OD 200€ dnevno


Komentara
0

Na pešanoj plaži dugoj 9 km, na Halkidikiju, sa svojim kristalno čistim azurno plavim morem i na površini od 1.763 hektara, prostire se kompleks Porto Carras Meliton 5*, 6 puta dobitnik nagrade Conde Nast Traveller i nosilac titule Green Key Eco Label. 

Smeštaj 

Hotel nudi različite vrste luksuzno opremljenih… Opširnije

www.grckainfo.com
Sithonia, 63081, Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Sithonia, 63081, Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Na pešanoj plaži dugoj 9 km, na Halkidikiju, sa svojim kristalno čistim azurno plavim morem i na površini od 1.763 hektara, prostire se kompleks Porto Carras Meliton 5*, 6 puta dobitnik nagrade Conde Nast Traveller i nosilac titule Green Key Eco Label. 

Smeštaj 

Hotel nudi različite vrste luksuzno opremljenih soba i apartmana:

Deluxe sobe

4 jednokrevetne, 203 dvokrevetnih (bračni krevet) i 117 dvokrevetnih soba (odvojeni kreveti) (32-36 m², do 3 osobe).

Junior apartmani 

63 prostranih apartmana (42-44 m², do 3 osobe) sa francuskim ležajem i dnevnim boravkom (na sofi na razvlačenje se mogu smestiti 2 dece), sa mermernim kupatilom sa kadom i balkonom sa prekrasnim pogledom. 

Porodični apartmani

29 lepo uređenih apartmana (42-44 m², do 2 odrasle osobe i 2 dece na sofi) sa odvojenim dnevnim boravkom, mermernim kupatilom sa kadom i privatnim balkonom sa prekrasnim pogledom.

Executive apartmani 

23 jedinstvenih jednosobnih apartmana (56-65 m², do 3 odrasle osobe i 1 dete na sofi i / ili pomoćnom ležaju) sa mermernim kupatilom sa hidromasažnom kadom, dnevnim boravkom (sa odvojenim toaletom u nekim apartmanima) i balkonom sa prekrasnim pogledom na more ili teren za golf. 

Luxury apartmani 

26 lepo uređenih jednosobnih apartmana (do 64-86 m², do 3 odrasle osobe i 1 dete na sofi i / ili pomoćnom ležaju) sa mermernim kupatilom sa hidromasažnom kadom (i tuš kabinom u nekim apartmanima ), prostranim dnevnim boravkom i odvojenim toaletom i privatnom terasom sa predivnim pogledom na more ili teren za golf, u nekim apartmanima. 

Sailor apartmani

6 interesantno osmišljenih jednosobnih apartmana (93 m², do 3 osobe na sofi i / ili pomoćnim ležajima) sa mermernim kupatilima sa hidromasažnom kadom i tuš kabinom, raskošnim dnevnim boravkom sa trpezarijom i odvojenim toaletom i spektakularnim pogledom na more. 

Grand apartmani

6 lepo uređenih dvosobnih apartmana (83-111 m², do 5 odraslih osoba i 1 dete na sofi i / ili pomoćnom ležaju) sa mermernim kupatilima sa hidromasažnim kadama, raskošnim dnevnim boravkom, velikom privatnom terasom sa ležaljkama i veličanstvenim pogledom na more ili teren za golf.

Premium apartmani 

6 predivno uređenih dvosobnih apartmana (92-107 m², do 5 odraslih osoba i 1 dete na sofi) sa mermernim kupatilima (jedno sa hidromasažnom kadom), elegantnim dnevnim boravkom sa odvojenim toaletom, i privatnom terasom sa veličanstvenim pogledom na more. 

Predsednički apartman 

Veoma luksuzan jednosoban apartman (114 m², do 2 odrasle osobe i 1 dete na sofi), sa mermernim kupatilom sa hidromasažnom kadom i tuš kabinom. 

Royal apartmani

Dva veoma luksuzna dvosobna apartmana (166 m², do 4 odrasle osobe i 1 dete na sofi) sa mermernim kupatilom sa hidromasažnom kadom i tuš kabinom. 

Sadržaji i usluge

• Radni sto 
• Sofa na razvlačenje (dostupna u svim sobama, Junior apartmanima i u nekima od ostalih apartmana) 
• Mermerna kupatila 
• Ogledalo
• Fen za kosu 
• Kada
• Hidromasažna kada (u nekim apartmanima) 
• Bade-matili i papuče (u svim apartmanima i Junior apartmanima, a na zahtev u svim sobama) 
• Sef 
• Bežični internet 
• Satelitska TV, radio 
• LCD TV i PAY TV (dostupan u većini apartmana) 
• Mini bar 
• Trpezarija otvorena 24/7 
• Namešteni balkon 
• Room servis 
• Spa centar
• Bazen 

Gosti mogu da biraju između 5 restorana, a tu su i bar na bazenu i na plaži. 

Lokacija 

Sitonija je park Halkidikija gde ljubitelji tišine i zelenila traže utočište. Obala je duga više od 300 km i okružuje tri planine – Meliton, Peklaru i Itamos. Na Sitoniji se mogu videti živopisne male luke, brojna ribarska sela, usamljene plaže i nestvarni kolorit različitih boja. Više o Sitoniji pročitajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Restoran
Wi-Fi Internet
Bar
Bazen
SPA
Klima uređaj
Posluga u sobi
Recepcija
Ležaljke i suncobrani
Pogled na more
Sef
TV
LCD TV
Tuš/kada
Fen za kosu
Kupatilo
Mini bar
Terasa
Spoljna trpezarija
Jacuzzi

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare