€24 minimalna cena/dan


Komentara
0

Dobrodošli u Stavros Rooms & Apartments koji su smešteni pored peščane plaže sa prelepim pogledom na more.

Stavros Rooms & Apartments se nalaze pored mora na jednoj od najboljih lokacija, u predivnom mestu Sarti na Halkidikiju. Prekrasan pogled na plažu i more će oduševiti… Opširnije

Sarti 63072, Sithonia, Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Sarti 63072, Sithonia, Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Dobrodošli u Stavros Rooms & Apartments koji su smešteni pored peščane plaže sa prelepim pogledom na more.

Stavros Rooms & Apartments se nalaze pored mora na jednoj od najboljih lokacija, u predivnom mestu Sarti na Halkidikiju. Prekrasan pogled na plažu i more će oduševiti svakog gosta.

Kompleks je idealna destinacija za vaš odmor i otvoren je od aprila do oktobra, a boravak u njemu nudi jedinstven, nezaboravan odmor i relaksaciju.

Smeštaj

Stavros Rooms & Apartments ima 12 apartmana koji mogu da prime trideset devet osoba. Ovaj atraktivan kompleks nudi jedinstven pogled iz apartmana u kombinaciji sa odličnim gostoprimstvom i uslugom.

Apartmani su potpuno opremljeni sa poštovanjem stila svojih posetilaca i idealni su za prijatne, bezbrižne porodične trenutke opuštanja u prelepom okruženju.

Pored prijatnog smeštaja, kompleks Stavros može postati vaša baza za obilazak ove oblasti koja ima bogatu tradiciju, znamenitosti kao i jedinstvenu prirodu.

Ako je vaš izbor za letovanje destinacija Halkidiki, Stavros Rooms & Apartments u mestu Sarti će vam pružiti lep, miran i nezaboravan provod.

Apartmani sadrže:

• Klima uređaj
• Frižider
• Potpuno opremljenu kuhinju
• TV
• Kupatilo
• Prelep pogled
• Wi-Fi bežični internet

Takođe, kućni ljubimci su dobrodošli uz prethodnu najavu.

Sarti - Halkidiki

Sarti je jedno od najpopularnijih mesta na istočnoj obali Sitonije, oko 140km od Soluna, i ono privlači mnoge posetioce iz Nemačke i Istočne Evrope. Ulične taverne i kafići su puni turista. Na promenadi plaže postoji mnogo taverni i restorana sa pogledom preko plaže na poluostrvo Atos. Po vedrom danu možete razaznati neke od manastira smeštenih na padinama brda.

Velika atrakcija je plaža Sarti koja se proteže 2km duž obalu. Stena ima na svakom kraju Sarti plaže, a ima i nekoliko malih zaliva i severno i južno koje privlače naturaliste. Letovalište Sarti ima dobre taverne i kafiće, a tu su i sve vrste sportova na vodi na plaži.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Klima uređaj
Dozvoljeni kućni ljubimci
Pogled na more
Bebi krevetac (na zahtev)
TV
Fen za kosu
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Mreža za komarce
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare