OD 54€ dnevno


Komentara
0

Jedinstven, moderan, luksuzan, Petrino Suites Hotel je hotel sa četiri zvezdice, izgrađen uz poštovanje ekoloških standarda. Smešten je u Afitosu, na Halkidikiju, na samo 500 metara od centra mesta. Petrino Suites Hotel je resort na poluostrvu Kasandri, sa organizovanom… Opširnije

www.grckainfo.com
Afytos, Chalkidiki, 63077, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Afytos, Chalkidiki, 63077, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Jedinstven, moderan, luksuzan, Petrino Suites Hotel je hotel sa četiri zvezdice, izgrađen uz poštovanje ekoloških standarda. Smešten je u Afitosu, na Halkidikiju, na samo 500 metara od centra mesta. Petrino Suites Hotel je resort na poluostrvu Kasandri, sa organizovanom i mirnom privatnom plažom, peščanom plažom Moudounou, i lepim pogledom na večnu planinu bogova, planinu Olimp.

Potpuno renoviran 2014. godine pretvoren je u visoko estetizovan butik hotel. Izgrađen je u skladu sa tradicionalnom arhitekturom uz kombinaciju drveta i kamena kao dominantnih materijala, i idealan je za porodice.

Hotel Petrino nudi predavanje o kulinarstvu sa sedmodnevnim seminarima za sve zainteresovane učesnike. Potpuno prilagođen modernim trendovima zdrave ishrane nudi ukusan grčki doručak sa tradicionalnim jelima od organskih proizvoda. U ponudi je i doručak američkog tipa, a meni je svakodnevno obogaćen novim jelima „iznenađenja“ za goste. Pored doručka, gosti mogu uživati u ukusnom ručku ili večeri u nagrađenom A la carte Petrino restoranu.

Glavna atrakcija za goste je veliki spoljni bazen sa barom. Vrt zajedno sa igralištem i bazenom nudi zabavu za najmlađe goste. Biblioteka, DVD klub i umetnička galerija upotpunjuju ponudu hotela.

Smeštaj

Svaka smeštajna jedinica ima svoj izgled opremljen sa kamenom, drvetom i dekorisan elegantnim bojama. Svi kreveti su od prirodnog lateksa, posteljine su od pamuka i organske vune koji osiguravaju dobar san. U svakoj sobi nalaze se i ulja za masažu i organski sapun.

Hotel Petrino Suites ima 34 smeštajne jedinice, visokog standarda i potpuno renovirane.

Standard sobe hotela Petrino Suites su bungalovi. Imaju bračni krevet, ukrašeni su po najvišim estetskim standardima i opremljeni su najsavremenijim sadržajima. Takođe nude lep pogled na bazen i bujni vrt hotela, a mogu primiti do 2 osobe. Sadrže: klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (na recepciji), telefon, kupatilo, SAT TV, terasu. Površina jedinice: 25 m2.

Superior mezoneta - dvoetažna mezoneta je sa dnevnim boravkom i kaminom. Kauč u dnevnoj sobi pretvara se u bračni krevet. Iz dnevne sobe drveno stepenište vodi na sprat gde je glavna spavaća soba. Sve superior mezonete nude lep pogled na zeleni vrt hotela i mogu primiti do 4 osobe (3 odrasle osobe i 1 dete ili 2 odrasle osobe i 2 dece mlađe od 12 godina). Sadrže: klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (na recepciji), telefon, kupatilo, SAT TV, terasu. Površina jedinice: 40 m2.

Premium mezoneta - dvoetažna mezoneta je sa dnevnim boravkom i kaminom. Prostor dnevne sobe sadrži kauč koji se pretvara u bračni krevet. U dnevnoj sobi nalazi se drveno stepenište koje vodi na sprat gde je glavna spavaća soba. Može da primi 4 osobe (4 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece). Sadrži: flašu vina i korpu s voćem koji čekaju goste po dolasku, klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (na recepciji), telefon, kupatilo, SAT TV, DVD-CD plejer, terasu. Površina jedinice: 50 m2.

Deluxe mezoneta - dvoetažna mezoneta ima 2 spavaće sobe i dnevni boravak sa kaminom. Dnevni boravak je sa sofom koja se pretvara u bračni krevet, a tu je i drveno stepenište koje vodi do gornjeg sprata na kojem se nalazi glavna spavaća soba. Sve deluxe mezonete nude lep pogled na zeleni vrt hotela i mogu da prime do 6 osoba (4 odrasle osobe i 2 deteta ili 2 odrasle osobe i 4 dece). Sadrže: flašu vina i korpu s voćem koji čekaju goste po dolasku, klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (na recepciji), telefon, kupatilo, SAT TV, DVD-CD plejer, terasu, i uključuju sobnu poslugu i doručak u sobi. Površina jedinice: 40 m2.

Junior suiti uređeni su u modernom stilu. Nalaze se u prizemlju i imaju spavaću sobu i mali prostor za sedenje. Sadrže: flašu vina i korpu s voćem koji čekaju goste po dolasku, klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (bez doplate), telefon, kupatilo, SAT TV, DVD-CD plejer, terasu, i uključuju sobnu poslugu i doručak u sobi. Površina jedinice: 40 m2.

Superior mezoneta sa privatnim bazenom - dvoetažna mezoneta idealan je izbor za medeni mesec ili porodice. Ima privatni bazen koji nudi privatnost. Takođe imaju dnevnu sobu sa sofom koja se pretvara u bračni krevet, odakle drveno stepenište vodi do gornjeg sprata gde se nalazi glavna spavaća soba. Sve mezonete ovog tipa imaju pogled na vrt i mogu da prime do 4 osobe (3 odrasle osobe i 1 dete ili 2 odrasle osobe i 2 dece mlađe od 12 godina). Sadrže: flašu vina i korpu s voćem koji čekaju goste po dolasku, klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (bez doplate), telefon, kupatilo, SAT TV, DVD-CD plejer, privatni bazen, privatni vrt sa ležaljkama, espresso mašinu i uključuju sobnu poslugu i doručak u sobi. Površina jedinice: 45 m2.

Porodični apartman se sastoji od dve dvokrevetne sobe povezane unutrašnjim vratima. Ovi apartmani su ukrašeni vedrim bojama i tkaninama i nude lep pogled na zelenilo vrta. Mogu da prime do 4 osobe (do 2 odrasle osobe i 2 dece). Sadrže: klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (na recepciji), telefon, kupatilo, SAT TV, DVD-CD plejer, terasu. Površina jedinice: 45 m2.

Cene

Noćenje sa doručkom 01.01 - 31.05
12.09 - 31.12
01.06 - 30.06 01.07 - 20.07.
01.09 - 11.09.
21.07 - 31.07 01.08 - 31.08

Superior mezoneta
2-4 osobe

54 € BB 65 € BB 78 € BB 86 € BB 97 € BB

Porodična soba
3-4 osobe

66 € BB 74 € BB 95 € BB 100 € BB 109 € BB

Delux mezoneta
3-6 osoba

74 € BB 82 € BB

102 € BB

109 € BB 117 € BB

Junior suit
3 osobe

63 € BB 77 € BB 90 € BB 97 € BB 105 € BB

Premium mezoneta
2-4 osobe

68 € BB 82 € BB 95 € BB 102 € BB 110 € BB

Superior mezoneta
sa bazenom
2-4 osobe

78 € BB 100 € BB 129 € BB 132 € BB 173 € BB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

• Cene su izražene u € po osobi dnevno sa uključenim doručkom
• 1.dete (2-12 godina) boravi besplatno; Dečiji krevetac besplatan na zahtev
• 2.dete (2-12 godina) plaća 50% od cene po osobi
• Dodatna odrasla osoba plaća 70% od cene po osobi (treća i četvrta osoba)
• Rezervacija smeštajne jedinice od strane samo jedne osobe plaća se 80% na datu cenu
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Afitos - Kasandra

Afitos je od Soluna udaljen tek nešto više od sat vremena vožnje, a letovalište Kalitea je od Afitosa udaljeno samo 2 kilometra. Smešteno na severoistočnom delu poluostrva Kasandra, Afitos je jedno od retkih grčkih letovališta koje i pored bogate turističke ponude uspeva da odoli zubu savremenog sveta i očuva onaj tradicionalni šmek, po kome je nadaleko poznat. Više o mestu Afitos pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Doručak
CD plejer
Aparat za kafu
DVD player
Vrt
Fen za kosu
LCD TV
Dečije igralište
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Restoran
Posluga u sobi
Sef
Tuš/kada
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare