OD 26€ dnevno


Komentara
1

Dobrodošli u Pension Ageri!

Dobrodošli na Tasos, ostrvo na severu Egejskog mora. Ostrvo je poznato kao zeleno ostrvo - mala plantaža u sred mora. Ipsario planina (1206 m) ispunjena je drvećem hrasta i kestena, a kako se spuštamo niz planinu nailazimo na masline i borove koji rastu do same plaže.… Opširnije

www.thassos4outdoor.com
+30 6973744140
+30 6970015966
Potos Thassos, 64002 Thassos
Pošalji upit za dostupnost
www.thassos4outdoor.com +30 6973744140
Pošalji upit za dostupnost +30 6970015966
Potos Thassos, 64002 Thassos


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Dobrodošli u Pension Ageri!

Dobrodošli na Tasos, ostrvo na severu Egejskog mora. Ostrvo je poznato kao zeleno ostrvo - mala plantaža u sred mora. Ipsario planina (1206 m) ispunjena je drvećem hrasta i kestena, a kako se spuštamo niz planinu nailazimo na masline i borove koji rastu do same plaže. Priroda dominira sa dva lica: strme klisure i ispunjen zarastao deo zemljišta koji završava na plitkim plažama.

Po mitologiji, Tasos sa svojim prirodnim lepotama je ostrvo sirena. Porodični kompleks Pension Ageri nalazi se u mestu Potos, jednom od najpopularnijih letovališta na ostrvu. Udaljenost od plaže je samo 20 metara i svega 50 metara od tržnog centra. Kompleks u svom sastavu ima 5 studija, 3 apartmana za 2-4 osobe i vrt sa pogledom na more gde se deca mogu bezbedno igrati.

Naša lična aktivnost u godinama zimskih sportova je planinski biciklizam i trčanje kao i organizacija najvećeg otvorenog takmičenja u planinskom biciklizmu u Grčkoj "MTB THASSOS CUP" i to je garancija za organizovanje aktivnosti na otvorenom kao što su:

• Izlet na planinski biciklizam
• Planinarenje
• Planinsko trčanje

Pension Ageri je otvoren tokom cele godine i nalazi se u mirnom delu centra mesta Potos. Ispred kompleksa sa leve strane (20m) je početak glavne plaže koja je dugačka oko 1km, a sa desne strane postoji slobodan parking za vaše vozilo. Na zadnjoj strani komleksa na udaljenosti od 50m je glavna trgovačka ulica sa supermarketima, apotekom, pekarom i drugim prodavnicama.

Smeštaj u Pensionu Ageri je prostran - preko 20m2 i opremljen:
 
• Potpuno opremljena kuhinja
• Frižider
• Aparat za kafu
• Bojler
• Kupatilo sa fenom za kosu
• Klima uređaj
• Satelitska TV
• Sef

U komleksu uvek postoji neko da vas dočeka i pruži informacije koje su vam potrebne. Lep pogled će pomoći da se opustite i uživate u vašem boravku.

Potos

Mesto Potos nalazi se na južnoj strani ostrva Tasos, u zalivu između rtova Kefalas i San Antonio. Potos je udaljen 47km od glavog grada i luke Limenas i 28km od druge luke u mestu Prinos. Potos je 60 godina bilo ribarsko mesto koje se polako razvijalo i u poslednjih nekoliko godina je postalo jedno od najpopularnijih turističkih letovališta na ostrvu sa prelepim noćnim životom, sobama, apartmanima i sa svim ostalim uslugama koji će ispuniti sve vaše zahteve.

U mestu Potos postoji velika plaža sa kristalno čistom vodom, dužine oko 1 km i na dve lokacije vam nudi suncobrane, stolice, ležaljke... Na plaži se nalazi dosta restorana i kafića. Druga plaža se nalazi na istočnom obodu Agios Antonis i tu  su nalazi dosta restorana i luksuznih hotela.

Aerodrom Aleksandar Veliki je 27km udaljen od luke Kavala. Od luke Kavala do ostrva i luke Prinos vožnja trajektom traje 1.30h. Aerodrom je udaljen 10 km od luke Keramoti odakle možete trajektom stići do ostrva i grada Limenas za 30 minuta. U letnjem periodu trajekti za ostrvo Tasos polaze na svakih 30 minuta.

Aktivnosti

Tasos je idealno mesto za posetioce koji su zainteresovani da se upoznaju sa prekrasnom prirodom i kulturnim okruženjem. Tasos vam nudi prednost u brzom i lakom pristupu na mnoge različite lokacije. Na primer, turisti mogu voziti bicikl ili šetati na planini, a istog dana mogu da plivaju, uživaju u obroku ili popiju piće pored mora. Posetioci mogu da dožive nezaboravne iskustva u istraživanju planine Ipsario sa svojim prirodnim okruženjem i putevima zelene planine.

Možete da posetite tradicionalna mesta i uživate u jedinstvenoj arhitekturi: kameni mostovi,
kaldrme od kamene kocke... Takođe možete probati domaće proizvode i slatkiše koji se prave po tradicionalnim receptima uz prelepo domaće vino i uzo.

Organizujemo:

• Izlet na planinu sa MTB biciklima (postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla)
• Planinsko trčanje po starim stazama
• Pešačenje u prirodnim sredinama i planinarskim stazama
• Obilazak tradicionalnih starih mesta

Takođe, u saradnji sa lokalnim agencijama naši gosti mogu da uživaju u:

• Jahanju konja
• Vožnji i obilasku ostrva sa automobilima 4 x 4
• Veslanju
• Sportovima na vodi
• Ronjenju

Biće nam zadovoljstvo da pripremimo i planiramo zajedno sa vama vaš odmor.


Opcije plaćanja depozita za rezervacijuSadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Klima uređaj
Dozvoljeni kućni ljubimci
Roštilj
Bebi krevetac (na zahtev)
TV
Fen za kosu
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

652 Milena Mitrovic   20/04/2017
Do you have two 4bad and one 3bad studio apartman for 22.07-01.08.How much?