OD 55€ dnevno


Iskustva
0

Siviri Apartment je privatni apartman u Siviriju, na 200 metara od plaže, 100 metara od marketa/pekare. Preporučuje se za parove ili manje porodice sa decom.  

Apartman je potpuno opremljen svime što je potrebno za miran porodični odmor. Parking u hladu borova, apartmani u… Opširnije

 +46762541243
Siviri, Kassandra 63077, Chalkidiki
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost  +46762541243
Siviri, Kassandra 63077, Chalkidiki


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Siviri Apartment je privatni apartman u Siviriju, na 200 metara od plaže, 100 metara od marketa/pekare. Preporučuje se za parove ili manje porodice sa decom.  

Apartman je potpuno opremljen svime što je potrebno za miran porodični odmor. Parking u hladu borova, apartmani u kompleksu, bez buke i gužve. 

Smeštaj

Siviri Apartment je nov, nikad iznajmljivan, sa odvojenom spavaćom sobom sa bračnim krevetom i dvosedom i foteljom na razvlačenje u dnevnoj sobi.

Terasa sa vrtnom garniturom, kupatilo i prostorija sa veš mašinom. Stolice za plažu, suncobran za terasu/plažu, Wi-Fi. 

Plaže u Siviriju su široke, peščane sa mnoštvom beach barova i restorana, bez saobraćaja pored mora. 

Minimalni period iznajmljivanja 10 nocenja.

Kontakt u vezi cena i rezervacija - vlasnici su iz Srbije:  Viber/Whatsapp: +46762541243

Siviri - Kasandra

Na samo 95 km udaljenosti od Soluna nalazi se preslatko malo letovalište Siviri. Siviri je popularno turističko mesto smešteno između Kasandre i Furke, a niz prelepih plaža je ono što godinama privlači posetioce iz svih krajeva sveta u ovu oblast.

Prelepa peščana plaža i pravo izobilje guste, zelene četinarske šume u okruženju čine ovo mesto idealnim za miran, porodični odmor. Siviri ima mnoštvo pravih grčkih taverni sa morskim specijalitetima, restorane, kafiće, barove, prodavnice i supermarkete.

U Siviriju se svake godine održava „Festival Kasandra", na kojem se izvode drevne i moderne igre. Ono po čemu je Siviri takođe poznat je i teatar na otvorenom.


Sadržaji objekta

Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Parking
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Veš mašina
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva