OD 30€ dnevno


Komentara
1

Panorama Studios kompleks nalazi se u mestu Vurvuru na Sitoniji i okružen je bujnim vrtom sa travnjakom i cvećem (površine 2.000 m2). U vrtu se nalazi igralište za decu, letnjikovac, roštilj i privatni parking. Kompleks se nalazi na udaljenosti od 350 m od mora i u svom privatnom vlasništvu… Opširnije

www.panoramastudios.com.gr
+30 2375091431
Vourvourou, Sithonia, Chalkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.panoramastudios.com.gr +30 2375091431
Pošalji upit za dostupnost
Vourvourou, Sithonia, Chalkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Iskoristite specijalne snižene cene koje ovaj smeštaj nudi i pošaljite upit. Skrolujte stranicu da pogledate ponudu. Snižene cene važe do isteka navedenog datuma ili do popunjenosti smeštajnih jedinica.

Panorama Studios kompleks nalazi se u mestu Vurvuru na Sitoniji i okružen je bujnim vrtom sa travnjakom i cvećem (površine 2.000 m2). U vrtu se nalazi igralište za decu, letnjikovac, roštilj i privatni parking. Kompleks se nalazi na udaljenosti od 350 m od mora i u svom privatnom vlasništvu ima snabdevanje vodom koja dolazi sa planinskog izvora.

U blizini kompleksa se nalaze supermarketi, pekare, poslastičarnice, restorani, barovi, klubovi i bar na plaži.

Mesto Agios Nikolaos u kom se nalazi dom zdravlja, apoteka, policijska stanica i pošta, je udaljeno od kompleksa 12km. Kompleks je udaljen 100 km od međunarodnog aerodroma "Makedonia" u Solunu.

Pogodan položaj Panorama Studios Vam nudi mogućnost da na kupanje ili u prodavnicu, bar, klub, možete stići laganom šetnjom (5-20 minuta).

Na 5-10 minuta udaljenosti od kompleksa nalaze se neke od najboljih plaža na Halkidikiju. Takođe možete iznajmiti brod koji ne zahteva vozačku licencu i otkriti neopisive lepote malih ostrva i skrivenih uvala Vurvuru.

Uz neke smernice koje ćete dobiti od vlasnika kompleksa stići ćete do vrha planine koja se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa. Sa vrha planine možete uživati u fantastičnom pogledu na okolinu i prelepo Egejsko more.

Smeštaj

Panorama Studios je izgrađen na odličnoj lokaciji u ovoj oblasti i sastoji se od 16 jednosobnih i dvosobnih studija. Studija u svom sklopu imaju: klima uređaj, TV, potpuno opremljenu kuhinju (posuđe i pribor, frižider, električni šporet).

Svi studiji imaju terasu sa prekrasnim pogledom. Terase na prednjoj strani zgrade imaju pogled na Vurvuru ostrva i poluostrvo Atos ili Agios Oros, a terase na zadnjoj strani zgrade imaju pogled na gustu borovu šumu koja je udaljena samo 150 metara od kompleksa.

Zbog blizine planine, ovde su temperature 3-4 stepena niže nego na bilo kojoj drugoj lokaciji.

Panorama Studios nude:

• Potpuno opremljena kuhinja
• Klima uređaj
• TV
• Roštilj
• Internet
• Igralište za decu
• Parking
• Izvorska voda

Cene

  01.05 - 31.05 01.06 - 14.06
15.09 - 30.09
15.06 - 30.06
01.09 - 14.09
01.07 - 14.07 15.07 - 31.08
Studio za 2 osobe 30 € 35 € 45 € 55 € 65 €
Studio za 3 osobe 35 € 40 € 50 € 60 € 70 €
Apartman za 4 osobe
(dve spavaće sobe)
45 € 55 € 65 € 75 € 90 €

 

 

 

 

 

 

 


Specijalna ponuda

Za rezervacije za septembar - oktobar dobijate ekstra noć za 7 dana boravka


Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Bebi krevetac (na zahtev)
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

406 Igor   13/01/2017
Pre par godina smo bili u Panorami i ne znam šta bih pre izdvojio, možda neverovatne domaćine koji su činili sve da uživamo u odmoru. Odlična baza ako hoćete da obilazite Sitoniju. Izvorska voda u kući, dakle ne morate da kupujete vodu, ograđeno igralište za decu, veliki vrt, svi studiji i apartmani imaju pogled na more, koji je neverovatan. U blizini je poluostrvce koje je prepuno malih plaža (3 min kolima) koje su kada smo mi bili početkom jula bile prazne. More je čisto i tako dalje i tako dalje. Sve u svemu, moja topla preporuka.