Iskustva
0

Smešten na samo nekoliko koraka od plaže Nea Roda na samom jugu poluostrva Atos, St’ Akrogiali nudi apartmane sa pogledom na more i živopisnu luku.

Nalazi se pored taverne Kristalis koja nudi hranu i uređenu plažu. U blizini se nalazi pozorište na otvorenom,… OpširnijePročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Smešten na samo nekoliko koraka od plaže Nea Roda na samom jugu poluostrva Atos, St’ Akrogiali nudi apartmane sa pogledom na more i živopisnu luku.

Nalazi se pored taverne Kristalis koja nudi hranu i uređenu plažu. U blizini se nalazi pozorište na otvorenom, prirodna luka i kapela Agion Theodoron.

Smeštaj

Sastoji se od dva renovirana apartmana koja su opremljena klima uređajem, čajnom kuhinjom, TV-om sa ravnim ekranom i sopstvenim kupatilom sa tušem.

Imaju pogled na more, jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Mogu se smestiti ukupno 4 osobe.

Usluge i sadržaji

• Kupatilo, tuš
• Terasa, vrt
• Kuhinja, frižider, aparat za kafu, šporet, posuđe
• Pogled na more
• TV sa ravnim ekranom, Wi-Fi internet
• Besplatan javni parking
• Klima uređaj

Nea Roda - Atos

Nea Roda je izgrađena na najužem delu poluostrva Atos, udaljena je 115km od Soluna i nalazi se na teritoriji opštine Stagira-Akanthos. U Nea Rodi na raspolaganju su predivne plaže, gde su mogu možete upražnjavati sportovi na vodi i pesku, a za ljubitelje ribolova ovo mesto je pravi mali raj.

Prethodno ime ovog mesta bilo je "Provlakas" jer je ovo bila lokacije gde je persijski osvajač Kserks naredio da se sagradi kanal. Put od Ag. Oros do Ouranoupolija je tako premešten iznad ovog kanala. Nea Roda je mesto izgrađeno od strane iseljenika koji su ovde došli iz Male Azije 1923.godine, tačnije iz mesta Propondida i Kapadokia.

Mesto ima uređeno popločano šetalište, duž koga se protežu tradicionalne grčke taverne sa bogatom ponudom svežih morskih plodova, kafići, noćni klub, internet kafe, različite prodavnice, poslastičarnica, dečija igrališta. U Nea Rodi postoje izvori pitke vode koja dolazi direktno sa Svete Gore, ambulanta, apoteka, benzinske pumpe, mesare, pekare kao i dobro snabdeven mega market "Arvanitidis". Više o mestu Nea Roda možete pročitati OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Aparat za kafu
Vrt
Kuhinja
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Spoljna trpezarija
Parking
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - MoneyGram - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva