OD 67€ dnevno


Komentara
0

Villa Cultura Apartments je smešten na 400 metara do peščane plaže sa kristalno čistom vodom, u mestu Elani, 4 km od mesta Siviri, na poluostrvu Kasandra. Kompleks je idealan za odmor porodica, koje žele privatnost i prirodno okruženje, i nudi bazen, bar i roštilj.

Smeštaj

Villa Cultura Apartment ima tri apartmana,… Opširnije

www.grckainfo.com
63077 Elani, Kassandra, Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
63077 Elani, Kassandra, Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Villa Cultura Apartments je smešten na 400 metara do peščane plaže sa kristalno čistom vodom, u mestu Elani, 4 km od mesta Siviri, na poluostrvu Kasandra. Kompleks je idealan za odmor porodica, koje žele privatnost i prirodno okruženje, i nudi bazen, bar i roštilj.

Smeštaj

Villa Cultura Apartment ima tri apartmana, od kojih su dva namenjena gostima, a u trećem živi vlasnica kako bi bila na raspolaganju za sve što je potrebno.

Veliki apartman se sastoji od sobe sa bračnim krevetom, druge sobe sa dva kreveta, dnevnog boravka s potpuno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, i sadrži LCD TV, kamin i besplatan bežični internet. Može da primi 5-6 osoba.

Mali apartman se sastoji od sobe sa 2 kreveta i dnevnog boravka s potpuno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, i sadrži LCD TV i besplatan bežični internet. Može da primi 4 osobe.

Oba apartmana se nalaze u prizemlju i imaju terase koje se nalaze odmah pored bazena. Za goste smeštaja obezbeđen je privatan parking.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj 
• LCD TV, WiFi internet 
• Bazen, ležaljke i suncobrani, bar pored bazena
• Kuhinja, posuđe, frižider, šporet, rerna, aparat za kafu 
• Kupatilo, fen za kosu
• Vrt, terasa, roštilj, spoljni prostor za ručavanje
• Privatni parking

Cene

  01.05 - 31.05 01.06 - 30.06 01.07 - 31.07 01.08 - 31.08 01.09 - 30.09
Veliki apartman
6 osoba
100 € 111 €  133 € 133 € 111 €
Mali apartman
4 osobe
67 € 78 € 100 € 100 € 78 €

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu. 

Elani - Siviri

Peščana plaža Elani sa kristalno čistim morem nalazi se u istoimenom zalivu, koji je okružen borovima. U blizini plaže nalaze se taverne i kafići. Na 300 metara od hotela Elani Bay Resort nalaze se tereni za košarku i tenis, a tu je i mini market. Međunarodni aerodrom u Solunu nalazi se na udaljenosti od oko 80 km od mesta.

Bogata vegetacija i šume nude širok izbor staza za šetnju, i vode do lepih plaža, kao što su Ai-Nikolas, Siviri, Stefani ili Kipsa.

Siviri je popularno turističko mesto smešteno između Kasandre i Furke, a niz prelepih plaža je ono što godinama privlači posetioce iz svih krajeva sveta u ovu oblast.

Prelepa peščana plaža i pravo izobilje guste, zelene četinarske šume u okruženju čine ovo mesto idealnim za miran, porodični odmor. Siviri ima mnoštvo pravih grčkih taverni sa morskim specijalitetima, restorane, kafiće, barove, prodavnice i supermarkete.

U Siviriju se svake godine održava „Festival Kasandra", na kojem se izvode drevne i moderne igre. Ono po čemu je Siviri takođe poznat je i teatar na otvorenom.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Roštilj
Aparat za kafu
Vrt
Fen za kosu
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Spoljna trpezarija
Rerna
Parking
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare