OD 29€ dnevno


Iskustva
4

Vila Studios Lamprinos se nalazi u oblasti Paradisos u Neos Marmarasu na Halkidikiju, na samo 50 metara od Paradisos plaže koja je nagrađena Plavom zastavom. Centar Neos Marmarasa sa prodavnicama i restoranima se nalazi na udaljenosti od 800 metara, a takođe postoji mnogo restorana… Opširnije

www.studioslamprinos.gr
+30 23750.72.901
+30 6944.303.907
Paradissos, Neos Marmaras 63081, Sithonia
Pošalji upit za dostupnost
www.studioslamprinos.gr +30 23750.72.901
Pošalji upit za dostupnost +30 6944.303.907
Paradissos, Neos Marmaras 63081, Sithonia


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Vila Studios Lamprinos se nalazi u oblasti Paradisos u Neos Marmarasu na Halkidikiju, na samo 50 metara od Paradisos plaže koja je nagrađena Plavom zastavom. Centar Neos Marmarasa sa prodavnicama i restoranima se nalazi na udaljenosti od 800 metara, a takođe postoji mnogo restorana i supermarketa na samo 100 metara od vile Lamprinos.

Vila je nedavno izgrađena i nudi visokokvalitetnu uslugu i savremene pogodnosti svim gostima. Preovladava topla i prijateljska atmosfera koja čini da se gosti osećaju kao da su kod svoje kuće.

Smeštaj

Vila se sastoji od 9 dvokrevetnih studija i jednog apartmana. Smeštajne jedinice su potpuno opremljene i imaju čajnu kuhinju, klima uređaj, frižider, TV, kupatilo, terasu sa prelepim pogledom i besplatan Wi-Fi internet. U bujnom vrtu vile postoje roštilj i privatni parking.

Vila je otvorena od aprila do novembra i nudi svoje usluge i smeštajne jedinice i najzahtevnijim gostima.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Roštilj
• Vrt
• Potpuno opremljena kuhinja
• Posuđe
• Frižider
• Kupatilo
• TV
• Terasa
• Besplatan Wi-Fi internet
• Parking

Plaža Paradisos - Neos Marmaras

Plaža Paradisos (Paradise beach) nalazi u regionu mesta Neos Marmaras na poluostrvu Sitonija, na udaljenosti od 125 km od Soluna. Plaža je udaljena samo 500m od letovališta Neos Marmaras. Paradisos plaža je dobila evropsku Plavu zastavicu i ima dobro razvijenu turističku infrastrukturu, sa apartmanima i studijima koji odgovaraju različitim budžetima. Ovo je pravi raj sa zlatnim peskom, kristalno čistim morem i bujnom vegetacijom koja mestu daje egzotični izgled.

Nekadašnja ribarska luka Neos Marmaras je sada jedno od najpopularnijih odmarališta na Sitoniji. U pozadini su brda sa borovom šumom, a sama luka je smeštena u zalivu u obliku potkovice na severnom kraju velikog zaliva oko 110km od Soluna.

Postoje plaže koje gledaju ka jugu istočno i zapadno od odmarališta Neos Marmaras, sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, što ih čini pogodnim za decu. Plaže su međutim sasvim male imajući u vidu broj onih koji ovde letuju i iako ima nekih sportova na vodi mnogo je bolja ponuda u Porto Karasu, preko puta zaliva ka jugu samo 2km dalje.

Centar letovališta Neos Marmaras je prilično živ sa mnogo taverni, restorana, kafića, barova i radnji. Trgovci postavljaju uveče tezge, a na ulici su često umetnici i zanatlije koji prodaju svoje radove. Ima takođe i prilično mnogo prehrambenih radnji kao i uobičajenih prodavnica suvenira i poklona.

Udaljenosti

• Aerodrom - 120km
• Supermarket - 800m
• Plaža - 100m
• Autobuska stanica - 100m

EOT: 09.38.Κ.12.3Κ.06603.12.01


Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva

1586 Nataša Lazović   24/07/2018
Došli smo pre dva dana iz ovog smeštaja, imam samo reči hvale, ljubazni, uslužni a nenametljivi domaćini, uredno, čisto, održavano, promena peškira i posteljine kao i čišćenje svakog drugog dana, wi-fi radi besprekorno. Uređeno sa ukusom i stilom, sa akcentom na detaljima a sve u cilju što većeg komfora i udobnog boravka.
2409 Vladan Mihajlovic   15/08/2019
Koliko kosta pocetkom jula 1/3 i 1/4 apartmani ili studio?
2410 GrckaInfo.com   15/08/2019
Poštovani, za dostupnost i cene za termin koji vas interesuje možete poslati upit vlasnicima direktno putem forme "Pošalji upit za dostupnost". Forma za upit se nalazi iznad ovih komentara. Evo i jednog teksta za malu pomoć kako rezervisati smeštaj preko našeg portala https://www.grckainfo.com/How-to-reserve-accommodation
3564 Marija Ivljanin   06/08/2022
Divna gazdarica,smeštaj čist, blizu plaže koja ima malo nezgodan ulaz neka dva metra u vodu, krupno kamenje ali onda sitan pesak, mek kao pamuk. Čišćenje apartmana na tri dana. Sve pohvale zaista, za porodicu sa malom decom, pun pogodak.