OD 35€ dnevno


Komentara
1

Peristerianos Rooms & Apartments se nalazi na privilegovanom položaju u mestu Nea Skioni na Halkidikiju. Kompleks je smešten ispred male luke, na sredini pešačke ulice, u blizini prodavnica i taverni, između dve organizovane plaže. Pristup je i više… Opširnije

www.peristerianos.gr
+30 23740 71246
+30 6942611081
Nea Skioni Kassandra 63085 Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.peristerianos.gr +30 23740 71246
Pošalji upit za dostupnost +30 6942611081
Nea Skioni Kassandra 63085 Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Peristerianos Rooms & Apartments se nalazi na privilegovanom položaju u mestu Nea Skioni na Halkidikiju. Kompleks je smešten ispred male luke, na sredini pešačke ulice, u blizini prodavnica i taverni, između dve organizovane plaže. Pristup je i više nego lak sa glavnog puta koji vodi do plaže, a ispred kompleksa je i javni parking. Kompleks ima prelep pogled koji harmonično kombinuje plavo more sa bujnim zelenilom u okruženju.

Smeštaj

Peristerianos Rooms & Apartments je smešten u trospratnoj zgradi koja u svom sklopu ima šest četvorokrevetnih soba, jednu trokrevetnu sobu i dve dvokrevetne sobe. U svakoj sobi postoji mogućnost za dodavanje pomoćnog kreveta.

• Četvorokrevetne sobe imaju jedno kupatilo, kuhinju, deo za sedenje sa dva odvojena kreveta i odvojenu spavaću sobu sa jednim francuskim krevetom.
• Trokrevetna soba ima jedno kupatilo, kuhinju i deo za sedenje sa jednim francuskim ležajem i dva odvojena kreveta

Sve sobe imaju prostranu terasu sa prelepim pogledom i kompletno opremljenu kuhinju.

Sadržaji soba

• Klima uređaj u 5 soba
• Plafonski ventilator u četiri sobe
• Topla voda 24h
• TV
• Wi-Fi internet
• Frižider
• Mali električni šporet
• Kuhinjska oprema (sudovi, noževi, viljuške, kašike, oprema za kuvanje)
• Lak pristup prostorijama u prizemlju za osobe sa invaliditetom

Nea Skioni - Kasandra

Nea Skioni se nalazi na jugozapadnoj obali prvog prsta Kasandre na udaljenosti od 120km od Soluna, i ima 950 stanovnika. Nea Skioni je 5 km udaljen od termalnih izvora Loutra - Agia Paraskevi, 5 km od mesta Hanioti, oko 14 km od mesta Possidi i 14 km od mesta Paliouri.

Nea Skioni ima najveću luku na Kasandri u kojoj se nalazi veliki broj ribarskih brodića koji svakog jutra isplovljavaju po svežu ribu. Nekoliko taverni i restorana čine ovo mesto vrlo privlačnim. Mesto ima široku peščanu plažu nagrađenu Plavom zastavom.

Prvi vikend u avgustu je rezervisan za tradicionalni Festival sardine koji se održava u luci. Festival traje tri dana, a poslednjeg dana svi posetioci su počašćeni besplatnim obrocima sveže sardine i vinom kao i bogatim kulturnim programom. Tog dana ovde dolaze ljudi iz okolnih mesta.

Termalni izvori se nalaze u mestu Agia Paraskevi na Halkidikiju, na udaljenosti od 4km od mesta Nea Skioni. Mesto Agia Paraskevi skladno kombinuje zelene borove šume sa zlatnom plažom i plavom bojom Egejskog mora.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Za osobe sa invaliditetom
Ventilator
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Kupatilo
Frižider
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Western Union - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

726 Александра Куљанин   08/06/2017
Били тамо 2013, мањи апартман у јулу плаћали 32 евра, 13 ноћења, у договору са газдама. Баш леп смештај.