OD 20€ dnevno


Komentara
0

Stellas Haus se nalazi u jednom od najzelenijih mesta na Halkidikiju, Metamorfosi. Mesto je udaljeno 80 km od aerodroma Makedonia i 85km od centra Soluna. Vila je udaljena samo 50 metara od plaže (koja je ocenjena Plavom zastavom), a nedaleko od vile se nalazi samoposluga, restorani, picerija, apoteka, iznajmljivanje automobila… Opširnije

www.stellas-haus-halkidiki.webnode.gr
+30 23750 61329
Metamorfosis 63087 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.stellas-haus-halkidiki.webnode.gr +30 23750 61329
Pošalji upit za dostupnost
Metamorfosis 63087 Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Stellas Haus se nalazi u jednom od najzelenijih mesta na Halkidikiju, Metamorfosi. Mesto je udaljeno 80 km od aerodroma Makedonia i 85km od centra Soluna. Vila je udaljena samo 50 metara od plaže (koja je ocenjena Plavom zastavom), a nedaleko od vile se nalazi samoposluga, restorani, picerija, apoteka, iznajmljivanje automobila i bankomat.

Od juna pa sve do kraja oktobra Stellas Haus nudi nezaboravan odmor u porodičnom okruženju i 17 apartmana koji su idealni za porodice, grupe prijatelja i parove.

Usluge i sadržaji

• Kupatilo
• Klima uređaj
• TV + 2 SAT srpska kanala
• Frižider
• Potpuno opremljena kuhinja
• Roštilj 
• Terasa
• Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama (brzina zavisi od broja korisnika koji ga u isto vreme koriste)
• Kućni ljubimci su dozvoljeni na zahtev

Metamorfosi - Sitonija

Metamorfosi je prelepo letovalište koje se nalazi na udaljnosti od 90 km od Soluna, na samom početku Sitonije. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu sa najboljim karakteristikama u tom delu severne Grčke. Zbog idealne klime, Grčka je 1954. godine izabrala da tu osnuje prvi državni dečiji kamp.

Mesto je zgrađeno je 1992. godine od strane doseljenika iz Male Azije, ad anas je Metamorfosi turistička destinacija koja pruža sve što je potrebno za nezaboravan odmor. Pogled na šume u kombinaciji sa morem kreira pejzaž od kog zastaje dah. Barovi i konobe vam obećavaju uzbudljive, duge i lepe noći. Ako su Halkidiki izabrali bogovi, onda je Metamorfosi njihov poklon za vas. Priroda je podarila ovom mestu divne plaže koje su savršene za plivanje ili sunčanje.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Frižider
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare