OD 50€ dnevno


Komentara
0

Smešten u Pargi, na 400 m od gradske plaže, Parga's Memories (Old Alkion) nudi smeštaj sa sezonskim otvorenim bazenom, besplatnim privatnim parkingom, barom i vrtom. Uz porodične sobe, ovaj objekat gostima pruža i terasu, recepciju koja radi 24 sata, sobnu poslugu i organizovanje… Opširnije

www.grckainfo.com
Agion Saranta Martiron 20, Parga, 48060, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Agion Saranta Martiron 20, Parga, 48060, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Smešten u Pargi, na 400 m od gradske plaže, Parga's Memories (Old Alkion) nudi smeštaj sa sezonskim otvorenim bazenom, besplatnim privatnim parkingom, barom i vrtom. Uz porodične sobe, ovaj objekat gostima pruža i terasu, recepciju koja radi 24 sata, sobnu poslugu i organizovanje izleta za goste.

Sobe su opremljene klima uređajem, televizorom ravnog ekrana sa satelitskim programima, frižiderom, kuvalom, kupatilom, fenom za kosu i garderoberom. Smeštajne jedinice pružaju pogled na grad.

U Parga's Memories (Old Alkion) svakodnevno se služi kontinentalni doručak.

U blizini smeštaja se nalaze Plaža Valtos, Plaža Piso Krioneri i Dvorac Parga. Najbliži aerodrom je Aerodrom Aktion, 68 km od Parga's Memories.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• LCD TV
• Frižider, kuvalo
• Vrt, terasa, pogled na grad, bazen, ležaljke
• Kupatilo, fen za kosu
• Recepcija, svakodnevno čišćenje, sobna posluga, sef, doručak, pristupačno za osobe sa invaliditetom, bar
• Parking

Parga

Parga je prelep grad, amfiteatralno izgrađen na padinama Pezolithos. Opština Parga pripada prefekturi Preveza, u blizini reke Acheron i Igumenice, preko puta živopisnih ostrva Paksoi i Antipaksoi. Kompleks je udaljen 57km od mesta Preveza i 38km od Igoumenitse.

U istoriji je zapisano da je Parga oko i uvo Krfa. U cilju zaštite grada od turskih napada Grci su izgradili tvrđavu koja i danas dominira iznad grada. Oblast je slikovita sa prirodnim lepotama, viševekovnim maslinama koje dosežu i do mora i čiste plaže. U ovoj oblasti nalaze se neke od najboljih plaža na Jonskom moru kao što su: Krioneri, Piso Krioneri, Valtos, Lichnos, Sarakiniko i Ai Giannakis.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare