OD 25€ dnevno


Komentara
0

Palm House Apartments & Rooms predstavlja odličan izbor za odmor, pružajući svojim gostima kvalitetan smeštaj, u Nikitiju, na Sitoniji, na samo 150 metara od plaže.

Pozicija vile je dobra, jer se nalazi gotovo u centru mesta Nikiti iz kog se takođe može lako doći do mnogih poznatih i lepih plaža… Opširnije

+30 6948083091
Nikiti Halkidiki 63088 Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost +30 6948083091
Nikiti Halkidiki 63088 Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Palm House Apartments & Rooms predstavlja odličan izbor za odmor, pružajući svojim gostima kvalitetan smeštaj, u Nikitiju, na Sitoniji, na samo 150 metara od plaže.

Pozicija vile je dobra, jer se nalazi gotovo u centru mesta Nikiti iz kog se takođe može lako doći do mnogih poznatih i lepih plaža Sitonije. Prodavnice, kafići, restorani, taverne i supermarketi nalaze se u blizini objekta, dok se pekara i prodavnica voća i povrća nalaze odmah pored smeštaja.

Kompleks je kompletno renoviran i apartmani i studija su potpuno opremljeni. Svi sadrže opremljenu kuhinju, okruženi su lepim vrtom, sa delom gde se deca mogu igrati u sigurnom okruženju, a gostima je na raspolaganju i privatan parking.

Smeštaj

Apartman broj 12

• Apartman površine oko 50 m² može da primi 4 odrasle osobe. Sadrži otvoreni prostor koji se sastoji od kuhinje i dnevnog boravka sa dva pojedinačna kreveta, ima spavaću sobu s bračnim krevetom, zasebno kupatilo i veliku terasu sa lepim pogledom. Kompletno opremljen nudi sve neophodne sadržaje za udoban boravak i uključuje potpuno opremljenu kuhinju.

Apartman broj 11

• Apartman površine oko 50 m² može da primi 4 odrasle osobe. Sadrži prostranu odvojenu kuhinju i zasebno kupatilo, dve spavaće sobe, jednu s bračnim krevetom i jednu sa dva pojedinačna kreveta, kao i terasu sa lepim pogledom. Kompletno opremljen nudi sve neophodne sadržaje za udoban boravak i uključuje potpuno opremljenu kuhinju.

Soba broj 8

• Soba je  površine oko 25 m² i može da primi 3 odrasle osobe. U pitanju je studio koji uključuje kuhinju i dnevni boravak, spavaću sobu sa bračnim krevetom i jednim pojedinačnim krevetom i odvojeno kupatilo. Kompletno opremljena soba - studio nudi sve neophodne sadržaje za udoban boravak i uključuje potpuno opremljenu kuhinju.

Soba broj 7

• Soba je površine oko 25 m² i može da primi 3 odrasle osobe. U pitanju je studio koji uključuje kuhinju i dnevni boravak, spavaću sobu sa bračnim krevetom i jednim pojedinačnim krevetom, i odvojeno kupatilo. Kompletno opremljena soba - studio nudi sve neophodne sadržaje za udoban boravak i uključuje potpuno opremljenu kuhinju (samo sa rešoom za kuvanje).

Soba broj 6

• Soba je površine oko 25 m² i može da primi 3 odrasle osobe.  Studio uključuje kuhinju i dnevni boravak, spavaću sobu sa bračnim krevetom i jednim pojedinačnim krevetom i odvojeno kupatilo. Nudi sve neophodne sadržaje za udoban boravak i uključuje potpuno opremljenu kuhinju.

Soba broj 5

• Soba je površine oko 21 m² i može da smesti 2 odrasle osobe. Studio ima kuhinju i dnevni boravak, spavaću sobu sa bračnim krevetom i odvojeno kupatilo. Nudi sve neophodne sadržaje za udoban boravak i uključuje potpuno opremljenu kuhinju (ima samo rešo za kuvanje).

Usluge i sadržaji

• Potpuno opremljena kuhinja, rešo za kuvanje, veliki šporet, posuđe, aspirator, frižider sa zamrzivačem
• Bojler sa toplom vodom
• Trpezarijski sto za 5-6 osoba
• Klima uređaj
• LCD TV 32 ", besplatan Wi-Fi internet
• Privatno kupatilo, tuš sa toplom vodom
• Garderober i komoda
• Promena peškira svakih pet dana, promena posteljine svakih 10 dana
• Besplatan privatni parking
• Vrt
• Udaljenost od mora oko 100m

Cene

  01.05 - 31.05 01.06 - 30.06 01.07 - 31.07 01.08 - 31.08 01.09 - 30.09
Soba #5
za 2 osobe
25 € 30 € 35 € 40 € 25 €
Soba #6, #7, #8
za 3 osobe
30 € 35 € 40 € 45 € 30 €
Apartman #11, #12
za 4 osobe
40 € 50 € 60 € 70 € 50 €

 

 

 

 

 

 

 


• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)

Nikiti - Sitonija

Nikiti je smešten na poluostrvu Halkidiki, na samom vrhu poluostrva Sitonija. Predstavlja relativno novu turističku destinaciju sa mnogobrojnim izgrađenim vilama, apartmanima i sobama za izdavanje. Nikiti takođe može da se pohvali sa jednom od najdužih plaža u Grčkoj.

Više informacija o mestu Nikiti pročitajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Western Union

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Električni čajnik
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Spoljna trpezarija
Rerna
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare