OD 30€ dnevno


Komentara
0

Panorama House se nalazi na idealnoj lokaciji sa pogledom na zaliv Toreneos i na udaljenosti od 2km od mesta Neos Marmaras. Kompleks House Panorama je otvoren tokom cele godine.

Smeštaj

Studija mogu da prime dve do pet osoba i imaju balkon sa prelepim pogledom na zalazak sunca i plažu koja je udaljena… Opširnije

www.house-panorama.com
+30 23750 72015
+30 6972475052
Neos Marmaras 63081 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.house-panorama.com +30 23750 72015
Pošalji upit za dostupnost +30 6972475052
Neos Marmaras 63081 Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Panorama House se nalazi na idealnoj lokaciji sa pogledom na zaliv Toreneos i na udaljenosti od 2km od mesta Neos Marmaras. Kompleks House Panorama je otvoren tokom cele godine.

Smeštaj

Studija mogu da prime dve do pet osoba i imaju balkon sa prelepim pogledom na zalazak sunca i plažu koja je udaljena samo 150m od kompleksa.

Studija u svom sklopu imaju:

• Kupatilo/tuš
• Potpuno opremljenu kuhinju
• TV
• Klima uredjaj
• Centralno grejanje
• Pomoćni ležaj na zahtev

Usluge i sadržaji

• Besplatan Wi-Fi pristup internetu
• Vrt sa puna drveća i cveća
• Letnjikovac i roštilj
• Parking

Cene

  01.05 - 30.06 01.07 - 31.08 01.09 - 30.09
Studio za 2 osobe 30 € 50 € 30 €
Studio za 3-4 osobe
(3 + 1 dete)
35 € 55 € 35 €
Studio za 5 osoba
(3 + 2 deteta)
40€ 60 € 40 €

 

 

 

 

 

 


 

• Deca do 2 godine - besplatno borave u studiju

Neos Marmaras - Sitonija

Neos Marmaras se nalazi na prelepoj lokaciji na Halkidikiju, na Sitoniji. Mesto je udaljeno 120km od Soluna, izgrađeno je na pet brda i podseća na ostrvo. Zemlja je nekada pripadala manastiru, ali su oblast 1922. godine naselile grčke izbeglice iz Marmarasa iz Turske, te odatle potiče i ime Neos Marmaras.

Postoje plaže koje gledaju ka jugu istočno i zapadno od odmarališta Neos Marmaras, sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, što ih čini pogodnim za decu.
Centar letovališta Neos Marmarasa je prilično živ sa mnogo taverni, restorana, kafića, barova i radnji. Trgovci postavljaju uveče tezge, a na ulici su često umetnici i zanatlije koji prodaju svoje radove. Ima takođe i prilično mnogo prehrambenih radnji kao i uobičajenih prodavnica suvenira i poklona.

Meni u restoranima u Neos Marmarasu je namenjen međunarodnom ukusu, ali postoji nekoliko odličnih ribljih restorana oko luke. Klubovi i muzički barovi su otvoreni do kasno u noć, ali ne previše bučni. U moru se nalazi nenaseljeno ostrvo Kefilos koje doprinosi zanimljivosti scenografije, a postoji i dosta mesta za šetnju po borovim šumama koje okružuju Neos Marmaras. Na padini leži predivno staro mesto PARTENON, koje vredi posetiti da bi se videle uske ulice i uživalo u dobro očuvanim zgradama.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Grejanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Spoljna trpezarija
Parking
Kupatilo
Frižider
TV
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare