OD 35€ dnevno


Komentara
0

Passa Studios se nalazi na oko 200 metara od mora, u mestu Limenaria, na ostrvu Tasos. Centar mesta sa prodavnicama i restoranima udaljen je od smeštaja 100 metara.

U svim vrstama smeštajnih jedinica nalazi se čajna kuhinja sa šporetom za kuvanje, električnim kuvalom i frižiderom. Sve jedinice sadrže klima-uređaj i sopstveno… OpširnijePročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Passa Studios se nalazi na oko 200 metara od mora, u mestu Limenaria, na ostrvu Tasos. Centar mesta sa prodavnicama i restoranima udaljen je od smeštaja 100 metara.

U svim vrstama smeštajnih jedinica nalazi se čajna kuhinja sa šporetom za kuvanje, električnim kuvalom i frižiderom. Sve jedinice sadrže klima-uređaj i sopstveno kupatilo sa tušem, a neke imaju odvojenu spavaću sobu i trpezariju.

Passa Studios se sastoji od:

Apartmana koji sadrži 1 bračni krevet i krevet na sprat u spavaćoj sobi, a u drugoj sobi kauč za jednu osobu na razvlačenje sa fioka krevetom. Ima površinu  oko 30m2 i nalazi se na istom nivou kao i put. Pored apartmana je studio sa 1 bračnim krevetom i sa 2 kreveta za jednu osobu, i površine je oko 35m2.

Apartman u polusuterenu uključuje 2 sobe, sa 2 singl kreveta u jednoj sobi i jednim kaučem na razvlačenje u drugoj sobi, koji je predviđen za jednu osobu.

Studio u polusuterenu ima površinu oko 20m2 i sadrži 2 kreveta za jednu osobu. U oba slučaja polusuteren je u nivou sa vrtom ispod nivoa puta, smeštajne jedinice nisu ukopane.

Besplatan privatni parking dostupan je u objektu za nekoliko automobila, dok se ostali mogu parkirati na javnom parkingu u blizini.

Luka Prinos je udaljena 20 km, Limenas, glavni grad i luka Tasos, nalazie se na 42km od objekta.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• WiFi internet, TV
• Čajna kuhinja, šporet, frižider, kuvalo
• Kupatilo
• Vrt, terasa, oprema za roštilj
• Dečiji krevetac na zahtev, mreža protiv komaraca
• Privatni parking za nekoliko automobila, javni parking

Cene

  01.06 - 30.06 01.07 - 14.07 15.07 - 31.08 01.09 - 30.09
Studio
2 osobe
35 € 45 € 60 € 45 €
Apartman
2+1 dete
45 € 55 € 70 € 60 €
Studio
4 osobe
60 €

70 €

80 € 75 €
Apartman
2+3 dece
60 € 75 € 80 € 75 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• 5.osoba u Apartmanu za 2+3 dece starija od 6 godina doplaćuje 10 EUR/po noćenju
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Limenaria - Tasos

Limenaria je lep grad koji se nalazi na samo 42 km od grada Tasosa i na 24 km od luke Skala Prinos. To je drugi po veličini grad na Tasosu, a nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva i gleda preko mora u veličanstvenu Svetu Goru.

Limenaria je postala vrlo popularna destinacija za odmor, ali je zadržala mnogo od svoje grčke tradicije i jedinstvene lokalne kulture. Turisti uživaju u velikom izboru restorana i taverni koje služe ukusna grčka jela u celom gradu i duž obale. Takođe, dosta odličnih kafića, barova i prodavnica suvenira ima u skoro svim pravcima gde se može šetati kroz mesto, i koje prikazuju jednostavnost života koju meštani znaju i neguju.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Roštilj
Električni čajnik
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Mreža za komarce
Parking
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare