OD 80€ dnevno


Komentara
0

Operetta City Studios savršeni su za goste koji žele dugotrajni boravak i privatnost, u Larnaki, na Kipru. Nude svojim gostima svu udobnost i prostor apartmana uz pogodnosti centralne lokacije u Larnaki, u blizini restorana, barova i plaže.

Udaljenost do obale Larnake je… OpširnijePročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Operetta City Studios savršeni su za goste koji žele dugotrajni boravak i privatnost, u Larnaki, na Kipru. Nude svojim gostima svu udobnost i prostor apartmana uz pogodnosti centralne lokacije u Larnaki, u blizini restorana, barova i plaže.

Udaljenost do obale Larnake je samo 50 metara, a do aerodroma 7 km.

Smeštaj

Operetta City Studios čine tri nova studio - apartmana, površine 30-35 m2, potpuno opremljeni svim sadržajima i uređeni u klasičnom stilu, u zgradi smeštenoj u komercijalnom centru grada Larnake. Svi studiji imaju pogled na centar grada.

Usluge i sadržaji

• Besplatan WiFi internet, LCD TV
• Transfer od/do aerodroma (dodatna naknada), usluga javnog prevoza na svakih 45 minuta, taksi prevozi po ceni od 15-17 evra do aerodroma, skladištenje prtljaga, lift, 24/7 besplatna kuhinja, grickalice i pića na recepciji, lekar (za sve hitne slučajeve doktor na poziv), usluga pranja veša (pranje veša i hemijsko čišćenje dostupno je uz doplatu), svakodnevno čišćenje (čišćenje, čisti peškiri i posteljina se menjaju svakodnevno), planer venčanja, kasna odjava (kasna odjava zavisi od dostupnosti i uz moguće troškove), saradnja sa centrom za kozmetologiju i dermatologiju (lepota i zdravlje) na pešačkoj udaljenosti od hotela
• Besplatan parking pored objekta (zavisno od raspoloživosti)
• Sobe imaju kuhinju, opremu za kafu i čaj

Larnaka

Larnaka je grad na južnoj obali Kipra i treći po veličini grad u zemlji, nakon Nikozije i Limasola. U Larnaki se nalazi glavni aerodrom u zemlji - Međunarodni aerodrom Larnaka.
Grad Larnaka je izgrađen na mestu gde se nekada nalazilo drevno kraljevstvo Kition. Larnaka ima lepu luku i u prošlosti je bila veliki centar trgovine bakrom. Kasnije je bila i feničansko uporište, a ostaci ovog perioda još uvek su vidljivi u kiklopskim zidinama izgrađenim od džinovskih kamenih blokova i ruinama grčkih mikenskih hramova koji datiraju iz XII veka pre nove ere.
Prošetajte pored mora promenadom Finikoudes oivičenom palmama ili se odmorite u jednom od mnogih kafića na šetalištu. U marini koja se ovde nalazi okuplja se zajednica vlasnika jahti iz svih krajeva sveta.

Više o Larnaki pročitajte OVDE.


Sadržaji objekta

Svakodnevno čišćenje
Električni čajnik
Kuhinja
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Usluga pranja veša
LCD TV
Mikrotalasna rerna
Parking
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare