OD 30€ dnevno


Komentara
1

Panorama Studios kompleks nalazi se u mestu Vurvuru na Sitoniji i okružen je bujnim vrtom sa travnjakom i cvećem (površine 2.000 m2). U vrtu se nalazi igralište za decu, letnjikovac, roštilj i privatni parking. Kompleks se nalazi na udaljenosti od 350 m od mora i u svom privatnom vlasništvu… Opširnije

www.panoramastudios.com.gr
+30 2375091431
Vourvourou, Sithonia, Chalkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.panoramastudios.com.gr +30 2375091431
Pošalji upit za dostupnost
Vourvourou, Sithonia, Chalkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Iskoristite specijalne snižene cene koje ovaj smeštaj nudi i pošaljite upit. Skrolujte stranicu da pogledate ponudu. Snižene cene važe do isteka navedenog datuma ili do popunjenosti smeštajnih jedinica.

Panorama Studios kompleks nalazi se u mestu Vurvuru na Sitoniji i okružen je bujnim vrtom sa travnjakom i cvećem (površine 2.000 m2). U vrtu se nalazi igralište za decu, letnjikovac, roštilj i privatni parking. Kompleks se nalazi na udaljenosti od 350 m od mora i u svom privatnom vlasništvu ima snabdevanje vodom koja dolazi sa planinskog izvora.

U blizini kompleksa se nalaze supermarketi, pekare, poslastičarnice, restorani, barovi, klubovi i bar na plaži.

Mesto Agios Nikolaos u kom se nalazi dom zdravlja, apoteka, policijska stanica i pošta, je udaljeno od kompleksa 12km. Kompleks je udaljen 100 km od međunarodnog aerodroma "Makedonia" u Solunu.

Pogodan položaj Panorama Studios Vam nudi mogućnost da na kupanje ili u prodavnicu, bar, klub, možete stići laganom šetnjom (5-20 minuta).

Na 5-10 minuta udaljenosti od kompleksa nalaze se neke od najboljih plaža na Halkidikiju. Takođe možete iznajmiti brod koji ne zahteva vozačku licencu i otkriti neopisive lepote malih ostrva i skrivenih uvala Vurvuru.

Uz neke smernice koje ćete dobiti od vlasnika kompleksa stići ćete do vrha planine koja se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa. Sa vrha planine možete uživati u fantastičnom pogledu na okolinu i prelepo Egejsko more.

Smeštaj

Panorama Studios je izgrađen na odličnoj lokaciji u ovoj oblasti i sastoji se od 16 jednosobnih i dvosobnih studija. Studija u svom sklopu imaju: klima uređaj, TV, potpuno opremljenu kuhinju (posuđe i pribor, frižider, električni šporet).

Svi studiji imaju terasu sa prekrasnim pogledom. Terase na prednjoj strani zgrade imaju pogled na Vurvuru ostrva i poluostrvo Atos ili Agios Oros, a terase na zadnjoj strani zgrade imaju pogled na gustu borovu šumu koja je udaljena samo 150 metara od kompleksa.

Zbog blizine planine, ovde su temperature 3-4 stepena niže nego na bilo kojoj drugoj lokaciji.

Panorama Studios nude:

• Potpuno opremljena kuhinja
• Klima uređaj
• TV
• Roštilj
• Internet
• Igralište za decu
• Parking
• Izvorska voda

Cene

  01.05 - 31.05 01.06 - 14.06
15.09 - 30.09
15.06 - 30.06
01.09 - 14.09
01.07 - 14.07 15.07 - 31.08
Studio za 2 osobe 30 € 35 € 45 € 55 € 65 €
Studio za 3 osobe 35 € 40 € 50 € 60 € 70 €
Apartman za 4 osobe
(dve spavaće sobe)
45 € 55 € 65 € 75 € 90 €

 

 

 

 

 

 

 


Specijalna ponuda

Za rezervacije za septembar - oktobar dobijate ekstra noć za 7 dana boravka


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Bebi krevetac (na zahtev)
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

406 Igor   13/01/2017
Pre par godina smo bili u Panorami i ne znam šta bih pre izdvojio, možda neverovatne domaćine koji su činili sve da uživamo u odmoru. Odlična baza ako hoćete da obilazite Sitoniju. Izvorska voda u kući, dakle ne morate da kupujete vodu, ograđeno igralište za decu, veliki vrt, svi studiji i apartmani imaju pogled na more, koji je neverovatan. U blizini je poluostrvce koje je prepuno malih plaža (3 min kolima) koje su kada smo mi bili početkom jula bile prazne. More je čisto i tako dalje i tako dalje. Sve u svemu, moja topla preporuka.