OD 31€ dnevno


Komentara
0

Sunrise Village Hotel je smešten na putu koji uz more vodi do grada Skopelosa. Udaljen je oko 700 metara od luke, restorana i brojnih prodavnica. Egzotična arhitektura i pažljivo dizajniran spoljašnji prostor čini gotovo savršenu kombinaciju za odmor. Lociran u jednom od najmirnijih delova Skopelosa, Sunrise Village… Opširnije

Skopelos town 37003 Skopelos, Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Skopelos town 37003 Skopelos, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Sunrise Village Hotel je smešten na putu koji uz more vodi do grada Skopelosa. Udaljen je oko 700 metara od luke, restorana i brojnih prodavnica. Egzotična arhitektura i pažljivo dizajniran spoljašnji prostor čini gotovo savršenu kombinaciju za odmor. Lociran u jednom od najmirnijih delova Skopelosa, Sunrise Village Hotel ima ukupno 36 studija i apartmana, koji su stvoreni da pruže savršenu udobnost gostima.

Područje u kome se nalazi hotel je kao stvoreno za posetu manastirima i  arheološkim lokalitetima smeštenim u neposrednoj blizini. Pored toga, gostima je na raspolaganju i opuštanje pored bazena ili u neverovatnom morskom plavetnilu na maloj plaži smeštenoj ispred hotelskog kompleksa.

Smeštaj

Studija

• Studija mogu da prime 2-3 osobe i imaju kompletno opremljenu kuhinju, 2 kreveta, mini bar (frižider), klima uređaj, CRT TV, Wi-Fi internet, telefon, opremljenu terasu, kupatilo sa tuš kabinom i standardnu kozmetiku za ličnu higijenu.

Apartmani

• Dvosobni apartmani su izuzrtno prostrani i mogu da prime 2-4 osobe. Apartmani imaju bračni krevet u odvojenoj spavaćoj sobi, 2 kreveta u dnevnoj sobi, kompletno opremljenu kuhinju, mini bar (frižider), klima uređaj, CRT TV, Wi-Fi intrenet, telefon, privatnu opremljenu terasu, kupatilo sa tuš kabinom i standardnu kozmetiku za ličnu higijenu.

Sadržaji i usluge

Neverovatna kombinacija brojnih pogodnosti i sadržaja koje nudi Sunrise Village Hotel, čini ga savršenim izborom kako za odmor parova, tako i odmor porodica sa malom decom. Lepo uređene, komforne sobe, kao i mirna prirodna sredina su garant opuštanja kome svi težimo, ali i brojnih mogućnosti poput uživanja u pogledu na drugačiju stranu ostrva. Svi gosti koji žele bilo kakve dodatne informacije, mogu ih dobiti na recepciji hotela.

U centralnom prostoru se nalazi bazen sa ležaljkama i suncobranima. Gosti koji imaju sopstveni automobil ili ako iznajme automobil mogu da koriste hotelski parking.

• Besplatni prevoz do hotela Sunrise Village
• Besplatan Wi-Fi internet
• Besplatan parking
• Veliki bazen i ležaljke
• Nedaleko od grada Skopelos
• U blizini arheološkog područja Asklepieion
• Doručak u sali "Olive Hall" u hotelu Aeolos Hotel

Skopelos

Skopelos nije samo jedno od najzelenijih mediteranskih ostrva, već i jedna od najpoželjnijih letnjih destinacija. Sa bogatim istorijskim i kulturnim sadržajima, Skopelos danas turistima može da ponudi kvalitetnu infrastrukturu, ali i brojne usluge, kao i : prodavnice, supermarkete, restorane, turističke agencije, ali i javne službe i zdravstvene centre. Među brojnim lokalnim proizvodima posebno se izdvajaju visoko kvalitetne sorte šljiva, domaći med, masline, maslinovo ulje, vino i različite vrste nacionalnih specijaliteta, a naročito domaći kozji sir, koji je jedan od osnovnih sastojaka nadaleko čuvene pite sa sirom, koja nosi jedinstvenost samog Skopelosa. Sveža riba i kvalitetno domaće kozje meso se vrlo često nalaze na meniju brojnih ostrvskih restorana.

Aktivnosti posetilaca Skopelosa nisu ograničene samo na uživanje u prelepim plažama, kupanje ili šetnju ulicama Starog grada. Istraživanje prirodne sredine koju je ovo ostrvo umnogome očuvalo svakako predstavlja jednu od preporuka. Bez obzira da li u ovo putešestvije idete peške, biciklom, automobilom ili brodićem, doživećete nezaboravno iskustvo. Zelena polja u kombinaciji sa morskim plavetnilom čine da se oseti magija pri samo jednom pogledu, ostavljajući posetioce bez daha, što je jedna od mnogih prednosti ovog ostrva.

Postoji mnogo skrivenih mesta na ostrvu koja će sigurno učiniti da napunite svoj foto album neverovatnim impresijama sa letovanja na Skopelosu.

Imagine Hotels grupa

Aktivnosti porodice Provias u hotelskom sektoru su počele davne 1969. godine kao porodičan posao u okviru Akti smeštaja. Nakon zapaženog uspeha u turističkom sektoru, stekli smo dovoljno iskustva da kupimo Aeolos Hotel 1997. godine, a samo tri godine kasnije i Sunrise Village Hotel. Nova dinamika poslovanja je dovela do stvaranja grupe poznate kao Imagine Hotels.

Stavljajući naglasak na formiranje zajedničke menadžerske politike, zasnovane na koegzistenciji, trudimo se da svojim gostima pružimo uslugu na najvišem mogućem nivou. Sa menadžmentom koji ima visok stepen odgovornosti i nadaleko čuvenim gostoprimstvom po kome je ostrvo Skopelos poznato, naš prioritet je zadovoljstvo gostiju i prepoznavanje naše doslednosti i kvaliteta.
Radimo poštujući potrebe naših gostiju i važnost njihovog odmora. Savršenstvo gostoprimstva je i dalje naš najveći cilj.


Opcije plaćanja depozita za rezervacijuSadržaji objekta

Klima uređaj
Doručak
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Frižider
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare