OD 26€ dnevno


Komentara
0

To Spitaki se nalazi u centru mesta Galaxidi. Spitaki je stara kamena zgrada, renovirana u studio od 70m2 koji pruža svojim gostima neverovatne trenutke tokom cele godine. Studio u svom sklopu ima spavaću sobu u potkrovlju, prostor za sedenje sa kaminom i TV, odvojenu trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo. Spitaki može da primi 2-4 osobe na… Opširnije

Galaxidi - Fokida - Central Greece
Pošalji upit za dostupnost
Pošalji upit za dostupnost
Galaxidi - Fokida - Central Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

To Spitaki se nalazi u centru mesta Galaxidi. Spitaki je stara kamena zgrada, renovirana u studio od 70m2 koji pruža svojim gostima neverovatne trenutke tokom cele godine. Studio u svom sklopu ima spavaću sobu u potkrovlju, prostor za sedenje sa kaminom i TV, odvojenu trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo. Spitaki može da primi 2-4 osobe na jedan ili više dana, nedelja ili meseci. 

Originalna tradicionalna kuća Galaxidi iz 1850. godine je potpuno renovirana, a u prelepom dvorištu koja se nalazi iza zgrade, svakog jutra se služi doručak.

Vrt - smeštaj

• U vrtu se nalazi prizemni apartman površine 120m2. Apartman u svom sklopu ima dnevnu sobu sa kaminom, TV, trpezariju sa velikim prozorima sa pogledom na vrt, dve spavaće sobe sa zajedničkim kupatilom i potpuno opremljenu kuhinju. Apartman je opremljen originalnim starim nameštajem uz posebnu pažnju na detalje. Apartman može da primi 4-6 osoba.
• Studio od 25m2 sa jedinstvenim prostorom za dve osobe u svom sklopu ima kamin, kuhinju, kupatilo, TV.
• Na prvom spratu se nalazi apartman površine 50m2. Tri spavaće sobe su stilizovane u neverovatan prostor sa jednom spavaćom sobom za 2-3 osobe, dnevni boravak sa kaminom, TV, kuhinja, kupatilo i natkrivena terasa sa pogledom na vrt.

Doručak je uključen u cenu i za doručak se služe razni domaći proizvodi: džem, kolači i pite koje priprema vlasnica kompleksa gospođa Stella.


Galaxidi

U Korintskom zalivu se nalazi drevno mesto Galaxidi. Galaxidi je udaljen 30km od mesta Delphi, 45km od mesta Arahova, 210km od Atine i 75 nautičkih milja od luke Pirej. Galaxidi je prva grčka luka sa poznatim brodogradilištem i pomorskom slavom van Grčke. Mnogi vlasnici brodova iz cele Grčke dolazili su u brodogradilište, ne samo da grade brodove, već i da angažuju kapetane i posadu koja je poznata po svojim morskih sposobnostima.

U ovom prijatnoj luci tradicija je i dalje prisutna duž keja, gde samouki majstori i dalje grade čvrste drvene brodiće. Mesto ima elegantne neoklasične zgrade, kao što su zgrada carine, škole za devojke, opština i Koukonas škola i brojne lepe trgove kao što su Iroon i Hirolaka gde se nalazi muzej grčkih tradicionalnih predmeta.


Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Klima uređaj
Vrt
Doručak
TV
Tuš/kada
Kupatilo
Frižider
Kuhinja

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare