OD 37€ dnevno


Komentara
0

Town Suites se nalazi na ostrvu Mikonos, u centru grada Hora u oblasti Fournakia. Kompleks je amfiteatralno izgrađen u tihoj i mirnoj oblasti, u atraktivnom ambijentu prelepog vrta.

Town Suites je udaljen 4 km od aerodroma, 1 km od starog grada i luke i 3km od nove luke.

Pogodnosti kompleksa

•… OpširnijePročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Town Suites se nalazi na ostrvu Mikonos, u centru grada Hora u oblasti Fournakia. Kompleks je amfiteatralno izgrađen u tihoj i mirnoj oblasti, u atraktivnom ambijentu prelepog vrta.

Town Suites je udaljen 4 km od aerodroma, 1 km od starog grada i luke i 3km od nove luke.

Pogodnosti kompleksa

• Sigurnosna ulazna vrata, sopstveni privatni ključ, lepo uređen vrt koji okružuje celokupan kompleks, idealan za savršeno opuštanje i druženje, natkrivene terase i letnjikovci ukrašeni belim nameštajem i zavesama.

Usluge

• Dnevno čišćenje smeštajnih jedinica, promena posteljine svaka dva dana. Besplatan transfer od i do luke i aerodroma za boravak duži od 7 noćenja

Opremljenost

• Smeštajne jedinice su ukrašene belom i pastelnim bojama (grčki dizajn i stil), mermerni podovi, prostrana i potpuno opremljena kuhinja, mermerne pločice, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, "Mediastrom" dušeci, kvalitetni jastuci, mermerno kupatilo sa tušem, klima uređaj, privatni sef, LCD televizor (grčki kanali), stereo HI-FI muzički sistem. Svaki apartman ima originalan izgled sa posebnim odlikama. WI-FI internet je dostupan u celom kompleksu.

Smeštaj

• Dvosobni apartmani imaju sve gore navedene karakteristike, plus odvojenu veliku spavaću sobu sa francuskim krevetom ili dve odvojena kreveta, balkon/vrtna veranda ili terasa.

• Pigeon House - studio/apartman u prizemlju za dve osobe, u neposrednoj blizini glavnog ulaza u kompleks sa prednjom natrkrivenom terasom.

• Large garden suite - Veliki studio/apartman sa sopstvenom privatnom i zatvorenom terasom, samo za dve osobe.

• Lower suite - studio u prizemlju sa sopstvenim vrtom i vrtnom verandom, samo za dve osobe.

• Upper suite - studio na spratu sa malom natkrivenom terasom i pogledom na baštu, samo za dve osobe.

• Lower one bedroom suite - Apartman sa dnevnim boravkom (dva kauč kreveta), velika odvojena spavaća soba, odvojena kuhinja, sa prednje strane veranda, a sa zadnje strane deo vrta, maksimalno do 3 osobe.

• Upper one bedroom suite - Apartman sa dnevnim boravakom (dva kauč kreveta), velika odvojena spavaća soba, odvojena kuhinja, natkrivena terasa, maksimalno za 3 osobe.

Napomena

• Gay menadžment, uglavnom gay klijentela, potpuna privatnost, opuštena atmosfera i kvalitetna usluga.

Grad Chora

Chora je glavni grad ostrva Mikonos i nalazi se na zapadnoj strani ostrva. Chora impresionira i ne ostavlja ravnodušnim ni jednog posetioca od prvog momenta, zahvaljujući svom položaju, klimi i arhitekturi. U glavnom gradu arhitektura je prepoznatljiva - kuće su s ravnim krovovima, plava vrata i prozori, uske popločane ulice, cvetni balkoni daju slikovit i čaroban doživljaj. Ovakva lepota je osigurala postavku za mnoge filmove koji su se snimali na Mikonosu.

Ostrvo Mikonos

Mikonos je prelepo ostrvo sa divnim brdovitim predelom, čistim morem, dugim zlatno peščanim plažama, lepim crkvama, kapelicama, vetrenjačama i živopisnim selima. Mikonos je najpoznatije grčko ostrvo, svet glamura i zabave, zlatnog peska i noćnih klubova, slavnih i bogatih, dekadentnih i ekstravagantnih, svet kontrasta i boja.

Pored velikog turističkog razvoja, ostrvo je održalo svoj kikladski izgled i tradicionalnI duh. Kuće su kockaste, obojene u belo sa plavim prozorima i rasporedjene u bezbrojnom lavirintu sokaka sa uvek sveže obojenom belom kaldrmom. Malo dalje, na jednom malom brdu - vetrenjače, vekovima na istom mestu, u spoju sa crvenim kupolama i belim zvonima mnogobrojnih crkvi, stvaraju sliku besprekorne lepote. U luci, flota malih šarenih barki i ribarskih brodića, upotpunjuje jedinstvenu sliku živih boja.


Sadržaji objekta

Transfer od/do aerodroma
Wi-Fi Internet
Klima uređaj
Vrt
Sef
CD plejer
LCD TV
Svakodnevno čišćenje
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare