OD 35€ dnevno


Komentara
0

Toula’s village apartments se nalazi u mestu Sikia, na lepom poluostrvu Sitonija, na udaljenosti od 4 km od plaže. Smešten u mirnom delu mesta Sikia, objekat je odličan izbor za porodični odmor. Ugodni i prostrani apartmani nalaze se pored samog mesnog centra, gde su smešteni supermarketi, pekare, restorani, kafići,… Opširnije

www.grckainfo.com
Sykia, 63072 Sithonia, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Sykia, 63072 Sithonia, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Toula’s village apartments se nalazi u mestu Sikia, na lepom poluostrvu Sitonija, na udaljenosti od 4 km od plaže. Smešten u mirnom delu mesta Sikia, objekat je odličan izbor za porodični odmor. Ugodni i prostrani apartmani nalaze se pored samog mesnog centra, gde su smešteni supermarketi, pekare, restorani, kafići, apoteke, prodavnice itd. Svake subote je otvorena i ulična pijaca sa velikim izborom svežeg voća, povrća, ribe. Najbliža plaža udaljena je 4 km, pa se preporučuje dolazak sopstvenim vozilom.

Smeštaj

Apartmani se sastoje od spavaće sobe, dobro opremljene kuhinje i kupatila sa tuš kabinom. Obe smeštajne jedinice imaju klima uređaj, TV i pristup internetu, i mogu da prime do 4 osobe. Kuhinje su opremljene malom rernom sa ringlama, velikim frižiderom sa zamrzivačem i svim potrebnim kuhinjskim priborom. Apartmani imaju zajedničku terasu sa stolovima i stolicama.

Apartman 1 je četvorokrevetni apartman, sa bračnim krevetom u spavaćoj sobi, i jednim pojedinačnim krevetom i krevetom na razvlačenje u kuhinji.
Apartman 2 je četvorokrevetni apartman, sa jednim bračnim krevetom i jednim pojedinačnim krevetom u spavaćoj sobi i jednim singl krevetom u kuhinji.

Nema privatnog parkinga, ali postoji javni parking tik uz objekat.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• WiFi internet, TV
• Čajna kuhinja, posuđe, frižider, ringle, rerna
• Kupatilo, fen za kosu
• Terasa
• Javni parking

Cene

  01.05 - 31.05 01.06 - 14.06 15.06 - 30.06 01.07 - 31.08 01.09 - 13.09 14.09 - 30.09
Apartman br.1
4 osobe
35 € 40 € 50 € 65 € 55 € 40 €
Apartman br.2
4 osobe
35 € 40 € 50 €

65 €

55 € 40 €

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Sikia - Sitonija

Mesto Sikias ili Sikia se nalazi oko 160km od Soluna i podeljeno je na mesto unutar kopna i plažu Paralia Sikia. Mesto na brdu je prilično veliko, sa populacijom od oko 3.000 stanovnika, i skrivenim, ali strmim brdima i borovom šumom. Oblast Sikie je nekada bila u posedu manastira planine Atos i velika imanja su nekada finansijski podržavala manastire.

Sikia je staro mesto, u velikoj meri očuvano kao što je bilo u XIX veku. U centru sela je crkva Svete Anastasije koja je spaljivana nekoliko puta pre rekonstrukcije 1860. Pored crkve je stara škola koja datira iz 1870. i jedna je od najstarijih školskih zgrada na Halkidikiju.

Informacije o plaži Sikia pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Fen za kosu
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Rerna
Parking
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare