OD 32€ dnevno


Komentara
0

Vigla Village kompleks se nalazi u mestu Spartia, na samo nekoliko koraka od magičnog Jonskog mora na predivnom ostrvu Kefalonija.

Kompleks je izgrađen na brdu i potpuno opravdava svoje ime koje znači "opservatorija". Panoramski pogled na duboko plavo more i na 10 milja daleko ostrvo Zakintos, sigurno će impresionirati… Opširnije

+30 26710 69251
+30 6946951519
Spartia 28100 Kefalonia, Greece
Pošalji upit za dostupnost
+30 26710 69251
Pošalji upit za dostupnost +30 6946951519
Spartia 28100 Kefalonia, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Vigla Village kompleks se nalazi u mestu Spartia, na samo nekoliko koraka od magičnog Jonskog mora na predivnom ostrvu Kefalonija.

Kompleks je izgrađen na brdu i potpuno opravdava svoje ime koje znači "opservatorija". Panoramski pogled na duboko plavo more i na 10 milja daleko ostrvo Zakintos, sigurno će impresionirati svakog gosta.

Klimatsias, centralna plaža mesta Spartia je udaljena samo 50 metara, a slikoviti put uklesan duž litice, dovodi do predivne egzotične plaže.

Preko puta kompleksa i glavnog puta se nalaze barovi i restorani, a centar mesta Spartia je udaljen 1,5 km od kompleksa.

Smeštaj

Vigla Village u svom sklopu ima apartmane sa jednom, dve ili tri spavaće sobe sa pogledom na more. Svi apartmani su potpuno opremljeni i imaju klima uređaj, TV, kuhinju i zasebnu terasu.

Takođe kompleks ima bazen, teniski teren i roštilj koji se nalazi u vrtu sa maslinama, borovima, prelepim cvećem a tu je i drveće eukaliptusa.

Aggelos i Ana Liotsatou, vlasnici kompleksa, su na raspolaganju svim gostima i učiniće sve kako bi gosti imali prijatan odmor na ostrvu Kefalonija.

Sadržaji i usluge

• Klima uređaj
• Wi-Fi bežični pristup internetu
• Roštilj
• Bazen
• Teniski teren
• Sef na recepciji (besplatno)

Spartia - Kefalonija

Spartia je tradicionalno slikovito mesto, karakteristično za Kefaloniju, udaljeno oko 10km prestonice osrtva Argostolija. Mesto ima nekoliko taverni, restorana, barova, kafića, gde gosti mogu da uživaju u raznim ukusima tradicionalne kefalonijske kuhinje, kao što su specijaliteti od sveže ribe, musaka i poznata pita od mesa. Takođe, u okolini se nalaze i mini-marketi i prodavnice suvenira.

Plaže su ovde čudesne, a pored kupanja idealne su i kao mesto za pecanje, pa će ljubitelji ribolova ovde pronaći sigurno svoj deo raja. Izdvajamo plaže Thermadi (mala, egzotiča plažica) i Klimatsias (čuvena velika plaža u Spartiji). Obe su peščane, lepo uređene i odlikuje ih kristalna boja mora. Sunčani zaliv Spartia, okrenut je ka jugu i zaklonjen od dominantnih severozapadnih vetrova. Spartia se odlikuje tradicionalnom gradnjom.

Kućice su uglavnom belih fasada sa crvenim krovovima i iz daljine izgledaju kao slika na velikom platnu. U letovalištu postoji velika crkva koja ima visok zvonik sa lepom kupolom. Crkva stoji kao ukras, pod masivnom planinom.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod - Western Union

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Spoljna trpezarija
Rerna
Recepcija
Restoran
Sef
Pogled na more
Šporet
Bazen
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare