OD 30€ dnevno


Komentara
0

Panorama House se nalazi na idealnoj lokaciji sa pogledom na zaliv Toreneos i na udaljenosti od 2km od mesta Neos Marmaras. Kompleks je otvoren od maja do kraja septembra.

Panorama House raspolaže sa 9 studija koja mogu da prime od 2 do 5 osoba. Smeštaj nudi studije koji uključuju balkon ili terasu sa pogledom na more,… Opširnije

www.house-panorama.com
+30 23750 72015
+30 6989722008
Neos Marmaras 63081 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.house-panorama.com +30 23750 72015
Pošalji upit za dostupnost +30 6989722008
Neos Marmaras 63081 Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Iskoristite specijalne snižene cene koje ovaj smeštaj nudi i pošaljite upit. Skrolujte stranicu da pogledate ponudu. Snižene cene važe do isteka navedenog datuma ili do popunjenosti smeštajnih jedinica.

Panorama House se nalazi na idealnoj lokaciji sa pogledom na zaliv Toreneos i na udaljenosti od 2km od mesta Neos Marmaras. Kompleks je otvoren od maja do kraja septembra.

Panorama House raspolaže sa 9 studija koja mogu da prime od 2 do 5 osoba. Smeštaj nudi studije koji uključuju balkon ili terasu sa pogledom na more, planinu i vrt. Svi klimatizovani studiji sadrže čajnu kuhinju sa frižiderom i opremom za kuvanje, TV, privatno kupatilo sa fenom za kosu, a na raspolaganju je i besplatan bežični internet.

Panorama House okružen je vrtom sa roštiljem i dečijim igralištem. Za goste smeštaja obezbeđen je parking.

Usluge i sadržaji

• Svi studiji sadrže balkon/terasu sa pogledom na more, planine i vrt
• Klima uređaj
• Vrt, dečije igralište, roštilj
• Besplatan WiFi internet, TV 
• Čajna kuhinja, frižider 
• Kupatilo, fen za kosu
• Parking

Cene

  01.05 - 30.06 01.07 - 31.08 01.09 - 30.09
Studio za 2 osobe 30 € 50 € 30 €
Studio za 3-4 osobe
(2+1 dete ili 2+2 deteta)
35 € 55 € 35 €
Studio za 5 osoba
(2+3 deteta)
40€ 60 € 40 €

 

 

 

 

 

 


 

Specijalna ponuda

Za sve rezervacije za minimalni boravak od 8 noćenja 2 noćenja su besplatna!

Neos Marmaras - Sitonija

Neos Marmaras se nalazi na prelepoj lokaciji na Halkidikiju, na Sitoniji. Mesto je udaljeno 120km od Soluna, izgrađeno je na pet brda i podseća na ostrvo. Zemlja je nekada pripadala manastiru, ali su oblast 1922. godine naselile grčke izbeglice iz Marmarasa iz Turske, te odatle potiče i ime Neos Marmaras.

Postoje plaže koje gledaju ka jugu istočno i zapadno od odmarališta Neos Marmaras, sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, što ih čini pogodnim za decu.
Centar letovališta Neos Marmarasa je prilično živ sa mnogo taverni, restorana, kafića, barova i radnji. Trgovci postavljaju uveče tezge, a na ulici su često umetnici i zanatlije koji prodaju svoje radove. Ima takođe i prilično mnogo prehrambenih radnji kao i uobičajenih prodavnica suvenira i poklona.

Meni u restoranima u Neos Marmarasu je namenjen međunarodnom ukusu, ali postoji nekoliko odličnih ribljih restorana oko luke. Klubovi i muzički barovi su otvoreni do kasno u noć, ali ne previše bučni. U moru se nalazi nenaseljeno ostrvo Kefilos koje doprinosi zanimljivosti scenografije, a postoji i dosta mesta za šetnju po borovim šumama koje okružuju Neos Marmaras. Na padini leži predivno staro mesto PARTENON, koje vredi posetiti da bi se videle uske ulice i uživalo u dobro očuvanim zgradama.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Fen za kosu
Grejanje
Kuhinja
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Spoljna trpezarija
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare