OD 35€ dnevno


Iskustva
1

U lepom i slikovitom mestu Sarti nalazi se kompleks Villa Doxa. Villa Doxa predstavlja tradicionalan smeštaj napravljen sa velikom revnošću i prizvukom Male Azije.

Morska linija leži pred vašim očima kao plavi veo,… Opširnije

www.sartivilladoxa.com
+30 6979.332.046
Sarti 63072 Halkidiki Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.sartivilladoxa.com
Pošalji upit za dostupnost +30 6979.332.046
Sarti 63072 Halkidiki Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

U lepom i slikovitom mestu Sarti nalazi se kompleks Villa Doxa. Villa Doxa predstavlja tradicionalan smeštaj napravljen sa velikom revnošću i prizvukom Male Azije.

Morska linija leži pred vašim očima kao plavi veo, dok vas mirisi cveća iz bašte prate tokom svežeg i opuštajućeg popodneva.

Unutrašnji prostori ove vile odlikuju se čistoćom, dok njihova svetlost nosi imena koja dolaze iz Male Azije i ostrva oko starog zavičaja, transformišući atmosferu starih vremena i epoha. Gostoprimstvo i usluga učiniće vaš boravak prijatnim i opuštajućim, stvarajući porodično raspoloženje od prvog trenutka.

Spoljašnje površine kompleksa su okružene velikim prostranim dvorištem i viševekovnim platanima. More je udaljeno 200 metara od kompleksa, a u neposrednoj blizini postoji nekoliko zabavnih oblasti, kao košarkaški i fudbalski teren.

Smeštaj

Villa Doxa ima šest soba i šesnaest ležajeva. Sobe su opremljene uz puno uvažavanja stila gostiju. Uživaćete u odmoru u prelepim sobama kompleksa.

Kompleks Vila Doxa u sobama vam pruža besplatno kafu, vodu i čaj. Neverovatan pogled daje svoj pečat jedinstvenoj atmosferi u kompleksu.

U sobama koje su okrenute prema moru, uživaćete u morskom vazduhu, dok će vas u sobama sa zadnje strane kompleksa oduševiti planinski vazduh i pogled na živopisnu kapelu Ai Giorgis i manastir Metochi.

Villa Doxa smeštajne jedinice sadrže:

• Privatni parking
• Dečije igralište
• Vrt sa garniturom za sedenje
• Klima uređaj
• Centralno grejanje
• Frižider
• Potuno opremljena kuhinja (aparat za kafu i bojler za toplu vodu)
• TV
• Kupatilo sa fenom za kosu
• Prelep pogled
• Room servis
• Doručak (na zahtev)
• Besplatan WI-FI internet

Lokacija - Sarti

Sarti je jedno od najpopularnijih mesta na istočnoj obali Sitonije, oko 140km od Soluna. Ime je dobilo po drevnom gradu Sarti, verovatno smeštenom u istoj oblasti, ali taj grad je davno nestao, iako postoje neke ruševine koje se mogu posetiti oko zaliva Sikia. Sarti danas u velikoj meri ima mnoštvo malih hotela i kompleksa apartmana za turiste, kao i mesta za kampovanje i karavane.

Ulične taverne i kafići su puni turista. Na promenadi plaže postoji mnogo taverni i restorana sa pogledom preko plaže na poluostrvo Atos. Po vedrom danu možete razaznati neke od manastira smeštenih na padinama brda.

Velika atrakcija je plaža Sarti koja se proteže uz 2km dugu obalu, iako je veći deo plaže oštar, grubi pesak koji može biti neudoban pod nogama, a povetarac sa mora često može uzburkati vodu – što je dobro za surfovanje. Stena ima na svakom kraju Sarti plaže, a ima i nekoliko malih zaliva i severno i južno koje privlače nudiste. Odmaralište Sarti ima dobre taverne i kafiće, a tu su i sve vrste sportova na vodi na plaži.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Doručak
Aparat za kafu
Vrt
Fen za kosu
Grejanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Posluga u sobi
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva

740 Marko Milanovic   16/06/2017
Bili smo pre 2 god. Vila je ekstra sve je novo, cisto, dvoriste je prelepo. I nije na brdu