OD 30€ dnevno


Komentara
1

Pansion Family smešten je u šarmantnom mestu Nea Vrasna, na samo 350m od plaže. Pansion Family ima 22 godine iskustva u ugostiteljstvu, a kako mu i samo ime kaže - svojim gostima nudi porodičnu atmosferu i opuštajuć odmor. Visokokvalitetna, savremena usluga je ono… Opširnije

www.pansionfamily.gr
+30 23970 25922
+30 69779 71102
Nea Vrasna, Thessaloniki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.pansionfamily.gr +30 23970 25922
Pošalji upit za dostupnost +30 69779 71102
Nea Vrasna, Thessaloniki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Pansion Family smešten je u šarmantnom mestu Nea Vrasna, na samo 350m od plaže. Pansion Family ima 22 godine iskustva u ugostiteljstvu, a kako mu i samo ime kaže - svojim gostima nudi porodičnu atmosferu i opuštajuć odmor. Visokokvalitetna, savremena usluga je ono što karakteriše Pansion Family, a primarni cilj je udoban, prijatan i siguran boravak.

Smeštaj

Ovaj porodični objekat raspolaže sa 6 komfornih studija i prostranim apartmanom koje su vlasnici dizajnirali s ljubavlju za svoje goste. Svi studiji i apartman sadrže potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom i šporetom, kao i svim kuhinjskim potrepštinama, klima uređaj, WiFi internet, kupatilo i WC, peškire i posteljinu koji se menjaju na svaka tri dana.

Studio - Svaki studio sadrži spavaću sobu sa jednim bračnim krevetom i jednim krevetom na sprat i može da ugosti do 4 osobe.

Apartman - Pansion Family ima jedan potpuno nov apartman u prizemlju koji poseduje dve spavaće sobe. U jednoj se nalazi jedan bračni krevet i jedan singl krevet, a u drugoj se nalazi jedan krevet na sprat. Ovaj apartman može da ugosti do 5 osoba.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• WiFi internet
• TV
• Potpuno opremljena kuhinja (frižider, šporet, kuhinjske potrepštine)
• Kupatilo i wc sa peškirima koji se menjaju na svaka tri dana
• Posteljina koja se menja na svaka tri dana
• Parking
• Topla voda tokom celog dana
• Vrt, roštilj

Nea Vrasna

Na udaljenosti od 80 kilometara od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa, nalazi se turističko mesto Nea Vrasna.

Savršeno sređena široka peskovita plaža, dugačka 7 kilometara, kristalno čisto i toplo more, ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ova grčko primorsko mesto. Plaža je godinama nagrađivana Plavom zastavom Evropske unije i Mediterana.

Ljubitelji grčke drevne kulture mogu da posete mesto Stagira, mesto rođenja Aristotela, antički zamak u mestu Makedonika Tempi (blizu mesta Rendina) i muzej Amphipolis koji je udaljen nekoliko kilometara od kompleksa.

Ljubitelji alternativnog turizma mogu da posete farmu Ippokosmos ili da uživaju u šetnji i vožnji biciklama po uređenim stazama u mestu Makedonika Tempi i stazama oko manastira Svetog Đorđa na planini Kerdilia.

Više informacija i slika mesta Nea Vrasna možete videti OVDE:


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Parking
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

2461 Ljiljana   26/08/2019
U avgustu smo bili u ovom pansionu. Domaćini Hristos i Dzeni su jako ljubazni.Smeštaj uredan, čist, peškiri i posteljina se menjaju na 3 dana. 5-krevetni apartman ima svoje dvorište i poseban ulaz, Do plaže se dolazi kroz maslinjak za nekih 7 minuta, ali do centra ima mnogo više. Oko apartmana je zelenilo pa su noći prijatne.