OD 30€ dnevno


Iskustva
0

Vila Vergina - Pefkohori se nalazi u neposrednoj blizini centra Pefkohorija i na oko 200 metara udaljenosti od širokog, najlepšeg dela plaže u Pefkohoriju.

U neposrednoj blizini vile, na udaljenosti od oko 50 metara se nalaze dva najveća supermarekta u Pefkohorijua Masutis… Opširnije

www.elahalkidiki.com
+30 6971614470
+30 6970933354
Pefkohori, 63085 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.elahalkidiki.com +30 6971614470
Pošalji upit za dostupnost +30 6970933354
Pefkohori, 63085 Halkidiki, Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Vila Vergina - Pefkohori se nalazi u neposrednoj blizini centra Pefkohorija i na oko 200 metara udaljenosti od širokog, najlepšeg dela plaže u Pefkohoriju.

U neposrednoj blizini vile, na udaljenosti od oko 50 metara se nalaze dva najveća supermarekta u Pefkohorijua Masutis i Discount market, kao i mesara piljara, ribara, bankomat itd.

Smeštaj

Vila Vergina se sastoji od 8 prostranih studija, smeštenih u prizemlju i na spratu. Svaki studio raspolaže sa dva bračna kreveta, ima potpuno opremljenu kuhinju, toalet, klimu, TV, WI FI, veliko dvorište, gde postoji roštilj, letnjikovac, klupe, ljuljaške za decu, kao i privatan parking.

Veći broj studija ima prelep pogled na more i grad sa balkona. Vila je veoma pogodna za porodice sa decom, zbog prostranog I ograđenog dvorišta.

Ovaj smeštaj možete rezervisati direktno preko Dejana i Olivere koji već godinama poseduju turističku agenciju "Ela Halkidiki" u Polihronu. Depozit za rezervaciju za ovaj smeštaj možete uplatiti i u dinarima (na uslužni račun u banci Intesa). Na taj način ne plaćate visoku proviziju banke i niste uslovljeni otvaranjem deviznog računa ukoliko ga već nemate.

Usluge i sadržaji

• Potpuno opremljena kuhinja
• Kupatilo
• Klima uređaj
• TV
• WI FI Internet
• Veliko dvorište
• Roštilj
• Letnjikovac
• Ljuljaške za decu
• Privatan parking

Pefkohori (Kasandra - Halkidiki)

Jedno od onih letovališta koja važe za praktično idealna za sve one turiste koji dolaze u Grčku iz Srbije, jer je od Soluna udaljeno tek oko 100 kilometara.

Razlog zbog koga se Pefkohori smatra idealnim je upravo njegova blizina, a kada se uzme u obzir da je mesto okruženo borovim šumama, te da su u njegovoj okolini neke od najlepših plaža poluostrva Kasandre, odnosno celog Halkidikija, sasvim je jasno zbog čega se sve veći broj turista iz naše zemlje odlučuje da letuje upravo u Pefkohoriju.

Više informacija o mestu Pefkohori pročitajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Fen za kosu
Kuhinjsko posuđe
Spoljna trpezarija
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva