OD 20€ dnevno


Komentara
4

Hotel Apartment Sidi Beach je izgrađen na udaljenosti od samo 70 metara od plaže u mestu Nea Flogita, na Halkidikiju, i 56km od grada Soluna. Hotel je udaljen 70-100m od taverni i supermarketa.

Kompleks ima veliko dvorište sa vrtom i roštiljem, a dostupan je i privatni… Opširnije

www.sidihotel.gr
+30 23730 32844
Nea Flogita 63200 - Halkidiki - Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.sidihotel.gr +30 23730 32844
Pošalji upit za dostupnost
Nea Flogita 63200 - Halkidiki - Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Hotel Apartment Sidi Beach je izgrađen na udaljenosti od samo 70 metara od plaže u mestu Nea Flogita, na Halkidikiju, i 56km od grada Soluna. Hotel je udaljen 70-100m od taverni i supermarketa.

Kompleks ima veliko dvorište sa vrtom i roštiljem, a dostupan je i privatni parking prostor. U objektu postoji WIFI internet.

Smeštaj

• Apartmani - dve sobe, potpuno opremljena kuhinja, kupatilo, frižider, klima uređaj, TV i terasa. Cena: od 25 do 50 evra/noć
• Studio - jedna soba, čajna kuhinja, frižider, kupatilo, klima uređaj i terasa. Cena: od 15 do 35 evra/noć

Nea Flogita

Nea Flogita je vrlo popularno turističko mesto, nalazi se na zapadnoj obali Halkidikija, na oko 50 km od Soluna i na oko 10 kilometara od Nea Mudanje. Smeštena je na brdu odmah pored mora, ima puno zelenila, predivne plaže prekrivene sitnim peskom i kristalno čisto more. U centru mesta se nalazi park sa fontanom i prelep ambijent za šetnju, sedenje i opuštanje u vrelim danima. Tu je i lepa crkva Sv. Đorđa koji je zaštitnik Flogite, ukrašena divnim freskama.

Najveća atrakcija u mestu Nea Flogita je njena predivna plaža koja je duga 1,5 km i široka 100 m. Plaža je peskovita kao i dno mora, a na 50 m od obale nalazi se interesantan greben. U sezoni se otvaraju taverne, kafići i barovi. Postoji niz sportskih mogućnosti poput terena za fudbal i košarku. Postoji i par festivala koji su za turiste pravi doživljaj. Mnoštvo staza za šetnju mami ljubitelje prirode u Flogitu. Stanovnici Flogite i okolnih sela proizvode masline, povrće i odlično vino, te je odmor u ovom mestu odlična prilika da sve to proba. U mestu postoji bogata pijaca na kojoj se mogu kupiti tradicionalni, domaći proizvodi.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Western Union - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

1237 Gordana Stanisavljevic   01/02/2018
jou are veru good, thank jou
2346 Djordje Krstic   01/08/2019
Mesto Flogita je prelepo, lepa plaza . Sidi je na dobrom mestu, ali veoma aljkavo , neuredno , prljavo, nema tople vode . Smestaj sam napustio i potrazio drugi.
2349 Jelena Mitrovic   02/08/2019
Hotel na odlicnom mestu, preko puta plaze.Za odmor savrseno.Smestaj super, tople vode smo imali stalno, internet sasvim solidan.Za svaku preporuku.Na svaki mail je odgovoreno i ispostovan svaki dogovor.
2509 Verica   14/09/2019
Dragi putnici, Važno je znati da ovaj smeštaj definitivno nije za više od dvoje ljudi. Porodično smo krenuli na letovanje, nas četvoro odraslih i jedno dete. Tražili smo dvosobni apartman za sve nas i po komunikaciji sa osobljem hotela to i rezervisali uplativši avans. Komunikacija je bila dobra i izašli su nam u susret za dostavljanje sobnih peškira. Rekli su nam da je soba na prvom spratu, što je nama odgovaralo zbog deteta. Kada smo došli tamo, zapravo smo dobili sobu na drugom spratu, a ona je imala jednu spavaću sobu i kuhinjski prostor u kojem je bilo tri kreveta. Kupatilo je minijaturno, a terasa zaista velika. Sve to ne bi bilo toliko strašno, dok nismo videli da je apsolutno sve unutra prljavo i masno. Za šta god smo se uhvatili od vrata, česme, ormara... bukvalno je bilo masno i grozno. Terasa neuredna, sto za ručavanje užasno zamašćen i praljav, sa polomljenim nogarima. Wc Šolja koja curi svuda u kupatilu. Tople vode nismo imali. Sve u svemu, kompletna katastrofa. Ovim želim samo da upozorim da dobro razmislite ukoliko želite da svoj aranžman uplatite u SIDI Beach hotelu. Plaža jeste blizu, ali je taj deo plaže zapravo najlošiji u odnosu na drugi deo Flogite. Mi smo isti dan pronašli drugi smeštaj i preselili se. Žalosno je da se ceo hotel ovoliko zapusti jer ima potencijal da bude savršen!