OD 25€ dnevno


Komentara
4

Tonia Apartments se nalazi u mestu Fourka na Halkidikiju, sa jedinstvenim pejzažem i intenzivnom kombinacijom planina i mora, na udaljenosti od oko 100 m od mora i 100 km od Soluna.

Smeštajne jedinice su smeštene u prelepom kompleksu površine 9 hektara, sa ukrasnim kamenim baštama i raznim vrstama cveća i drveća.

Opširnije
www.grckainfo.com
Fourkas Beach Chalkidiki 63077
Pošalji zahtev za rezervaciju
www.grckainfo.com
Pošalji zahtev za rezervaciju
Fourkas Beach Chalkidiki 63077


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.
noćenja 1

U navedenom periodu nema slobodnih termina. Unesite druge datume ili klinite na dugme Pošalji zahtev za rezervaciju

Opis

Ovaj smeštaj se zbog svojih karakteristika najčešće popunjava veoma rano. Ukoliko vas interesuje preporuka je da ga rezervišete što pre.

Tonia Apartments se nalazi u mestu Fourka na Halkidikiju, sa jedinstvenim pejzažem i intenzivnom kombinacijom planina i mora, na udaljenosti od oko 100 m od mora i 100 km od Soluna.

Smeštajne jedinice su smeštene u prelepom kompleksu površine 9 hektara, sa ukrasnim kamenim baštama i raznim vrstama cveća i drveća.

Ispred samih apartmana, nalazi se park površine 1 ha, idealan za malu decu, dok pogled na more ispred i borova šuma iza obećavaju prijatan odmor.

Smeštaj

Postoje tri različite vrste smeštajnih jedinica:

Apartmani (33m2) imaju dve sobe, jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem i drugu sobu koja je dnevni boravak i kuhinja zajedno i kupatilo. U dnevnoj sobi se nalazi kauč na razvlačenje za dve osobe. Apartmani mogu da prime 4 osobe.

Kuća (80m2) ima dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem i druga sa dva kreveta. Takođe kuća ima veliku prostoriju koja je dnevni boravak i kuhinja zajedno, veliko kupatilo i terasu. Dnevni boravak ima jedan veliki kauč koji se razvlači u ležaj za dve osobe. Kuća može da primi do 6 osoba.

Studija (27m2 - jedna prostorija) imaju francuski ležaj i kauč na razvlačenje, malu kuhinju i kupatilo. Studija mogu da prime 2 odrasle osobe i 2 deteta do 7 godina.

Sve smeštajne jedinice imaju kapacitet za pomoćni ležaj, a dostupan je i krevetac za bebe.

Sadržaji smeštajnih jedinica

• Klima uređaj
• Frižider
• LCD TV
• Kuhinju koja je u potpunosti opremljen svim potrebnim priborom
• Opremljene terasa
• Wi-Fi internet

Cene

  01.05 - 31.05
01.10 - 31.10
01.06 - 30.06
01.09 - 30.09
01.07 - 20.08 21.08 - 31.08
Studio
(2 + 2 deteta do 7 god.)
30 € 35 € 50 € 45 €
Apartman
(4 osobe)
35 € 40 € 67 € 57 €
Kuća
(5 - 6 osoba)
45 € 60 € 95 € 80 €

 

 

 

 

 

 

 


• Pomoćni ležaj u apartmanu - 10 €/dnevno
• Cena je izražena u € po smeštajnoj jedinici/dnevno
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog objekta kontaktirajte direktno Grckainfo sajt na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Napomena: Turistička taksa (0,5 € po danu / po sobi) nije uključena u redovne cene i plaća se na licu mesta.

Furka - Kasandra

Fourka postaje sve popularnije letovailšte, a u poslednje vreme se dosta gradi novih objekata. Plaža u Fourki je jedna od najdužih na poluostrvu Kasandra. Nalazi se na 3 km od samog sela Fourka i smeštena je između dva šumovita brda.

Više informacija o mestu pročitajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Parking
Kupatilo
Frižider
Terasa
Wi-Fi Internet

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

479 Miloš   29/01/2017
Deluje zaista sjajno, samo imam dilemu oko udaljenosti plaže. čini mi se da ima znatno više od tih 100 m koje su u opisu?
662 Goran   28/04/2017
I u stvarnosti je super (bar bilo 2016) kada sam bio u Furki. Lepo dvoriste sa puno prirodne hladovine a do plaze pescane max 150 metara. Lepo, izolovano mesto, preporuka za porodicni odmor. Do centra mesta gde su glavna desavanja ima 500 metara a ambulamta je na 200 metara kod Hotela Royal i ima prevodioca.
1759 Anja   06/09/2018
Ukoliko Vam kažu da studio ima "pogled na planinu", budite vrlo oprezni. To znači da je apartman na samoj ulici i izuzetno je bučan. Buku čujete sve vreme, i tokom noći, sa svim vratima zatvorenim! Kada sednete na terasu, nema uživanja u miru i tišini. Možda nekome to ne smeta ali mislim da je neophodno biti prethodno obavešten pa onda odlučiti da li ćete to platiti ili ne. Da sam znala, ja ne bih platila za takav smeštaj.
1761 Jelena   07/09/2018
Volela bih samo da upozorim ostale koji bi ovde na odmor da kuca koja se izdaje ima dve sobe,ali je jedna u podrumu (niko to nije napomenuo) koja ima prozor na vrhu , bas pravi podrumski,i kreveti su uzas i u kuci i u apartmanu iznad. Na nase nezadovoljstvo sobom u podrumu nisu nikako odgovorili, bilo je uzimas ili ne a depozit od 30% plaćen.