OD 29€ dnevno


Komentara
0

Oresivio Guest House je smešten na mirnoj lokaciji na udaljenosti od samo 300 metara od centralnog trga u mestu Metsovo. U prelepom okruženju drveća lipe, Oresivio nudi sobe i apartmane sa balkonom i pogledom na planine Pindos i besplatan Wi-Fi internet. Sve sobe i apartmani imaju krevete od kovanog gvožđa,  LCD TV, … Opširnije

Metsovo 44200 Epirus, Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Metsovo 44200 Epirus, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Oresivio Guest House je smešten na mirnoj lokaciji na udaljenosti od samo 300 metara od centralnog trga u mestu Metsovo. U prelepom okruženju drveća lipe, Oresivio nudi sobe i apartmane sa balkonom i pogledom na planine Pindos i besplatan Wi-Fi internet. Sve sobe i apartmani imaju krevete od kovanog gvožđa,  LCD TV,  frižider i sopstveno kupatilo sa fenom.

Posetioci mogu da se opuste u lobiju sa kaminom ili u popločanom dvorištu ispred hotela i uživaju u doručku ili kafi. U prizemlju kompleksa se nalazi stara stolarska radionica sa raznim predmetima i otvorena je za sve goste kompleksa.

Ispred glavnog ulaza kompleksa Oresivio nalazi se nekoliko javnih malih parkova, a postoji i veliki opštinski parking na udaljenosti od 60 metara. Na udaljenosti od 150 metara od kompleksa se nalazi čuvena vinarija Katogi koja je otvorena za javnost. U neposrednoj blizini kompleksa je i stara crkva Svetog Đorđa, a pored crkve je igralište za decu i park Averof. Taverne sa tradicionalnom hranom su udaljene pet minuta hoda od kompleksa.

Skijalište "Prophet Elias" je udaljeno oko 3 kilometra od kompleksa, a manje skijalište 1 km od kompleksa.

Opštinska teretana je dostupna svim gostima i udaljena je 800 metara od kompleksa Oresivio, a mesto ima i galeriju slika koja je smeštena iza glavnog trga .

Smeštaj

Kompleks Oresivio u svom sklopu ima:

• dva jednosobna studija
• trokrevetni apartaman
• četvorokrevetni apartman
• apartman koji može da primi do 6 osoba

Standard Studio za 2 osobe

• Komforan studio, 21m2, nedavno renoviran, frižider, sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, kada, centralno grejanje, topla voda 24h, bračnim krevetom ukrašena sa kovanim gvožđem, orman, tradicionalna drvena oplata na zidovima, TV LCD, spektakularan pogled sa balkona na planine Pindos i besplatan Wi - Fi internet.

Superior Studio za 2 osobe

• Prostran studio, 25m2, potpuno renoviran, kuhinja sa posuđem, frižider, kupatilom sa fenom za kosu, tuš kabina, centralno grejanje, topla voda 24h, moderan dekoracija sa francuskim ležajem od kovanog gvožđa, veliki garderober, TV LCD, spektakularan pogled sa balkona na planine Pindos i besplatan Wi - Fi internet.

Trokrevtni apartman

• Apartman sa dve sobe, kompletno renoviran, sa frižiderom, sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, tuš kabina, centralno grejanje, topla voda 24h, kombinacija moderne i tradicionalne dekoracije sa drvenim plafonom, francuski ležaj od kovanog gvožđa, jedan izrezbaren divan, veliki garderober, TV LCD, veliki balkon sa prelepim pogledom na planine Pindos i besplatan Wi - Fi internet.

Četvorokrevetni apartman

• Komforan apartman sa dve sobe, 42m2, potpuno renoviran, kuhinja sa posuđem i frižiderom, sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i fenomza kosu, drveni pod, centralno grejanje, šporet na pelet, topla voda 24h, moderna dekoracija, bračni krevet od kovanog gvožđa, dva odvojena ležaja, ormani, TV LCD, dve velike terase sa fantastičnim pogledom na šumovite planine Pindos i besplatan Wi - Fi internet.

Apartman za 6 osoba

• Prostran apartman sa tri sobe, 57m2, potpuno renoviran, dve spavaće sobe i dnevni boravak, kuhinja sa posuđem, frižider, sopstveno kupatilo sa kadom, fen za kosu, centralno grejanje, šporet na pelet, topla voda 24h, kombinacija moderne i tradicionalne dekoracije Mecova, francuskim ležaj od drveta, dva kreveta od kovanog gvožđa, dve ugaone garniture, ormari, TV LCD, velika terasa i besplatan Wi - Fi internet.

Mecovo (Metsovo)

Mecovo je jedan od najživopisnijih gradova u Grčkoj koji je očuvao tradiciju. Nalazi se na 40 kilometara od Janine (autoputem Egnatia), 80 kilometara od Trikale (lokalnim putem preko Meteora kroz predele izuzetne lepote), smešten na nadmorskoj visini 1150 m, na padinama planinskog venca Pindosa. Danas Mecovo ima 4000 stanovnika i mesto je rođenja mnogih viđenih ljudi značajnih u savremenoj istoriji Grčke. Odavde potiču najveći dobrotvori grčke nacije, kao i značajni umetnici i pisci.
 
Mecovo je biser arhitekture oživljen u dobro očuvanim vilama, značajnim muzejima i centrima kulture. Stare tradicije su se i do danas očuvale u gradu. U uzanim uličicama imaćete priliku da sretnete starice obučene u lokalnu narodnu nošnju koje komuniciraju na lokalnom vlaškom dijalektu . Šetnja kroz kaldrmisane ulice i pogled na prelepe kuće zadovoljiće i najprobirljivijeg posetioca, osetićete se kao da putujete u prošlost. Centralni i jedinstveni trg u gradu je i unikatno mesto okruženo ogromnim drveća. Tu se nalaze u tom području hoteli i ksenovasi(tradicionalni naziv planinskih hotela), restorani, kafići, radnje sa domaćim sirevima kao i drugim proizvodima sa ovog i šireg područija Grčke.

Lokalno stanovništvo Mecova bavi se stočarstvom kao i obradom drveta. Pravi su majstori u tehnici rezbarenja i proizvodnji nameštaja i predmeta za crkvenu upotrebu. Mnogi se bave drugim vrstama narodnih rukotvorina kao što je tkanje, vez i proizvodnja ručno rađenih tepiha. Čuveni su i sirevi i vina iz ovog kraja.

Poslednjih godina Mecovo značajno razvija svoju turističku ponudu, a posetioci se sve radije odlučuju da ovde provode svoje odmore tokom cele godine. Jedinstvene građevine u kamenu i drvetu, živopisni sokaci, atrakcije, ukusni specijaliteti naše lokalne kuhinje, jedinstveni lokalni proizvodi kao i širokogrudo gostoprimstvo naših stanovnika, čine Mecovo jedinstvenim mestom za provođenje odmora. U toku zimskih meseci uživajte u predelima prekrivenim belim snegom, oprobajte svoje veštine u skijanju i zimskim radostima u ski cenru koji se nalazi na samo 3 kilometra od Mecova. Ostala godišnja doba Vam omogućuju odmor i uživanje u pogledu na magično lepe predele utopljene u zelenilo.


Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Bar
Parking
Klima uređaj
Grejanje
LCD TV
Fen za kosu
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa
Lobi/TV sala

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare