OD 40€ dnevno


Komentara
0

Villa Rodanthos Boutique Hotel je neo-klasična vila sa deset studija koji nude lep i udoban smeštaj. Nalazi se u srcu tradicionalnog, živopisnog ribarskog mesta Perdika, na ostrvu Egina, na samo 4 ili 5 minuta hoda do male luke Perdika, koja obiluje tradicionalnim ribarskim tavernama i kafićima s pogledom na more i ostrvo Moni. U blizini hotela… Opširnije



Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.



Opis

Villa Rodanthos Boutique Hotel je neo-klasična vila sa deset studija koji nude lep i udoban smeštaj. Nalazi se u srcu tradicionalnog, živopisnog ribarskog mesta Perdika, na ostrvu Egina, na samo 4 ili 5 minuta hoda do male luke Perdika, koja obiluje tradicionalnim ribarskim tavernama i kafićima s pogledom na more i ostrvo Moni. U blizini hotela nalazi se pekara, supermarket i benzinska stanica.

Vila nudi krovnu terasu sa garniturama za sedenje, ležaljkama, roštiljem i spoljni tuš na krovnoj terasi, zajednički dnevni boravak sa TV-om, biblioteku, klavir i društvene igre, kako bi gosti uživali u nizu sadržaja.

Villa Rodanthos ima tri zvezdice i poznata je na ostrvu zbog svog stila. Svaki studio ima kupatilo, opremljenu čajnu kuhinju, terasu, klima uređaj i TV. U ponudi je i besplatan bežični internet, faks i sef.

Usluge i sadržaji

• Opremljena čajna kuhinja
• Doručak
• Kupatilo
• Terasa, krovna terasa, roštilj
• Klima uređaj
• TV, besplatan WiFi internet, fax
• TV area, biblioteka, društvene igre, klavir
• Mogućnost iznajmljivanja bicikala

Cene

  01.03 - 30.06 01.07 - 07.08 08.08 - 01.09 02.09 - 10.09 11.09 - 30.11
Studio za 2 osobe (čajna kuhinja) 40 € 50 € 55 € 50 € 40 €

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Doručak 10 EUR/po danu za dve osobe

• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog smeštaja možete poslati upit na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja

• Ukoliko je smeštaj otkazan do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštaj otkazan kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu. 

Perdika

Perdika je dragulj ostrva. Prekrasno, tradicionalno ribarsko mesto čije uske živopisne ulice vode do male luke. U gornjem delu mesta nalaze se tradicionalne ribarske taverne i kafići s pogledom na more i luku, dok su u donjem delu smešteni stubovi za ribarske brodove i jahte.
Mala peščana plaža pruža sigurno mesto za plivanje, kao i kamenita plaža sa suncobranima i hladom. Samo nekoliko kilometara od Perdike su neke od najlepših plaža ostrva, kao što su Klima, Aeginitissa, Sarpa plaža itd. Moni ostrvo, sa prelepom malom borovom šumom i tirkiznom vodom, samo 10 minuta brodom, takođe je još jedan od razloga da se izabere Perdika kao destinacija za odmor. Mesto pruža idealno okruženje za opuštanje, i bilo da se od aktivnosti odabere plivanje, šetnja, uživanje u gastronomskim ukusima ili gledanje zalaska sunca, Perdika neće razočarati svoje posetioce.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Doručak
Električni čajnik
Vrt
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Lobi/TV sala
Kupatilo
Frižider
Sef
Pogled na more
Tuš/kada
Ležaljke i suncobrani
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj -

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare