OD 45€ dnevno


Komentara
0

Quintessence City Rotunda1 je apartman smešten u blizini ulice Egnatia, u Solunu, udaljen samo nekoliko minuta hoda od poznatog Aristotelovog trga, istorijskog spomenika Rotonda i mora. Prodavnice i sve druge pogodnosti su u blizini smeštaja, a aerodrom u Solunu nalazi se na 15… OpširnijePročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Quintessence City Rotunda1 je apartman smešten u blizini ulice Egnatia, u Solunu, udaljen samo nekoliko minuta hoda od poznatog Aristotelovog trga, istorijskog spomenika Rotonda i mora. Prodavnice i sve druge pogodnosti su u blizini smeštaja, a aerodrom u Solunu nalazi se na 15 minuta vožnje.

Menadžeri objekta pružaju jedinstven i personalizovan pristup. Od posvećenog, a diskretnog batlera, privatnog kuvara ili dobro savetovanog recepcionara, gosti mogu izraziti svoje želje i menadžeri će se potruditi da svojim gostima obezbede sve što je u njihovoj ponudi.

Smeštaj

Studio - apartman je površine 35 kvadratnih metara, nalazi se u srcu Soluna i može da primi do 4 osobe.

Apartman se nalazi u prizemlju i sadrži čajnu kuhinju u potpunosti opremljenu, otvoreni dnevni boravak sa 1 kaučem na razvlačenje za 2 osobe, bračni krevet i 1 kupatilo moderno dizajnirano.

Quintessence City Rotunda1 se nalazi u privatnoj zgradi i ima sadržaje za prijatniji boravak u gradu, uključujući besplatan WiFi, klima uređaj, TV sa ravnim ekranom i druge pogodnosti.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo, fen za kosu
• Čajna kuhinja, frižider, posuđe, ploča za kuvanje, toster, kuvalo
• LCD TV, WiFi internet

• Prilikom rezervacije se uplaćuje 35% od ukupne cene, ostatak od 65% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja
• Ukoliko je smeštaj otkazan do 30. dana pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Solun

Thessaloniki ili Solun je drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. Glavni je grad severne Grčke i cele regije - egejske Makedonije, kao i kulturni, prosvetni, industrijski, finansijski i administrativni centar ovog dela zemlje.

U fizionomiji grada jasno mogu da se uoče dve velike oblasti. To su Ano Poli, viši deo grada na strmom području, i Kato Poli, niži deo grada koji se pruža ka istoku, do luke. Kroz Solun prolazi nekada najvažniji put Via Egnatia, koji je vekovima povezivao istok i zapad i to je, ujedno, i glavna ulica grada. Više o gradu Solun pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Aparat za kafu
Električni čajnik
Fen za kosu
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Toster
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare