OD 40€ dnevno


Komentara
0

Thanasis Apartments se nalazi u mestu Nea Flogita, u centralnom delu Halkidikija. Organizovana plaža dugačka je oko 7 km i nalazi se u blizini objekta.

Smeštaj

Thanasis apartmani se sastoje od 1 ili 2 prostrane sobe, odvojene kuhinje ili kuhinje sa dnevnim boravkom i kupatila. Svaka smeštajna jedinica ima televizor i klima… Opširnije

www.grckainfo.com
63200, Nea Flogita, Kassandra
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
63200, Nea Flogita, Kassandra


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Thanasis Apartments se nalazi u mestu Nea Flogita, u centralnom delu Halkidikija. Organizovana plaža dugačka je oko 7 km i nalazi se u blizini objekta.

Smeštaj

Thanasis apartmani se sastoje od 1 ili 2 prostrane sobe, odvojene kuhinje ili kuhinje sa dnevnim boravkom i kupatila. Svaka smeštajna jedinica ima televizor i klima uređaj. Sve sobe, u prizemlju ili na druga dva sprata, imaju terasu.

Apartman SPD 7 - 4 osobe
• Apartman SPD7 (30m²), zgrada 30m od mora, drugi sprat, odvojena spavaća soba, kuhinja i kupatilo. Kuhinja je potpuno opremljena, šporet, veliki frižider sa zamrzivačem i kauč na razvlačenje za dve osobe. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet. Apartman ima terasu sa bočnim pogledom na more, TV, tendu, klima uređaj i wifi internet.
Apartman SPD 1 - 5 osoba
• Apartman SPD1 (40m²), 5 osoba, prizemlje, odvojena spavaća soba, kuhinja i kupatilo. Kuhinja je potpuno opremljena, šporet, veliki frižider sa zamrzivačem i dva kauča na razvlačenje. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet. Apartman ima terasu sa pogledom na more, TV, tendu, klima uređaj i wifi internet.
Apartman SPD 2 - 6 osoba
• Apartman SPD2 (50m²), 6 osoba, prizemlje, dve odvojene spavaće sobe, kuhinja i kupatilo. Kuhinja je potpuno opremljena, šporet, veliki frižider sa zamrzivačem i kauč na razvlačenje. U prvoj spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet i pojedinačan krevet, a u drugoj spavaćoj sobi se nalazi jedan bračni krevet. Apartman ima terasu sa pogledom na more, TV, tendu, klima uređaj i wifi internet.

Sadržaji i usluge

• Klima uređaj
• TV, WiFi internet
• Kuhinja, frižider, šporet sa rernom
• Kupatilo, Tuš kabina
• Pogled na more
• Terasa
• Kućni ljubimci su dobrodošli
• Parking

Cene

  01.05 - 30.06 01.07 - 30.08 31.08 - 30.09
Apartman SPD7
4 osobe
40 € 50 € 40 €
Apartman SPD1
5 osoba
50 € 65 € 50 €
Apartman SPD2
6 osoba
60 € 70 € 60 €

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika
• Apartman SPD1 za 5 osoba je zauzet za celu sezonu

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Nea Flogita

Nea Flogita se nalazi u centralnom delu Halkidikija na samo pola sata od aerodroma u Solunu. Ova oblast je fokusirana na turistički razvoj. Na najvišim pozicijama kao turistička destinacija u ovoj oblasti, Nea Flogita može da zadovolji zahteve svih turista.

Potpuno čista plaža koja je uređena i ima ležaljke i suncobrane, dužine je oko 1,5km i širine 80 metara i zadovoljava svakog gosta.

Sa jedne strane su najpoznatiji celodnevni barovi na plaži na Halkidikiju koji privlače mnogo mladih ljudi, i sa druge strane porodične taverne, veliki parkovi sa fontanama i velike pešačke ulice pogodne za popodnevnu i večernju setnju. Verujemo da će vam sve gore navedeno odgovarati za vaš nezaboravan odmor.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Spoljna trpezarija
Rerna
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Šporet
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare