OD 30€ dnevno


Komentara
0

Panorama House se nalazi na idealnoj lokaciji sa pogledom na zaliv Toreneos i na udaljenosti od 2km od mesta Neos Marmaras. Kompleks House Panorama je otvoren tokom cele godine.

Smeštaj

Studija mogu da prime dve do pet osoba i imaju balkon sa prelepim pogledom na zalazak sunca i plažu koja je udaljena… Opširnije

+30 23750 72015
+30 6972475052
Neos Marmaras 63081 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
+30 23750 72015
Pošalji upit za dostupnost +30 6972475052
Neos Marmaras 63081 Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Iskoristite specijalne snižene cene koje ovaj smeštaj nudi i pošaljite upit. Skrolujte stranicu da pogledate ponudu. Snižene cene važe do isteka navedenog datuma ili do popunjenosti smeštajnih jedinica.

Panorama House se nalazi na idealnoj lokaciji sa pogledom na zaliv Toreneos i na udaljenosti od 2km od mesta Neos Marmaras. Kompleks House Panorama je otvoren tokom cele godine.

Smeštaj

Studija mogu da prime dve do pet osoba i imaju balkon sa prelepim pogledom na zalazak sunca i plažu koja je udaljena samo 150m od kompleksa.

Studija u svom sklopu imaju:

• Kupatilo/tuš
• Potpuno opremljenu kuhinju
• TV
• Klima uredjaj
• Centralno grejanje
• Pomoćni ležaj na zahtev

Usluge i sadržaji

• Besplatan Wi-Fi pristup internetu
• Vrt sa puna drveća i cveća
• Letnjikovac i roštilj
• Parking

Cene

  01.05 - 30.06 01.07 - 31.08 01.09 - 30.09
Studio za 2 osobe 30 € 50 € 30 €
Studio za 3-4 osobe
(3 + 1 dete)
35 € 55 € 35 €
Studio za 5 osoba
(3 + 2 deteta)
40€ 60 € 40 €

 

 

 

 

 

 


 

• Deca do 2 godine - besplatno borave u studiju

Neos Marmaras - Sitonija

Neos Marmaras se nalazi na prelepoj lokaciji na Halkidikiju, na Sitoniji. Mesto je udaljeno 120km od Soluna, izgrađeno je na pet brda i podseća na ostrvo. Zemlja je nekada pripadala manastiru, ali su oblast 1922. godine naselile grčke izbeglice iz Marmarasa iz Turske, te odatle potiče i ime Neos Marmaras.

Postoje plaže koje gledaju ka jugu istočno i zapadno od odmarališta Neos Marmaras, sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, što ih čini pogodnim za decu.
Centar letovališta Neos Marmarasa je prilično živ sa mnogo taverni, restorana, kafića, barova i radnji. Trgovci postavljaju uveče tezge, a na ulici su često umetnici i zanatlije koji prodaju svoje radove. Ima takođe i prilično mnogo prehrambenih radnji kao i uobičajenih prodavnica suvenira i poklona.

Meni u restoranima u Neos Marmarasu je namenjen međunarodnom ukusu, ali postoji nekoliko odličnih ribljih restorana oko luke. Klubovi i muzički barovi su otvoreni do kasno u noć, ali ne previše bučni. U moru se nalazi nenaseljeno ostrvo Kefilos koje doprinosi zanimljivosti scenografije, a postoji i dosta mesta za šetnju po borovim šumama koje okružuju Neos Marmaras. Na padini leži predivno staro mesto PARTENON, koje vredi posetiti da bi se videle uske ulice i uživalo u dobro očuvanim zgradama.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Grejanje
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Spoljna trpezarija

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare