OD 35€ dnevno


Iskustva
0

Papanero Katerina Fotopoulos Rooms & Apartments se nalazi iznad prelepe Papanero plaže pored mesta Mouresi, između mesta Agios Ioannis i Damouchari, na poluostrvu Pelion. Poluostrvo Pelion… Opširnije

www.papanero.com
+30 2426 031624
+30 6972 484809
Tsangarada 37012 Mouressi, Pilion - Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.papanero.com +30 2426 031624
Pošalji upit za dostupnost +30 6972 484809
Tsangarada 37012 Mouressi, Pilion - Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Papanero Katerina Fotopoulos Rooms & Apartments se nalazi iznad prelepe Papanero plaže pored mesta Mouresi, između mesta Agios Ioannis i Damouchari, na poluostrvu Pelion. Poluostrvo Pelion se nalazi na pola puta između Atine i Soluna u kontinentalnom delu Grčke, u blizini ostrva Skijatos. Objekat ima predivan pogled na Egejsko more i plažu Papanero.

Papanero Katerina Fotopoulos Rooms & Apartments kombinuje tipičan grčki hotel i sobe za iznajmljivanje, a gosti mogu da iznajme sobu i biće potpuno nezavisni. Vlasnik kompleksa Katerina Fotopulos i njena porodica su uvek tu da gostima pruže svu neophodnu pomoć i sve informacije o oblasti Pelion.

U potpuno prijateljskoj atmosferi hotel nudi bogat doručak, a gosti mogu i sami da spreme doručak i da doručkuju u glavnoj sali. To važi i za ostale obroke.

Smeštaj

Papanero Katerina Fotopoulos Rooms & Apartments nudi dve vrste smeštaja:

• 10 soba za 2 osobe. Sobe u svom sklopu imaju: jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva kreveta, prostran orman, kupatilo/tuš/WC, balkon sa prelepim pogledom na Egejsko more i potpuno opremljenu kuhinju, frižider i rešo.

• 2 apartmana za 4 osobe. Apartmani u svom sklopu imaju: dve spavaće sobe, svaka sa francuskim ležajem ili sa dva kreveta, prostran orman, balkon celom dužinom obe sobe, kupatilo/tuš/WC i potpuno opremljenu kuhinju, frižider i rešo.

Ako je potrebno u sve smeštajne jedinice može se dodati pomoćni krevet za dete.

Televizor sa satelitskim programima se nalazi u centralnoj sali, a dostupan je i Wi-Fi bežični internet. Društveni život u hostelu Katerina je koncentrisan na centralnoj terasi, a gostima je na raspolaganju i privatni parking.

U vrtu se nalazi spoljni tuš sa toplom i hladnom vodom i staza koja vodi do plaže Papanero. Staza se završava na južnom kraju plaže i jasno je obeležena plavim znakovima. Staza je strma i nažalost ova vrsta staze nije pogodna za hendikepirane osobe.

Pogodnosti

• Klima uređaj
• Fen za kosu
• Pegla i daska za peglanje
• Potpuno opremljena kuhinja
• Parking
• Kućni ljubimci su dobrodošli
• TV
• Wi-Fi Internet

GPS koordinate

• N39.4063776
• E23.1729632

Cene

• Dvokrevetna soba (2-3 osobe) od 35 € do 75 €/dnevno
• Dvosoban apartman (4-6 osoba) od 75 € do 120 €/dnevno

Papanero - Pelion

Plaža Papanero se nalazi između mesta Agios Ioannis i Damouhari u opštini Mouresi na severoistočnoj strani poluostrva Pilion. Pilion je planinsko područje i u severnom delu poluostrva pa sve do istočnog dela do Volosa ima vrhova od 1600 metara nadmorske visine sa dobro poznatim stazama za skijanje.

Obala je izuzetno strma, posebno na istočnoj strani gde se nalaze sjajne uvale i plaže od kojih je Papanero plaža najduža i verovatno najbolja u smislu pristupačnosti i lepote.

House Filitsa

Mouresi je jedno od najstarijih mesta u oblasti Pelion, udaljeno 55km od Volosa i 5 minuta od mesta Tsangarada. Mesto leži na padini na 370m nadmorske visine. Prvobitno je mesto Mouresi bilo smešteno na plaži Damouhari gde se još mogu videti ostaci starih kuća i vizantijski dvorac.

U ovoj idealnoj kombinaciji mora i planine, daleko od gradske buke u mirnom delu mesta Mouresi nalazi se House Filitsa. Kuća za izdavanje Filitsa je udaljena samo 5 minuta vožnje kolima od plaže Papa Nero.

Kuća nudi smeštaj za četiri osobe i u svom sklopu ima kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju, televizor i kamin.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Vrt
Fen za kosu
Pegla/daska za peglanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva