OD 42€ dnevno


Komentara
0

Tasos Resort je vila sa četiri apartmana u okviru 4 km2 imanja sa borovima, palmama i maslinama. Vila je idealno pozicionirana na mirnoj lokaciji između dva mesta, Hanioti i Polihrono na poluostrvu Kasandra. Ispred vile se nalazi lepa plaža sa belim peskom i pogledom na poluostrvo Sitonija.

Vila Tasos Resort ima vrt, dečije igralište i spoljni… Opširnije

www.grckainfo.com
Hanioti - Kasandra, Halkidiki
Pošalji zahtev za rezervaciju
www.grckainfo.com
Pošalji zahtev za rezervaciju
Hanioti - Kasandra, Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.
noćenja 1

U navedenom periodu nema slobodnih termina. Unesite druge datume ili klinite na dugme Pošalji zahtev za rezervaciju

Opis

Tasos Resort je vila sa četiri apartmana u okviru 4 km2 imanja sa borovima, palmama i maslinama. Vila je idealno pozicionirana na mirnoj lokaciji između dva mesta, Hanioti i Polihrono na poluostrvu Kasandra. Ispred vile se nalazi lepa plaža sa belim peskom i pogledom na poluostrvo Sitonija.

Vila Tasos Resort ima vrt, dečije igralište i spoljni tuš, otvoren prostor oko nje je idealan i siguran za rekreaciju dece i iz tog razloga apartmane uglavnom iznajmljuju porodice. U vrtu gosti  mogu da koriste četiri kamena stola sa suncobranima i uživaju pod palmama na udaljenosti od 15 metara od mora. 

Apartmani imaju jednu do tri sobe i nalaze se u prizemlju. Pored toga svaki apartman ima svoju terasu, a dostupan je i poseban parking prostor od 1.200 kvadratnih metara, Wi-Fi internet i mašina za pranje veša.

Udaljenost od mesta je 1.5 km, put je ravan, prolazi kroz naseljena područja i pogodan je za šetnju ili vožnju biciklom.

Smeštaj

Apartmani su potpuno opremljeni i sadrže klima-uređaj u svakoj sobi, satelitsku televiziju, frižider, kuhinju, toplu vodu i mikrotalasnu rernu. Gosti samostalno kupuju potrošni materijal za čišćenje, sapune, šampone i peškiri nisu dostupni u apartmanima. Dve veš mašine su takođe dostupne u sklopu vile.

Apartman 1 (50 cm ispod nivoa prizemlja)

• Jedna soba, dnevna soba/potpuno opremljena kuhinja, kupatilo, TV, pogled na more i vrt, kapacitet do 5 osoba.

• Apartman je 4 koraka niže od nivoa vrta i sobe su malo niže u visini od standardne visine. U spavaćoj sobi je jedan francuski ležaj i jedan krevet, a u dnevnoj sobi sa kuhinjom postoji jedna sofa koja se otvara i može da postane krevet. Na istom mestu postoji prostor gde se može postaviti pomoćni ležaj. Sve sobe imaju pogled na vrt i more.

Apartman 2

• Tri sobe, dva kupatila, dnevna soba, kompletno opremljena kuhinja, prostrana terasa sa ugrađenim roštiljem, TV, pogled na more, kapacitet do 9 osoba.

• Prva soba ima dva kreveta sa mogućnošću dodavanja trećeg ležaja za dete, druga soba ima dva kreveta i treća soba ima dva kreveta. U dnevnoj sobi se nalaze dve velike sofe, koje se otvaraju i postaju krevet. Apartman ima dva kupatila. Kuhinja, dnevni boravak i terasa ima prednji pogled na vrt i more. Na terasi se nalazi ugradni roštilj.  

Apartman 3

• Jedna soba, dnevna soba/kuhinja, kupatilo, terasa i dodatni prostor sa strane vile, TV, kapacitet do 4 osobe.

• Apartman ima jednu sobu sa dva kreveta, dnevni boravak-kuhinju gde takođe postoje dva kreveta i jedno kupatilo. Ova dva prostora (soba i dnevni boravak-kuhinja) imaju pogled na vilu sa strane, a terasa ima pogled na vrt i more.

Apartman 4

• Dve sobe, kupatilo, hodnik, kompletno opremljena kuhinja, prostrana terasa na strani vile sa pogledom na more i pogledom na vrt, TV, kapacitet do 6 osoba.

• Jedna soba ima tri kreveta, druga soba ima dva kreveta, a po potrebi šesti krevet je dostupan u hodniku. Terasa ovog stana ima dva stola sa velikim suncobranima i pogled na more i vrt.

Cene

  01.05 - 14.05 15.05 - 30.05 31.05 - 14.06 15.06 - 29.06 30.06 - 14.07 15.07 - 15.08 16.08 - 30.08 31.08 - 14.09 15.09 - 30.09
Apartman 1
​2+3 deteta
42 € 48 € 53 € 58 € 74 € 96 € 74 € 58 € 53 €
Apartman 2
​4+5 deteta
100 € 110 € 142 € 168 € 189 € 252 € 189€ 168 € 142 €
Apartman 3
​2+2 deteta
48 € 53 € 63 € 69 € 90 € 110 € 90 € 69 € 63 €
Apartman 4
2+4 deteta
53 € 63 € 74 € 90 € 126 € 158 € 126 € 90 € 74 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta

Za rezervaciju ovog objekta kontaktirajte direktno Grckainfo sajt na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 40% od ukupne cene (nepovratan depozit), ostatak od 60 % se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja

• U slučaju otkaza u ovom objektu depozit je nepovratan

Hanioti - Kasandra

Hanioti je malo slikovito mesto smešteno na Halkidikiju, na prvom prstu Kasandri, na udaljenosti od samo 60 minuta vožnje od Soluna. Pri ulasku u ovo mesto, svaki posetilac će biti opčinjen ovim malim slikovitim rajem, koji zadovoljiva sve potrebe i najzahtevnijih posetilaca, i garantuje relaksirajući boravak na moru.

Korisne informacije o mestu Hanioti pročitajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Mikrotalasna rerna
Rerna
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Ležaljke i suncobrani
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare