OD 40€ dnevno


Komentara
11

Kompleks Dimitra Studios se nalazi na samoj obali mora, u mestu Toroni na Halkidikiju.

Dimitra Studios u svom sklopu ima 12 studija koja su idealna za porodičan i miran odmor. Zbog idealne lokacije kompleksa gostima nije potreban automobil ili drugo prevozno sredstvo, jer… Opširnije

www.studiostoroni.gr
+30 23750 51229
+30 6976 199600
Toroni 63072 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.studiostoroni.gr +30 23750 51229
Pošalji upit za dostupnost +30 6976 199600
Toroni 63072 Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Kompleks Dimitra Studios se nalazi na samoj obali mora, u mestu Toroni na Halkidikiju.

Dimitra Studios u svom sklopu ima 12 studija koja su idealna za porodičan i miran odmor. Zbog idealne lokacije kompleksa gostima nije potreban automobil ili drugo prevozno sredstvo, jer se smeštaj nalazi na samoj prelepoj plaži Toroni, a svakodnevne nabavke gosti mogu obaviti u odlično snadbevenom supermarketu, odmah pored studija, koji obuhvata mesaru i pekaru, a takođe ima i cigarete, novine i časopise.

Za porodice sa decom, odmah ispred kompleksa na udaljenosti od 30m, na samoj obali mora nalazi se dečije igralište i košarkaški teren. Za sve goste postoji obezbeđen zatvoreni parking prostor.

Smeštaj

Postoje dve kategorije studija:

• Studija površine 40 m² koja mogu da prime 2 odrasle osobe i 2 deteta
• Apartmani površine 60 m² koji mogu da prime 2 odrasle osobe i 3 deteta

Studija u svom sklopu imaju:

• Nezavisne terase
• WC
• Klima uređaj
• Televizor
• Kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem
• Rernu
• Bračni krevet
• Krevet na sprat za dva deteta
• Ogradica za krevet
• Aparat za kafu
• Veliki frižider
• Na dan odlaska apartmani se napuštaju do 11h

Cene

  01.06 - 30.06 01.07 - 31.08 01.09 - 30.09
Studio 40m² 
(2 osobe + 2 deteta)
45 € 65 € 45 €
Apartman 60m² 
(2 osobe + 3 deteta)
55 € 75 € 55 €

 

 

 

 

 

 

Τoroni

Toroni se nalazi na jugozapadnoj obali Sitonije, južno od Porto Karasa i oko 130km od Soluna. Ovde je velika atrakcija plaža sa finim zlatnim peskom, oko 2km dugačka sa šumovitim brdima iza nje. Plaža Toroni je duga, peskovita i široka sa plićacima u moru. Automobili se mogu parkirati u blizini plaže, a drveće pruža puno prirodnog hlada. Veći deo Toroni letovališta je sada prepušten malim hotelima i kompleksima apartmana, od kojih na sreću ni jedan nije isuviše nametljiv. Taverne i kafići se mogu naći u ovom letovalištu koje je popularno i kod Nemaca i Čeha.

U klasičnim vremenima Toroni je bio lokalni centar moći koji je kontrolisala Kufo, najveća i najbezbednija luka u severnoj Grčkoj. Ruševine zamka vredi posetiti, makar samo da bi se video pogled na zaliv. Mesto Toroni datira iz VIII veka p.n.e. i ima nekoliko dobrih arheoloških nalazišta u oblasti, ali ni jedno od njih nije bilo otvoreno za posetioce. Postoje ruševine utvrda i nekoliko hrišćanskih bazilika. Crkva Svetog Atanasija ima sjajne freske i mozaike.

Na severu Toronija nalazi se velika peskovita plaža TRISTINIKA, koju ponekad zovu ARETES. Uske staze vode do glavnog puta i spuštaju se ka dugoj plaži gde postoji i mesto za kampovanje. Drugi dugački peskoviti polumesec leži malo dalje na severu, na AZAPIKO plaži, omiljenom mestu za dnevna krstarenja brodićima.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Aparat za kafu
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Rerna
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Terasa

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

396 Marija   13/01/2017
Zanima me cena ovog apartmana za dve odrasle i dete od tri godine za drugu polovinu avgusta?
400 Neda   13/01/2017
Hello! Can you tell mi the price for 4 bed apartman in july from 6-18.07.for twelve nights. Thank you. Pralica Neda
401 GrckaInfo.com   13/01/2017
Cenovnik je postavljen. Kontaktirajte vlasnike za dostupnost u željenom terminu.
402 Ilonka Niksic   13/01/2017
Nas izbor vec 4 god
403 Suzana Momčilović   13/01/2017
Nas izbor 3 godine!
404 Maja-Tamara Novčić   13/01/2017
Odlican smestaj, jos bolji domacini!
1279 Igor Panic   21/02/2018
Sve pohvale za ovaj smještaj i za gazdu Andreasa!
1280 Olivera Jeftić   22/02/2018
Bili prošle godine. Fantastičan smeštaj. Za svaku preporuku. Pozdrav za Andreasa
1287 Александар Симић   25/02/2018
Andreas Kezepis is the best man and my first Greek friend! He is realy good owner and the bigest bucher in his supermarket. He is great Ortodox Christian too. Kezepis family is very friendly for Serbian turists. All the Best for Kezepis family and beautiful village Toroni!!!
1631 Marko   02/08/2018
Boravili smo u ovom smeštaju od 13-23.jula 2018. Dva apartmana. Smeštaj je odličan, čist. U apartmanima imate sve što vam je potrebno od frižidera sa zamrzivačem, preko šporeta sa rernom, do bokala za grejanje vode i mutilice za kafu. Terase su prostrane, pa čak i one koje ne gledaju na more su odlične, možete ručavati na njima, jer je preko celog dana hladovina. Obezbedjen parking za vozila tokom celog boravka. G-din Andreas, domaćin, je takodje i vlasnik najvećeg supermarketa u Toroniju, koji se bukvalno nalazi u dvorištu. Plaža je preko puta, odlična za kupanje. Jedina mala mana je malo sporiji internet kada se svi nakače na wifi. Ono što je na nas ostavilo veoma pozitivan utisak, pored svega navedenog, je gostoprimstvo gdina Andreasa. Samo ću reći da će vam izaći u susret uvek i u svakom trenutku, u bilo koje doba dana ili noći i učiniti da se osećate bolje nego kod svoje kuće. Sve preporuke za ovaj smeštaj.
1704 Milorad Petrovic   18/08/2018
Smeštaj je odličan, čist. U apartmanima imate sve što vam je potrebno od frižidera sa zamrzivačem, preko šporeta sa rernom, do bokala za grejanje vode i mutilice za kafu. Terase su prostrane, pa čak i one koje ne gledaju na more su odlične, možete ručavati na njima, jer je preko celog dana hladovina. Obezbedjen parking za vozila tokom celog boravka. G-din Andreas, domaćin, je takodje i vlasnik najvećeg supermarketa u Toroniju, koji se bukvalno nalazi u dvorištu. Plaža je preko puta, odlična za kupanje. Jedina mala mana je malo sporiji internet kada se svi nakače na wifi. Ono što je na nas ostavilo veoma pozitivan utisak, pored svega navedenog, je gostoprimstvo gdina Andreasa. Samo ću reći da će vam izaći u susret uvek i u svakom trenutku, u bilo koje doba dana ili noći i učiniti da se osećate bolje nego kod svoje kuće. Sve preporuke za ovaj smeštaj. Nisam slucajno prekopirao ovaj tekst. Sve isti utisci sa izmenom da je sad i wifi odlican. U jednom trenutku su moje dvoje dece gledali youtube a i ja neki stream i ko zna ko jos sta i sve je radilo. Die beste!!!