OD 150€ dnevno


Komentara
0

Na pešanoj plaži dugoj 9 km, na Halkidikiju, sa svojim kristalno čistim azurno plavim morem prostire se kompleks Porto Karras Sithonia.

Smeštaj 

Hotel nudi različite vrste luksuzno opremljenih soba i apartmana:

Superior sobe

24 jednokrevetne sobe (18-26 m²), 80 dvokrevetnih… Opširnije

www.grckainfo.com
Sithonia, 63081, Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Sithonia, 63081, Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Na pešanoj plaži dugoj 9 km, na Halkidikiju, sa svojim kristalno čistim azurno plavim morem prostire se kompleks Porto Karras Sithonia.

Smeštaj 

Hotel nudi različite vrste luksuzno opremljenih soba i apartmana:

Superior sobe

24 jednokrevetne sobe (18-26 m²), 80 dvokrevetnih (bračni krevet) i 242 dvokrevetne sobe (odvojeni kreveti) (30-36 m², do 3 osobe), sa opcijom za treći ležaj (sofa ili pomoćni ležaj), sa elegantnim dnevnim boravkom i mermernim kupatilom. 

Junior apartmani 

40 lepo uređenih apartmana (29-31 m², do 3 osobe na sofama) sa dnevnim boravkom sa pregradom sa roletnama (u 30 apartmana), mermernim kupatilom sa kadom i nameštenim balkonom sa predivnim pogledom. 

Porodične sobe 

62 lepo uređena apartmana (34-38 m², do 2 odrasle osobe i 2 dece na sofi) sa pregradom sa roletnama (u 57 apartmana), dnevnim boravkom, mermernim kupatilom sa kadom i balkonom sa izuzetnim pogledom. 

Porodični apartmani

3 jedinstvena dvosobna apartmana (63-81 m², do 5 odraslih ili 4 odrasle osobe i 2 dece na sofi) sa mermernim kupatilima, lepo uređenim dnevnim boravkom i balkonom sa pogledom na more ili golf teren. 

Porodični Comfort apartmani

4 lepo uređena dvosobna apartmana (90-100 m², do 4 odrasle osobe i 2 djece u kauč kreveta), sa dva mermerna kupatila, elegantnim dnevnim boravkom sa odvojenim toaletom i 2 privatne terase sa predivnim pogledom na more ili golf teren. 

Porodični Privilege apartmani

1 veličanstveni dvosoban apartman (126 m², do 4 odrasle osobe i 4 dece na sofama) sa dva mermerna kupatila, elegantnim dnevnim boravkom sa trpezarijom i kuhinjom, kao i privatnom terasom sa prekrasnim pogledom na more. 

Porodični Premium apartmani

4 lepo uređena trosobna apartmana (130-170 m², do 6 odraslih i 3 dece na sofi i / ili pomoćnom ležaju) sa tri mermerna kupatila, raskošnim dnevnim boravkom sa odvojenim toaletom, dodatnim prostorom za sedenje, velikom privatnom terasom i još dva nameštena balkona sa veličanstvenim pogledom na more ili teren za golf. 

Porodični Grand apartmani

1 predivno uređen četvorosobni apartman (140 m², do 8 odraslih i 4 dece na sofama i / ili pomoćnim ležajima) sa četiri mermerna kupatila, raskošnim dnevnim boravkom sa trpezarijom i kuhinjom, privatnom terasom i 3 balkona sa spektakularnim pogledom na more.

Executive apartmani 

8 jedinstvenih jednosobnih apartmana (49-83 m², do 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece na sofi) sa mermernim kupatilom, dnevnim boravkom (sa odvojenim toaletom u nekim apartmanima) i balkonom sa prekrasnim pogledom na more. 

Deluxe apartmani

19 interesantno uređenih apartmana (63 - 104 m², do 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece na sofama) sa mermernim kupatilom sa kadom i tuš kabinom, prostranim dnevnim boravkom sa trpezarijom i zasebanim toaletom ( u nekim apartmanima) i privatnom terasom sa prekrasnim pogledom na more.

Sithonia Grand apartman 

2 raskošna dvosobna apartmana (116 m², do 4 osobe) sa mermernim kupatilom sa kadom, prostranim dnevnim boravkom sa trpezarijom, zasebnim toaletom i spektakularnim pogledom na more.

Sadržaji i usluge

• Radni sto 
• Sofa na razvlačenje (dostupna u svim sobama, Junior apartmanima i u nekima od apartmana) 
• Mermerna kupatila 
• Ogledalo
• Fen za kosu 
• Kada
• Hidromasažna kada (u nekim apartmanima) 
• Bade-matili i papuče (u svim apartmanima i Junior apartmanima, a na zahtev u svim sobama) 
• Sef 
• Bežični internet 
• Satelitska TV, radio 
• LCD TV i PAY TV (dostupan u većini apartmana) 
• Mini bar 
• Trpezarija otvorena 24/7 
• Namešteni balkon 
• Room servis 
• Spa centar
• Bazen 

Hotel obuhvata i 4 restorana, bar na bazenu, bar na plaži i noćni klub.

Lokacija 

Sitonija je park Halkidikija gde ljubitelji tišine i zelenila traže utočište. Obala je duga više od 300 km i okružuje tri planine – Meliton, Peklaru i Itamos. Na Sitoniji se mogu videti živopisne male luke, brojna ribarska sela, usamljene plaže i nestvarni kolorit različitih boja. Više o Sitoniji pročitajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Fen za kosu
Čajna kuhinja
LCD TV
Mini bar
Spoljna trpezarija
Kupatilo
Recepcija
Restoran
Posluga u sobi
Sef
Pogled na more
Tuš/kada
SPA
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare