OD 28€ dnevno


Komentara
0

Villa Keramidi kompleks je izgrađen 2008. godine, lepo je dizajniran i nudi trenutke opuštanja, miran i nezaboravan odmor na ostrvu Tasos.

Kompleks se nalazi na mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini centra mesta Limenaria na Tasosu, na udaljenosti od 600m od glavne raskrsnice mesta Limenaria prema mestu Kalivia.

Villa Keramidi je poznata… Opširnije

www.villakeramidi.gr
+30 25930 51463
+30 6945435150
Limenaria 64002 Thassos, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.villakeramidi.gr +30 25930 51463
Pošalji upit za dostupnost +30 6945435150
Limenaria 64002 Thassos, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Villa Keramidi kompleks je izgrađen 2008. godine, lepo je dizajniran i nudi trenutke opuštanja, miran i nezaboravan odmor na ostrvu Tasos.

Kompleks se nalazi na mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini centra mesta Limenaria na Tasosu, na udaljenosti od 600m od glavne raskrsnice mesta Limenaria prema mestu Kalivia.

Villa Keramidi je poznata po svojoj gostoljubivosti, higijeni, modernom nameštaju i svim savremenim sadržajima.

Smeštaj

Villa Keramidi je kompleks od 7 modernih potpuno opremljenih apartmana (50m2). Svaki apartman ima dve sobe - jednu spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak i 2 široke terase, jednu sa prednje strane i jednu sa zadnje strane apartmana. U kupatilu postoji i fen za kosu. Dnevna soba ima dva kauč kreveta na razvalačenje, trpezarijski sto, satelitsku TV, klima uređaj i potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom. Svaki apartman može da primi 4-5 osoba.

Villa Keramidi takođe u svom sklopu ima parking, bežični internet i roštilj u dvorištu. Pored vile nalazi se super market, a nedaleko je i škola u čijem dvorištu deca mogu bezbedno da se igraju.

Villa Keramidi je idealan izbor za odmor na ostrvu Tasos i nudi komforan smeštaj na mirnoj lokaciji po pristupačnim cenama.

Usluge i sadržaji

• Komforne sobe
• Terase
• Potpuno opremljena kuhinja
• Frizider
• Kupatilo sa fenom za kosu
• Klima uređaj
• Satelitska TV
• Bežični internet
• Parking
• Roštilj

Kako doći do kompleksa Villa Keramidi

Ako do mesta Limenaria dolazite sa zapadnog dela ostrva kroz mesto Skala Maries, skrenite levo na glavnoj raskrsnici Limenaria i pratite znak za mesto Kalivia. Posle 700m nailazite na znak za vilu Keramidi i tu se isključite levo sa glavnog puta.

Ako dolazite sa istočne strane ostrva kroz mesto Potos, skrenite desno na glavnoj raskrsnici Limenaria i pratite prethodna uputstva.

Limenaria

Limenaria je lep grad koji se nalazi samo 42 kilometara od grada Tasosa i 24 kilometra od luke Skala Prinos. To je drugi po veličini grad na Tasosu, a nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva i gleda preko mora u veličanstvenu Svetu Goru.

Limenaria je postala vrlo popularna destinacija za odmor, ali je zadržala mnogo od svoje grčke tradicije i jedinstvene lokalne kulture. Turisti uživaju u velikom izboru restorana i taverni koje služe ukusna grčka jela u celom gradu i duž obale. Takođe, dosta odličnih kafića, barova i prodavnica suvenira ima u skoro svim pravcima gde se može šetati kroz mesto, i koje prikazuju jednostavnost života koju meštani znaju i neguju.

Prilikom posete Limenariji postoji dosta opcija koje će Vam pružati zabavu tokom odmora. Postoje mnoge plaže koje možete izabrati u zavisnosti od toga koliko daleko duž obale želite da putujete. U gradu pored luke nalazi se vrlo mala peščana plaža sa parkingom u blizini i dosta taverni i restorana brze hrane. Malo dalje na zapadu je najduža plaža u Limenariji, koja se proteže na oko 2 km. To je šljunkovito – peskovita plaža, a neki delovi su bolji od drugih, obavezno je obiđite celu kako biste pronašli mesto koje Vam najviše odgovara. Kada prođete ovu plažu, na zapadnoj strani je veoma peščana i mnogo lepša plaža koja se zove Tripiti.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Kreditne kartice prihvaćene
Za osobe sa invaliditetom
Usluga pranja veša
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Dečije igralište
Restoran
Bazen
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare