostima. Takođe tu je i deo namenjen za najmlađe goste, bezbedno igralište predviđeno samo za njih. Ukoliko gosti na Lefkadu dođu svojim kolima, kompleks ima privatni parking prostor.

Smeštaj

Odysseia kompleks se sastoji od dve zgrade u kojima se nalaze dva studija i 12 apartmana. Sve smeštajne jedinice su lepo i sa ukusom dekorisane i opremljene, a savršene su za parove, grupe prijatelja ili porodice sa decom koje će ovde sigurno provesti nezaboravne trenutke na letnjem odmoru.

Šest apartmana može da primi do 4 osobe, dok preostalih šest apartmana može da primi do 3 osobe. Svi apartmani se sastoje od odvojene spavaće sobe gde se nalazi bračni krevet, a preostali ležajevi su u kuhinji (jedan ili dva odvojena kreveta). Potpuno opremljena kuhinja, kupatilo sa tušem, klima uređaj, bežični internet, TV i terase sa prelepim pogledom su standardni sadržaji svakog apartmana.

Oba studija su kvalitetno opremljena i pored kreveta imaju kuhinju sa svim neophodnim priborom za spremanje i serviranje jela, kupatilo sa tušem, TV, klima uređaj i terase sa predivnim pogledom na planinu ili more.

Pogodnosti kompleksa

• Potpuno opremljena kuhinja
• Terasa
• Tuš/WC
• Klima uređaj
• TV
• Besplatan Wi- Fi internet
• Lep vrt sa ležaljkama i suncobranima
• Roštilj
• Privatni parking prostor
• Svakodnevno čišćenje

Osim ovih pogodnosti postoje i specijalne cene za mesec maj, jun i septembar.

Nikiana - Lefkada

Nikiana je slikovito ribarsko mesto koje okružuju planine s bujnom vegetacijom. Mesto je udaljeno 9 kilometara severno od glavnog grada ostrva. Nikiana ima peščanu plažu, a samo mesto je poslednjih godina preraslo u poznatu turističku destinaciju koja nudi širok spektar smeštaja, taverni, kafića i barova.

Plaža je veoma blizu glavnog priobalnog puta, a sa nje se pruža čudesan pogled na tirkizno modro more sa planinama u pozadini. Sportovi na vodi su veoma zastupljeni na plaži, a objekti i sadržaji na obali upotpunjuju ponudu koja garantuje dobru zabavu i uživanje u čarima sunca, vode i sporta.

Sva događanja u Nikiani vezana su za malu luku i mali zaliv koji se nalaze severno od plaže. Luka i zaliv su veoma popularni i veoma su blizu priobalnog puta.

Lefkada je četvrto po veličini ostrvo u Jonskom moru. Lefkada se nalazi između Krfa i Kefalonije, u neposrednoj blizini severozapadne obale Aitoloakarnania, od koje je odvojena lagunom. Grad Lefkada je udaljen 385 km od Atine, 420 km od Soluna i 100 km od Igumenice. Ostrvo je povezano sa kopnom Grčke visećim mostom.

Lefkada je mala kolevka civilizacije i odatle potiče veliki broj pesnika i umetnika. To je rodno mesto poznatog grčkog pesnika Aristotlesa Valaoritisa i Aggelosa Sikelianosa, pesnika Lefkadiosa Herna (Koizoumi Iakumo - Japanski nacionalni pesnik) i čuvenog grčkog mecosoprana Agnesa Baltsa.

Lefkada ima bezbroj plaža neverovatne lepote u kombinaciji sa plavo-zelenim morem, a neke od njih su među najlepšim plažama u celom Mediteranu: Porto Katsiki, Kathisma i Egremnoi.


Opcije plaćanja depozita za rezervacijuSadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Ležaljke i suncobrani
TV
Svakodnevno čišćenje
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare