OD 260€ dnevno


Komentara
0

Quintessence Home Panorama nalazi se u Nikitiju, na lepom poluostrvu Sitonija i ima panoramski pogled na more. Aerodrom u Solunu udaljen je od objekta na 60 minuta vožnje.

Menadžeri pružaju jedinstven i personalizovan pristup. Od posvećenog, a diskretnog batlera, privatnog kuvara… Opširnije

www.grckainfo.com
Nikiti, Sithonia 63088 Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Nikiti, Sithonia 63088 Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Quintessence Home Panorama nalazi se u Nikitiju, na lepom poluostrvu Sitonija i ima panoramski pogled na more. Aerodrom u Solunu udaljen je od objekta na 60 minuta vožnje.

Menadžeri pružaju jedinstven i personalizovan pristup. Od posvećenog, a diskretnog batlera, privatnog kuvara ili dobro savetovanog recepcionara, gosti mogu izraziti svoje želje i menadžeri će se potruditi da svojim gostima obezbede sve što je u njihovoj ponudi.

Smeštaj

Quintessence Home Panorama ima površinu od 160 m2, nalazi se u vrlo mirnom delu u srcu Nikitija, sa jedinstvenim panoramskim pogledom na more.

Smeštajna jedinica sadrži udobnu i u potpunosti opremljenu kuhinju sa dnevnim boravkom, 3 dvokrevetne spavaće sobe, 2 kupatila i toalet. Može da primi 6 osoba.

Jedinica se nalazi u privatnoj zgradi sa pripadajućom sopstvenom terasom. Na raspolaganju je personalizovana dobrodošlica prilikom prijave i odjave, usluge konsijerža, kao i usluga čišćenja objekta.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo
• Kuhinja, frižider, posuđe, šporet, rerna, aparat za kafu
• LCD TV, WiFi internet, pegla
• Terasa

• Prilikom rezervacije se uplaćuje 35% od ukupne cene, ostatak od 65% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja
• Ukoliko je smeštaj otkazan do 30. dana pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Nikiti - Sitonija

Mesto Nikiti smešteno je iza zaliva Metamorfosi i jedno je od najstarijih mesta na Halkidikiju sa istorijom koja datira od pre 700 godina. Nikiti je izgrađen od tradicionalnih kamenih kuća i smešten među borovim drvećem sa nekoliko crkvi koje vredi posetiti, i narodnim muzejem. Pijaca radi svakog petka ujutru i tu se prodaju lokalni proizvodi, uključujući poznati Nikiti med.

Plaža Nikiti je duga i uska, pesak je mekan i ravan sa blagim padom u vodu. Borovi oivičavaju pozadinu plaže dajući prirodan hlad, a ležaljki i suncobrana ima na jugu gde je pesak dublji. Postoji nekoliko restorana, barova i kafića oko mesta sa radnjama koje prodaju rukotvorine i suvenire. Južno od Nikitija su male peskovite plaže Kalogria beach, Elia beach i Lagomandra beach.

Crkva Svetog Nikole datira iz 1867, a postoje i ruševine crkvice iz XVI veka koja ima freske iz tog perioda. Nekoliko praistorijskih naselja su iskopana na okolnim brdima.

Stari deo grada Nikiti se nalazi odmah do glavnog puta na jednom brežuljku, dok je novi deo naspram njega i ima izlaz na more. Tokom klasičnog perioda, najznačajniji grad cele regije je bio Galipsos, koji se nalazio nešto južnije od današnjeg Nikitija. Već 432. godine grad raskida savez sa atinjanima i većina stanovništva se seli u Olynthos. Godine 1300. većina zemljišta na kome se danas nalazi Nikiti je pripadala velikom broju manastira, kao što su Agios Oros, Xenophontos, Lavras i Xeropotamou.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Aparat za kafu
Pegla/daska za peglanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Rerna
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Veš mašina
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare