OD 40€ dnevno


Komentara
0

Pylaia Apartment nalazi se u Solunu, na 5km udaljenosti od Aristotelovog trga, 3.5km od Arheološkog muzeja, 3.7 km od Solunskog izložbenog centra, 3.9 km od Bele kule i 4.2 km od čuvene crkve Rotonda.

Moderan apartman površine 50m² sastoji se od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnog boravka gde je sofa za spavanje,… Opširnije

+30 6940019139
15-17 Φιλικής Εταιρείας, Thessaloníki, 55535, Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost +30 6940019139
15-17 Φιλικής Εταιρείας, Thessaloníki, 55535, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Iskoristite specijalne snižene cene koje ovaj smeštaj nudi i pošaljite upit. Skrolujte stranicu da pogledate ponudu. Snižene cene važe do isteka navedenog datuma ili do popunjenosti smeštajnih jedinica.

Pylaia Apartment nalazi se u Solunu, na 5km udaljenosti od Aristotelovog trga, 3.5km od Arheološkog muzeja, 3.7 km od Solunskog izložbenog centra, 3.9 km od Bele kule i 4.2 km od čuvene crkve Rotonda.

Moderan apartman površine 50m² sastoji se od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnog boravka gde je sofa za spavanje, potpuno opremljene kuhinje sa trpezarijom, kupatila, i može da primi do 3 osobe. Smeštaj uključuje terasu sa spoljnim nameštajem, besplatan bežični internet i LCD TV, a goste čeka flaša vina za dobrodošlicu.

Aerodrom Solun nalazi se na 9km udaljenosti od smeštaja. OVAJ APARTMAN NEMA OBEZBEĐEN PARKING ZA GOSTE. Automobil možete parkirati u nekoj od okolnih ulica.

Za rezervacije možete kontaktirati vlasnika ovog apartmana na srpskom jeziku takođe putem mobilnog telefona ili Vibera na broj +30 6940019139 (Mile).

Usluge i sadržaji

• Apartman površine 50m²
• Besplatan Wi-Fi internet, LCD TV
• Klima uređaj, grejanje
• Kuhinja, ploča za kuvanje, rerna, posuđe, kuvalo, frižider
• Aparat za kafu
• Kupatilo sa kadom, peškiri, papuče, fen za kosu
• Daska za peglanje, pegla
• Terasa, spoljni nameštaj
• Lift
• Pristup za invalidska kolica

Specijalna ponuda

• Za boravak od minimum 3 noćenja odobrava se popust od 10% na zvanične cene
• Za boravak od minimum 5 noćenja - jedna noć besplatna

• Niže cene za boravak u danima od ponedeljka do četvrtka

Solun

Thessaloniki ili Solun je drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. Glavni je grad severne Grčke i cele regije - egejske Makedonije, kao i kulturni, prosvetni, industrijski, finansijski i administrativni centar ovog dela zemlje.

U fizionomiji grada jasno mogu da se uoče dve velike oblasti. To su Ano Poli, viši deo grada na strmom području, i Kato Poli, niži deo grada koji se pruža ka istoku, do luke. Kroz Solun prolazi nekada najvažniji put Via Egnatia, koji je vekovima povezivao istok i zapad i to je, ujedno, i glavna ulica grada. Više o gradu Solun pogledajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod - Western Union

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Aparat za kafu
Za osobe sa invaliditetom
Električni čajnik
Lift
Fen za kosu
Grejanje
Pegla/daska za peglanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Rerna
Kupatilo
Frižider
Šporet
Terasa
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare