OD 32€ dnevno


Komentara
0

Smeštaj Summer Bed Studios nalazi se u kosmopolitskom mestu na ostrvu Lefkada, u Nidriju.

Vila je smeštena na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta hoda od prodavnica, kafića, taverni, restorana, supermarketa, dok je u blizini i glavna luka Nidrija sa svakodnevnim krstarenjem do susednih ostrva (Meganisi, Kastos,… Opširnije

www.grckainfo.com
Nydri, Lefkada 31084 Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Nydri, Lefkada 31084 Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Smeštaj Summer Bed Studios nalazi se u kosmopolitskom mestu na ostrvu Lefkada, u Nidriju.

Vila je smeštena na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta hoda od prodavnica, kafića, taverni, restorana, supermarketa, dok je u blizini i glavna luka Nidrija sa svakodnevnim krstarenjem do susednih ostrva (Meganisi, Kastos, Kalamos, Skorpios). Stanica lokalnog autobusa, koji vodi do svih glavnih atrakcija na Lefkadi, je tačno prekoputa vile, a najbliža plaža udaljena je 500 metara. 

Smeštaj

Sve sobe su renovirane i uključuju TV sa ravnim ekranom 32", potpuno opremljenu čajnu kuhinju, frižider i bežični internet koji je dostupan u celom objektu i besplatan je. Čišćenje soba obavlja se svakog drugog dana.

Usluge i sadržaji

Recepcija je otvorena od 09:00 do 22:00 časa, a osoblje vile je na raspolaganju ukoliko su vam potrebne informacije, saveti, ukoliko želite da se prijavite na neki od svakodnevnih izleta, ukoliko želite da iznajmite auto, bicikl ili motocikl, ili ukoliko vam je potrebno bilo šta što bi moglo učiniti vaš boravak jednostavnijim i opuštenijim.

Lokacija

Nidri nudi širok spektar mogućnosti što se tiče zabave, odmora i izlazaka, dok lokacija omogućava da se vrlo lako obiđu sve poznate plaže na Lefkadi, kao što su Egremni, Katisma i Porto Katsiki. U Nidriju se nalazi veliki broj taverni, barova, restorana, klubova i barova. Prodavnice, pekare i kafići nalaze se na samo nekoliko minuta hoda od vile Summer Bed Studios.


Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Klima uređaj
Recepcija
LCD TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Čajna kuhinja

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare