OD 80€ dnevno


Komentara
0

Kompleks Villa Elia je osnovan 1979. godine, sastoji se od tri krila: Villa Elia, Alselia i Castelia, a smešten je na manje od 500 m od plaže, u mestu Agios Ioannis na ostrvu Lefkada.

Kompleks obuhvata nezavisne, moderne i savršeno opremljene studije kao i jednosobne apartmane sa potpuno opremljenom kuhinjom, kupatilom, telefonom, TV-om… Opširnije

www.grckainfo.com
Agios Ioannis, 31100, Lefkada, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Agios Ioannis, 31100, Lefkada, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Kompleks Villa Elia je osnovan 1979. godine, sastoji se od tri krila: Villa Elia, Alselia i Castelia, a smešten je na manje od 500 m od plaže, u mestu Agios Ioannis na ostrvu Lefkada.

Kompleks obuhvata nezavisne, moderne i savršeno opremljene studije kao i jednosobne apartmane sa potpuno opremljenom kuhinjom, kupatilom, telefonom, TV-om i klima uređajem.

Kompleks nudi lepo uređen, brižljivo održavan, zeleni otvoreni prostor površine 12.000 m² sa bazenom (za odrasle i za decu sa hidro - masažom), snack bar, gde doručak može biti poslužen, dečije igralište, terene za košarku, odbojku i tenis, sto za stoni tenis,  natkriveni privatni parking za svaki apartman. 

Villa Alselia

Villa Alselia je luksuzno krilo ovog kompleksa, a nalazi se u podnožju brda ispod poznatog manastira Faneromeni, i na samo 100 m udaljenosti od bazena. Zeleni otvoreni prostor, vodopad i malo jezero, bunar i drveni baštenski paviljoni doprinose stvaranju intimne i opuštajuće atmosfere.

Villa Alselia nudi studije i jednosobne apartmane sa prostranim terasama, kao i privatan natkriveni parking  za svaki apartman.

Sadržaji i usluge

• Bazen 
• Hidromasaža 
• Dečiji bazen 
• Privatna natkrivena parking mesta 
• Snack Bar / Kafe 
• Tereni za košarku / odbojku / tenis 
• Igralište 
• Stoni tenis 
• Posebna mesta u dvorištu sa drvenim pergolama i baštenskim paviljonima 
• Automobil za prevoz gostiju i njihovog prtljaga
• Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Cene

  05.05 - 14.06 15.06 - 14.07 15.07 - 31.08 01,09 - 14.09 15.09 - 30.09
Studio
(2 osobe)
80 € 105 € 150 € 105 € 80 €
Studio
(2+1 osoba)
96 € 126 € 180 € 126 € 96 €
Jednosoban apartman
(2-4 osobe)
140 € 180 € 240 € 180 € 140 €

 

 

 

 

 

 


 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika
• Doručak se dodatno plaća 7 EUR po osobi

Za rezervaciju ovog objekta kontaktirajte direktno Grckainfo sajt na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Agios Ioannis - Lefkada

Agios Ioannis je regija najpoznatija po istoimenoj plaži Agios Ioannis, poznatoj po svetskom takmičenju u kite-surfingu koje se održava u septembru. Nalazi se na samo nekoliko kilometara od glavnog grada Lefkasa, ka Agios Nikitasu, tako da joj je pozicija savršena, kako za posetu plažama zapadne obale, tako i za izlazak do glavnog grada ostrva.

Agios Ioannis je letovalište najbliže glavnom gradu Lefkade – Lefkasu i od njega je udaljena samo 3 km. Agios Ioannis je uska plaža dugačka skoro 3 km i prva je plaža na koju se nailazi kada se krene na zapadnu obalu Lefkade. U pitanju je peščana plaža, sa zlatnim peskom. Agios Ioannis je okrenut ka otvorenom moru pa su jaki vetrovi često prisutni.

Posle plaže Vasiliki, plaža Agios Ioannis je druga po popularnosti među surferima. U toku prepodneva more je mirno, ali u poslepodnevnim časovima počinju da duvaju severni vetrovi pa su uslovi za jedrenje u tom periodu idealni. Svake godine se na ovoj plaži održava takmičenje u jedrenju. Plaža je dobro organizovana, sa ležaljkama i suncobranima. Iza plaže se nalazi nekoliko taverni. Ova oblast je poznata i po vetrenjačama koje se nalaze nedaleko od plaže Agio Ioannis.

Crkva Agios Ioannis Antzusis je najstarija crkva na ostrvu. Poznata je po predanju da se apostol Pavle, na svom putu ka Rimu, ovde zaustavio kako bi širio hrišćanstvo. Crkva je sagrađena u 16. veku.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Doručak
Vrt
Kuhinja
Parking
Dečije igralište
Bazen
TV

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod -

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare