OD 156€ dnevno


Komentara
0

Quintessence Home Panorama2 nalazi se u Nikitiju, na lepom poluostrvu Sitonija i ima panoramski pogled na more. Aerodrom u Solunu udaljen je od objekta 60 minuta vožnje. 

Menadžeri pružaju jedinstven i personalizovan pristup. Od posvećenog, a diskretnog batlera, privatnog kuvara… Opširnije

www.grckainfo.com
Nikiti, Sithonia 63088 Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Nikiti, Sithonia 63088 Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Quintessence Home Panorama2 nalazi se u Nikitiju, na lepom poluostrvu Sitonija i ima panoramski pogled na more. Aerodrom u Solunu udaljen je od objekta 60 minuta vožnje. 

Menadžeri pružaju jedinstven i personalizovan pristup. Od posvećenog, a diskretnog batlera, privatnog kuvara ili dobro savetovanog recepcionara, gosti mogu izraziti svoje želje i menadžeri će se potruditi da svojim gostima obezbede sve što je u njihovoj ponudi.

Smeštaj

Quintessence Home Panorama2 ima površinu od 120 m2, nalazi se u vrlo mirnom delu u srcu Nikitija, sa jedinstvenim panoramskim pogledom na more. Može da primi do 4 osobe.

Smeštajna jedinica sadrži potpuno opremljenu kuhinju sa dnevnim boravkom, 2 dvokrevetne spavaće sobe i 2 kupatila. 

Jedinica se nalazi u privatnoj zgradi sa pripadajućom sopstvenom terasom. Na raspolaganju je personalizovana dobrodošlica prilikom prijave i odjave, usluge konsijerža, kao i usluga čišćenja objekta.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo, fen za kosu
• Kuhinja, frižider, posuđe, ploča za kuvanje, rerna, aparat za kafu
• LCD TV, WiFi internet, pegla
• Terasa, pogled na more

• Deposit of 35% of total price of the reservation is required to confirm a booking. The remaining balance will be payed first day upon arrival.

Cancellation Policy
• If canceled up to 30 days before date of arrival, less 30€ administrative fee
• If canceled or modified later, the prepayment is nonrefundable

Nikiti - Sitonija

Mesto Nikiti smešteno je iza zaliva Metamorfosi i jedno je od najstarijih mesta na Halkidikiju sa istorijom koja datira od pre 700 godina. Nikiti je izgrađen od tradicionalnih kamenih kuća i smešten među borovim drvećem sa nekoliko crkvi koje vredi posetiti, i narodnim muzejem. Pijaca radi svakog petka ujutru i tu se prodaju lokalni proizvodi, uključujući poznati Nikiti med.

Plaža Nikiti je duga i uska, pesak je mekan i ravan sa blagim padom u vodu. Borovi oivičavaju pozadinu plaže dajući prirodan hlad, a ležaljki i suncobrana ima na jugu gde je pesak dublji. Postoji nekoliko restorana, barova i kafića oko mesta sa radnjama koje prodaju rukotvorine i suvenire. Južno od Nikitija su male peskovite plaže Kalogria beach, Elia beach i Lagomandra beach.

Crkva Svetog Nikole datira iz 1867, a postoje i ruševine crkvice iz XVI veka koja ima freske iz tog perioda. Nekoliko praistorijskih naselja su iskopana na okolnim brdima.

Stari deo grada Nikiti se nalazi odmah do glavnog puta na jednom brežuljku, dok je novi deo naspram njega i ima izlaz na more. Tokom klasičnog perioda, najznačajniji grad cele regije je bio Galipsos, koji se nalazio nešto južnije od današnjeg Nikitija. Već 432. godine grad raskida savez sa atinjanima i većina stanovništva se seli u Olynthos. Godine 1300. većina zemljišta na kome se danas nalazi Nikiti je pripadala velikom broju manastira, kao što su Agios Oros, Xenophontos, Lavras i Xeropotamou.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Aparat za kafu
Fen za kosu
Pegla/daska za peglanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Rerna
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare