OD 160€ dnevno


Komentara
0

Panorama Suites & Spa nalazi se na samo 50 m od mora, u mestu Stomio, u podnožju planine Kisavos, u oblasti koja pripada Larisi, i okrenut je beskrajnom plavetnilu Egejskog mora, Halkidikiju i planini Olimp. Lepi apartmani sa privatnim mini - bazenima, saunama i đakuzijem, osmišljeni su kako bi pružili luksuz, kvalitet i komfor po najvišim… Opširnije

www.grckainfo.com
Stomio 40007, Larissa, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Stomio 40007, Larissa, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Panorama Suites & Spa nalazi se na samo 50 m od mora, u mestu Stomio, u podnožju planine Kisavos, u oblasti koja pripada Larisi, i okrenut je beskrajnom plavetnilu Egejskog mora, Halkidikiju i planini Olimp. Lepi apartmani sa privatnim mini - bazenima, saunama i đakuzijem, osmišljeni su kako bi pružili luksuz, kvalitet i komfor po najvišim standardima, a restoran Avli nudi bogatstvo ukusa i kreativnost grčke kuhinje.

Smeštaj

Exclusive Spa Suite (površine oko 80m² sa balkonom - unutrašnjost od 37m² i spoljni prostor od 43m²) sastoji se od glavne spavaće sobe sa ortopedskim dušekom, zasebnim dnevnim boravkom i krovnim vrtom od 43m² sa privatnim mini bazenom koji se greje, ležaljkama i spoljnim nameštajem za opuštanje, ima 1 veliki bračni krevet i 1 kauč na razvlačenje, 2 flat screen TV-a, kupatilo i sopstvenu saunu i jacuzzi. U ovoj vrsti apartmana ne mogu boraviti deca. Može da primi 2 osobe.

Luxury Suite (površine oko 85m² sa balkonom - unutrašnjost od 40m² i spoljni prostor od 45m²) sa velikim bračnim krevetom i 1 kaučem na razvlačenje, zasebnim dnevnim boravkom, 2 LCD TV-a, prostranim luksuznim kupatilom, hidromasažnom kadom, i lepim pogledom na Egejsko more, planinu Kisavos i Olimp. Na krovnoj terasi, apartman poseduje privatni vrt od 30m² sa mini bazenom koji se greje, ležaljkama i spoljnim nameštajem za relaksirajuće trenutke. Može da primi do 4 osobe.

Grand Suite (površine oko 120m² sa balkonom - unutrašnjost 70m² i spoljni prostor od 50m²) sadrži jednu spavaću sobu, prostrani dnevni boravak, 1 veliki bračni krevet i kauč na rasklapanje, 2 LCD TV-a i luksuzno kupatilo sa jacuzzijem koji gleda na Egejsko more. Balkoni apartmana otkrivaju lepotu Egejskog mora i planine Olimp, dok na krovnoj terasi apartman poseduje privatni vrt od 30m² sa mini bazenom koji se greje, ležaljkama i spoljnim nameštajem za relaksirajuće trenutke. Može da primi do 4 osobe.

Secret Spa Suite (površine oko 70m² uključujući balkon) sa privatnim mini bazenom koji se greje, privatnom saunom i jacuzzijem, opremljen velikim bračnim krevetom i kaučem na rasklapanje, sa 2 LCD TV-a, 1 kupatilom i zasebnom elegantnom dnevnom sobom sa kaminom. Može da primi do 4 osobe.

Aqua Suite (površine oko 120m² sa vrtom) sa mini bazenom koji se greje i privatnim vrtom, panoramskim pogledom na more, opremljen velikim bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje, ima spavaću sobu i zaseban elegantni dnevni boravak sa kaminom, sa 2 LCD TV-a, 2 kupatila. Može da primi do 4 osobe.

Penthouse Suite (površine oko 160m² uključujući terasu) sa panoramskim pogledom na more, uključuje spavaću sobu i odvojenu dnevnu sobu, sa 1 velikim bračnim krevetom i 1 kaučem na razvlačenje, privatnu terasu od 120m²,  mini bazen koji se greje tokom dana i gleda na beskrajno plavetnilo mora, a uveče se može uživati u posmatranju zvezdanog neba. Može da primi do 3 osobe.

Superior Suite (površine oko 160m² uključujući vrt) sa panoramskim pogledom na more i privatnim vrtom, uključuje privatni ulaz, glavnu spavaću sobu sa sopstvenim kupatilom, odvojenu prostranu dnevnu sobu sa sopstvenim kupatilom, koja se može pretvoriti u zasebnu spavaću sobu sa samostalnim ulazom, suite sadrži 1 veliki bračni krevet i 1 kauč na razvlačenje, 2 LCD TV-a (1 Smart TV), spoljni đakuzi, ležaljke i popločanu terasu. Može da primi do 4 osobe.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj, centralno grejanje
• TV sa ravnim ekranom, WiFi internet
• Terasa, pogled na more, pogled na planine
• Kupatilo sa luksuznim sadržajima, fen za kosu, bade mantili i papuče
• Privatna sauna, jacuzzi, ležaljke, peškiri za plažu
• Sobna posluga
• Vrt, terasa
• Sef, mini bar, korpa dobrodošlice sa voćem, flašom lokalnog vina i flašom vode
• Restoran
• Svakodnevno čišćenje

Stomio

Priobalno naselje Stomio nalazi se u podnožju planine Ossa (Kissavos), na mestu drevnog grada Evrimenes, na istočnoj obali centralne Grčke, 48km od grada Larise, 60km od prve planinske baze za penjanje na Olimp (Prionia), i 130km od Meteora u Kalambaki. Okruženo morem i planinom, Stomio je mirno mesto, savršeno za opuštanje i mir daleko od buke velikog grada i pretrpanih turističkih odmarališta. Zbog svoje klime može se posetiti u sva 4 godišnja doba.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Peškiri za plažu
Doručak
Svakodnevno čišćenje
Vrt
Fen za kosu
Grejanje
Jacuzzi
LCD TV
Mini bar
Kupatilo
Recepcija
Restoran
Posluga u sobi
Sef
Pogled na more
Tuš/kada
SPA
Ležaljke i suncobrani
Terasa
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare