OD 40€ dnevno


Komentara
0

Panormos Beach Hotel je sagrađen u tradicionalnom stilu ostrva i udaljen je samo 100 metara od prelepe plaže Panormos na ostrvu Skopelos. Hotel je okružen velelepnim pejzažima i udaljen je samo 15 minuta vožnje do glavnog grada ostrva. Unutrašnjost hotela podseća na mali etno muzej, jer je celokupan nameštaj… Opširnije

www.grckainfo.com
Panormos Beach, 37003 Skopelos Island
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Panormos Beach, 37003 Skopelos Island


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Panormos Beach Hotel je sagrađen u tradicionalnom stilu ostrva i udaljen je samo 100 metara od prelepe plaže Panormos na ostrvu Skopelos. Hotel je okružen velelepnim pejzažima i udaljen je samo 15 minuta vožnje do glavnog grada ostrva. Unutrašnjost hotela podseća na mali etno muzej, jer je celokupan nameštaj urađen u tradicionalnom stilu koji dočarava duh nekadašnjih vremena.

Doručak se služi od 08:00 do 10:30 časova na terasi smeštajnih jedinica ili u lepo uređenom hotelskom vrtu koji će gostima pružiti neophodan mir potreban za opuštajući i bezbrižan odmor.

Besplatan bežični internet je dostupan u svim oblastima hotela, a tu je i parking prostor za 17 vozila dok je pomoćni parking ispred hotela.

Smeštaj

Panormos Beach Skopelos Hotel ima 34 sobe, većina soba su dvokrevetne sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta. Sve sobe u svom sklopu imaju:

• Besplatan bežični internet
• Klima uređaj
• TV
• Privatno kupatilo sa tuš kabinom
• Terasa sa pogledom na planinu, vrt ili na more
• Mini frižider
• Svakodnevni sobarica servis
• Promena posteljine svaka 3 dana
• Promena peškira svaka 2 dana

Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Panormos - Skopelos

Panormos zaliv nalazi se oko 15km severozapadno od glavnog grada Skopelos. Odlikuje se prelepom prirodom, gde dominiraju guste borove šume. Zaliv je poznat po ostacima zidina antičkog akropolja na ostrvu, koji se i danas nalazi u dosta dobrom stanju. Od akropolja postoji staza koja vodi do pećine Panos, gde su se u antičko vreme izvodili rituali u slavu bogova.

Plaža Panormosa je jedna od najlepših na ostrvu, a na putu do nje treba da pređete preko prelepog malog fjorda. Na ulazu u zaliv naići ćete na dva ostrva, a veće od ta dva, Dasia, predstavlja mali egzotični raj sa zlatnim peskom, kristalno plavom vodom i borovom šumom koja se spušta do samog mora.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Doručak
Svakodnevno čišćenje
Vrt
Mini bar
Parking
Kupatilo
Tuš/kada
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare