OD 54€ dnevno


Komentara
0

Jedinstven, moderan, luksuzan, Petrino Suites Hotel je hotel sa četiri zvezdice, izgrađen uz poštovanje ekoloških standarda. Smešten je u Afitosu, na Halkidikiju, na samo 500 metara od centra mesta. Petrino Suites Hotel je resort na poluostrvu Kasandri, sa organizovanom i mirnom privatnom plažom, peščanom plažom Moudounou,… Opširnije

www.grckainfo.com
Afytos, Chalkidiki, 63077, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Afytos, Chalkidiki, 63077, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Jedinstven, moderan, luksuzan, Petrino Suites Hotel je hotel sa četiri zvezdice, izgrađen uz poštovanje ekoloških standarda. Smešten je u Afitosu, na Halkidikiju, na samo 500 metara od centra mesta. Petrino Suites Hotel je resort na poluostrvu Kasandri, sa organizovanom i mirnom privatnom plažom, peščanom plažom Moudounou, i lepim pogledom na večnu planinu bogova, planinu Olimp.

Potpuno renoviran 2014. godine pretvoren je u visoko estetizovan butik hotel. Izgrađen je u skladu sa tradicionalnom arhitekturom uz kombinaciju drveta i kamena kao dominantnih materijala, i idealan je za porodice.

Hotel Petrino nudi predavanje o kulinarstvu sa sedmodnevnim seminarima za sve zainteresovane učesnike. Potpuno prilagođen modernim trendovima zdrave ishrane nudi ukusan grčki doručak sa tradicionalnim jelima od organskih proizvoda. U ponudi je i doručak američkog tipa, a meni je svakodnevno obogaćen novim jelima „iznenađenja“ za goste. Pored doručka, gosti mogu uživati u ukusnom ručku ili večeri u nagrađenom A la carte Petrino restoranu.

Glavna atrakcija za goste je veliki spoljni bazen sa barom. Vrt zajedno sa igralištem i bazenom nudi zabavu za najmlađe goste. Biblioteka, DVD klub i umetnička galerija upotpunjuju ponudu hotela.

Smeštaj

Svaka smeštajna jedinica ima svoj izgled opremljen sa kamenom, drvetom i dekorisan elegantnim bojama. Svi kreveti su od prirodnog lateksa, posteljine su od pamuka i organske vune koji osiguravaju dobar san. U svakoj sobi nalaze se i ulja za masažu i organski sapun.

Hotel Petrino Suites ima 34 smeštajne jedinice, visokog standarda i potpuno renovirane.

Standard sobe hotela Petrino Suites su bungalovi. Imaju bračni krevet, ukrašeni su po najvišim estetskim standardima i opremljeni su najsavremenijim sadržajima. Takođe nude lep pogled na bazen i bujni vrt hotela, a mogu primiti do 2 osobe. Sadrže: klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (na recepciji), telefon, kupatilo, SAT TV, terasu. Površina jedinice: 25 m2.

Superior mezoneta - dvoetažna mezoneta je sa dnevnim boravkom i kaminom. Kauč u dnevnoj sobi pretvara se u bračni krevet. Iz dnevne sobe drveno stepenište vodi na sprat gde je glavna spavaća soba. Sve superior mezonete nude lep pogled na zeleni vrt hotela i mogu primiti do 4 osobe (3 odrasle osobe i 1 dete ili 2 odrasle osobe i 2 dece mlađe od 12 godina). Sadrže: klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (na recepciji), telefon, kupatilo, SAT TV, terasu. Površina jedinice: 40 m2.

Premium mezoneta - dvoetažna mezoneta je sa dnevnim boravkom i kaminom. Prostor dnevne sobe sadrži kauč koji se pretvara u bračni krevet. U dnevnoj sobi nalazi se drveno stepenište koje vodi na sprat gde je glavna spavaća soba. Može da primi 4 osobe (4 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece). Sadrži: flašu vina i korpu s voćem koji čekaju goste po dolasku, klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (na recepciji), telefon, kupatilo, SAT TV, DVD-CD plejer, terasu. Površina jedinice: 50 m2.

Deluxe mezoneta - dvoetažna mezoneta ima 2 spavaće sobe i dnevni boravak sa kaminom. Dnevni boravak je sa sofom koja se pretvara u bračni krevet, a tu je i drveno stepenište koje vodi do gornjeg sprata na kojem se nalazi glavna spavaća soba. Sve deluxe mezonete nude lep pogled na zeleni vrt hotela i mogu da prime do 6 osoba (4 odrasle osobe i 2 deteta ili 2 odrasle osobe i 4 dece). Sadrže: flašu vina i korpu s voćem koji čekaju goste po dolasku, klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (na recepciji), telefon, kupatilo, SAT TV, DVD-CD plejer, terasu, i uključuju sobnu poslugu i doručak u sobi. Površina jedinice: 40 m2.

Junior suiti uređeni su u modernom stilu. Nalaze se u prizemlju i imaju spavaću sobu i mali prostor za sedenje. Sadrže: flašu vina i korpu s voćem koji čekaju goste po dolasku, klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (bez doplate), telefon, kupatilo, SAT TV, DVD-CD plejer, terasu, i uključuju sobnu poslugu i doručak u sobi. Površina jedinice: 40 m2.

Superior mezoneta sa privatnim bazenom - dvoetažna mezoneta idealan je izbor za medeni mesec ili porodice. Ima privatni bazen koji nudi privatnost. Takođe imaju dnevnu sobu sa sofom koja se pretvara u bračni krevet, odakle drveno stepenište vodi do gornjeg sprata gde se nalazi glavna spavaća soba. Sve mezonete ovog tipa imaju pogled na vrt i mogu da prime do 4 osobe (3 odrasle osobe i 1 dete ili 2 odrasle osobe i 2 dece mlađe od 12 godina). Sadrže: flašu vina i korpu s voćem koji čekaju goste po dolasku, klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (bez doplate), telefon, kupatilo, SAT TV, DVD-CD plejer, privatni bazen, privatni vrt sa ležaljkama, espresso mašinu i uključuju sobnu poslugu i doručak u sobi. Površina jedinice: 45 m2.

Porodični apartman se sastoji od dve dvokrevetne sobe povezane unutrašnjim vratima. Ovi apartmani su ukrašeni vedrim bojama i tkaninama i nude lep pogled na zelenilo vrta. Mogu da prime do 4 osobe (do 2 odrasle osobe i 2 dece). Sadrže: klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, sef (na recepciji), telefon, kupatilo, SAT TV, DVD-CD plejer, terasu. Površina jedinice: 45 m2.

Cene

Noćenje sa doručkom 01.01 - 31.05
12.09 - 31.12
01.06 - 30.06 01.07 - 20.07.
01.09 - 11.09.
21.07 - 31.07 01.08 - 31.08

Superior mezoneta
2-4 osobe

54 € BB 65 € BB 78 € BB 86 € BB 97 € BB

Porodična soba
3-4 osobe

66 € BB 74 € BB 95 € BB 100 € BB 109 € BB

Delux mezoneta
3-6 osoba

74 € BB 82 € BB

102 € BB

109 € BB 117 € BB

Junior suit
3 osobe

63 € BB 77 € BB 90 € BB 97 € BB 105 € BB

Premium mezoneta
2-4 osobe

68 € BB 82 € BB 95 € BB 102 € BB 110 € BB

Superior mezoneta
sa bazenom
2-4 osobe

78 € BB 100 € BB 129 € BB 132 € BB 173 € BB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

• Cene su izražene u € po osobi dnevno sa uključenim doručkom
• 1.dete (2-12 godina) boravi besplatno; Dečiji krevetac besplatan na zahtev
• 2.dete (2-12 godina) plaća 50% od cene po osobi
• Dodatna odrasla osoba plaća 70% od cene po osobi (treća i četvrta osoba)
• Rezervacija smeštajne jedinice od strane samo jedne osobe plaća se 80% na datu cenu
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Afitos - Kasandra

Afitos je od Soluna udaljen tek nešto više od sat vremena vožnje, a letovalište Kalitea je od Afitosa udaljeno samo 2 kilometra. Smešteno na severoistočnom delu poluostrva Kasandra, Afitos je jedno od retkih grčkih letovališta koje i pored bogate turističke ponude uspeva da odoli zubu savremenog sveta i očuva onaj tradicionalni šmek, po kome je nadaleko poznat. Više o mestu Afitos pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Doručak
CD plejer
Aparat za kafu
DVD player
Vrt
Fen za kosu
LCD TV
Dečije igralište
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Restoran
Posluga u sobi
Sef
Tuš/kada
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare