OD 75€ dnevno


Komentara
0

Bouganvillia Villa Risio (Quintessence Olivielias.Air2) nalazi se u Solunu, u delu grada koji se zove Nea Risio. Lokacija je odlična da se upoznaju krajolik Makedonije i lepote Grčke u ovom području.

Nudeći kvalitetne sadržaje, Bouganvillia Villa Risio je udaljena 10 minuta od aerodroma… Opširnije

www.grckainfo.com
Thessaloniki, 54633, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Thessaloniki, 54633, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Bouganvillia Villa Risio (Quintessence Olivielias.Air2) nalazi se u Solunu, u delu grada koji se zove Nea Risio. Lokacija je odlična da se upoznaju krajolik Makedonije i lepote Grčke u ovom području.

Nudeći kvalitetne sadržaje, Bouganvillia Villa Risio je udaljena 10 minuta od aerodroma u Solunu i 10 minuta od centra Soluna.

Cosmos tržni centar nalazi se na manje od 5 minuta od objekta što je idealna pozicija za ljubitelje kupovine. Perea i njena plaža takođe su u blizini, gde gosti mogu uživati i otkrivati lokalne taverne pored plaže.

Menadžeri objekta pružaju jedinstven i personalizovan pristup. Od posvećenog, a diskretnog batlera, privatnog kuvara ili dobro savetovanog recepcionara, gosti mogu izraziti svoje želje i menadžeri će se potruditi da svojim gostima obezbede sve što je u njihovoj ponudi.

Smeštaj

Quintessence Olivielias.Air2 je apartman sa jednom spavaćom sobom, ima površinu od 85m2 i može da primi do 3 osobe.

Prostrani apartman uključuje udobnu potpuno opremljenu kuhinju sa velikim dnevnim boravkom, 1 dvokrevetnu spavaću sobu i 1 kupatilo. Smeštena na 1. spratu sa lepim pogledom na Solunski zaliv, smeštajna jedinica je deo privatne zgrade sa svojom pripadajućom terasom za ugodne obroke napolju.

Na raspolaganju je personalizovana dobrodošlica prilikom prijave i odjave, usluge konsijerža, kao i usluga čišćenja objekta.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo, fen za kosu, mašina za veš
• Kuhinja, frižider, posuđe, šporet, rerna, aparat za kafu
• LCD TV, WiFi internet, pegla
• Terasa, pogled na more
• Parking
• Prilikom rezervacije se uplaćuje 35% od ukupne cene, ostatak od 65% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 30. dana pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu. 

Solun

Thessaloniki ili Solun je drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. Glavni je grad severne Grčke i cele regije - egejske Makedonije, kao i kulturni, prosvetni, industrijski, finansijski i administrativni centar ovog dela zemlje.

U fizionomiji grada jasno mogu da se uoče dve velike oblasti. To su Ano Poli, viši deo grada na strmom području, i Kato Poli, niži deo grada koji se pruža ka istoku, do luke. Kroz Solun prolazi nekada najvažniji put Via Egnatia, koji je vekovima povezivao istok i zapad i to je, ujedno, i glavna ulica grada. Više o gradu Solun pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Aparat za kafu
Fen za kosu
Pegla/daska za peglanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Rerna
Parking
Kupatilo
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Veš mašina
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare